What are you looking for?
čtvrtek 5. února 2015

NEW IN


Hola hola, další příspěvek ze série New in! Nové oblečení většinou nefotím, vždyť vypadá lépe přímo v outfitu, ale tentokrát jsem neodolala a některé věci uvidíte už teď. Většina věcí je pořízená na výletu do Vídně, takže koho zajímají mé Primarkové úlovky, je tady správně! Pojďme na to!


Dlouhá bílá mikina ze Zary je mým vysněným kouskem. Téměř nikdy si nic nekoupím v českých pobočkách Zary a téměř vždy si něco koupím v té vídeňské či jiné zahraniční. Nevím, čím to je, možná tím, že v eurech mi to nezní jako tolik peněz :D Každopádně z tohohle kousku jsem naprosto nadšená, už s ní mám v plánu spoustu kombinací a jednu snad uvidíte brzo - čekám ještě na jedny koženkové legíny, které se snad po cestě ke mě rozplynuly.


Před odjezdem do Vídně jsem ještě běžela do Bati, protože jsem na instagramu zpozorovala, že mají extra levné flitrované slipony. Samozřejmě už je neměly a já šla zase domů s prázdnou. Pak jsem ale v Primarku zavítala i do botového oddělení, silou vůle minula všechny podpatky protože by stejně byly zas jen na výstavku a našla tyhle krásky. Leopardí slipony byly uplně první, jaké jsem kdy chtěla a teď, když se mi milované hadí rozpadly, můžu je směle nahradit těmito. Jaro, šup sem!



Nojono, zaprodala jsem svou duši. MOJE hodinky Daniel Wellington. Mám napsat klasický klišé o tom, jak je jich sice plnej instagram, ale v realitě jsem je ještě na nikom neviděla? :D No neviděla, ale stejně je určitě má každej. A i já a víte co? Jsem za to nejšťastnější. Neumím si na sobě představit žádné lesklé kovové hodinky s kamínkama, zatímco tenhle jednoduchej design pasuje k potetovaný ruce dokonale. Dokonce jsem si je chtěla přát od rodičů k narozeninám, proto mě tahle spolupráce naprosto dostala. Pokud byste na nima uvažovaly i vy a nepoužily nějaký z milionu slevových kódu od ostatních můžete směle použít ten můj: zadejte dombydom a do 15.3. je můžete mít s 15% slevou a to je ta cena pak hned příjemnější!


Pandoru jsem zmiňovala už v rekapitulačním článku z ledna. Přesně jeden z těch trendů, který mě tak dlouho štval, až jsem mu propadla taky. 


Po příjezdu z Vídně jsem ještě zavítala do Lindexu pro basic trička v poslední vlně slev a odnesla jsem si dvě velmi příjemná s krajkovými lemy. Nemohla jsem se rozhodnout mezi krémovou a černou a jak to dopadlo už vidíte sami. No, stály stovku, takže... :) Celkově mě teď věci z Lindexu bavěj mnohem víc než dřív a ta aktuální sportovní kolekce mě fascinuje pokaždý, když jí zahlídnu, přestože ještě dlouho nebudu ve fázi, kdy nadšeně kupuju sportovní oblečky.


Tuhle skvělou svíčku už jsem tu taky zmiňovala, ale je tak super, že si zaslouží být i tady. Vůně je to nekonečně skvělá a pokud ji někde zahlédnete, určitě si ji jděte očuchat, Je krásně nabuzující a to se v těhlech chladnejch a tmavejch dnech docela hodí. Aspoň mě, když mám přes den něco udělat a ne se jen válet ve vyhřátým pokojíčku.


Olalalá, po dlouhé době mega obří náhrdelník! Pár měsíců zpět jsem měla statement náhrdelníky skoro v každém outfitu, ale na zimní období se mi moc nehodily. V Primarku jsem ale nedokázala odolat alespoň jednomu. Dokonce už jsem ho i měla na sobě, připadala jsem si jako Kleopatra a byla to zase příjemná změna!


Taštičky na kosmetiku měním jak ponožky! Každá mi po chvíli přestane něčím vyhovovat a tahle konkrétně mě okouzlila na první pohled a hned letěla do bezedného primarkového košíku. Líbí se mi, že má dvě kapsy, do té menší dávám rtěnky a celkově věci na rty a hned je všechno mnohem přehlednější!


Náramek s nekonečnem jsem dostala od Anetky k Vánocům a konečně zase začnu nosit náramky, protože tohohle by byla fakt škoda. A taky bude super k těm hodinkám, žejo :) Variace karma náhrdelníku je pro změnu z Primarku a nosím ho teď pořád!


Primark klasika. Existuje někdo, kdo tam jde a neodnese si set gumiček a set pinetek? Dřív jsem k těmhle dvěma věcem přidávala ještě set perličkových náušnic, ale ty jsem letos neobjevila. Ovšem gumičky a pinetky se ztrácej každej den, tak doufám, že tohle mi zas na nějakou dobu vydrží :D


Poslední dvě věci, o které se s Vámi dnes podělím, jsou matující lak na nehty a tělové máslo z Bodyshopu, které má tu nejdokonalejší vůni a i když se mi za něj fakt nechtělo dávat 7 euro, nedokázala jsem bez něj odejít, Připomíná mi totiž mojí uplně první cestu do Anglie, odkud jsem si ho přivezla. No a matující lak je vychytávka, kterou jsem dlouho sháněla, najednou vypadá každej lak trochu jinak a mám pocit, že mám samý nový. Jen se s ním musí zacházet dost precizně, aby byl efekt jak má být, což je občas problém, protože konzistence a štěteček primarkové kvality není úplně to pravé ořechové..

Tak co říkáte na mé novinky? Máte s něčím zkušenost? A co si myslíte o mánii DW hodinek?

Add your comment

  1. Domi snad všechny věci z tohohle příspěvku bych ti zabavila :D ..... Hodinky jsou překrásné a yankee chci už dlouho vyzkoušet :)). A od té doby co mám Pandoru, chci víc a víc a víc. Je to závislost :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hodinky jsou top, takovych neni nikdy dost! Za me rozhodne stokrat lepsi nez ta hruza od Korse, co maj vsechny blogerky. :)

    http://curyinthecity.blogspot.com/
    Fashion&fun PARIS

    OdpovědětVymazat
  3. Hodinky od DW teď vidím na hodně blozích, ale nedivím se, protože jsou moc pěkný, v jednoduchosti je krása :)
    Jinak ta mikina ze Zary se mi líbí moc i náhrdelník z Primarku :) Pěkný novinky

    OdpovědětVymazat
  4. Já ty hodinky taky miluju, taková nabídka se prostě nedala odmítnout a myslím si, že je mají jen všechny český blogerky ale "normální smrtelníci" ne, takže to vůbec nevadí :D ! Pandora náramek chci taky ale pořád mi ho někdo nějak nechce nadělit.. no a trička jsou super, těch není nikdy dost :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ó. ty Welingtonky ti teda fakt závidím! Pěkné úlovky :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno je TOP! Mikču jsem si zkoušela (a to dokonce v Ostravské Zaře), ale kvůli mým větším bokům mi neseděla tolik, jak bych si představovala :(
    Wellingtonky jsou nejlepší na světě a teď ti je budu (samozřejmě v dobrém) závidět :D
    Líbí se mi taštičky na makeup a náramek od Anettky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé proč jsem já taková nádherná trika v Lindexu neviděla? A ještě ve slevě? sakra! :/

    OdpovědětVymazat
  8. tý jo pěkný úlovky, ty hodinky vidím snad všude :3 a z původního ujdou, se mi ted líbí strašně moc, brala bych je :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Nemůžu se nabažit pohledu na ty hodinky. Už je mám minimálně rok na Wishlistu, který jsem pojmenovala "S tím nepočítej", ale kdo ví. Třeba se rozhodnu, že si místo oblečení, které nakonec skončí na vinted, koupím něco, z čeho budu nadšená dalších 5 let. Rozhodně se mi hrozně líbí krajkovaný detail na tričkách a ty barvy si hned dokážu představit v kombinaci s tvým dokonalým tetováním :).

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc moc dekuju!! Hodinky jsou kazdopadne dlouhodobej a kvalitni kousek a urcite stoji za to ozeleni par svetriku a tricek :)

      Vymazat
  10. Komentar k hodinkam mě uspokojil :DD

    OdpovědětVymazat
  11. hodinky jsou nadherny! priznam se, ze pred tou blogerskou manii jsem o nich nevěděla, ted bych je ale rada taky mela :)) cerny reminek a velky cifernik se mi libi nejvic, akorat nevim, jestli ve stribrne nebo zlate-- treba se jich jednou dockam :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  12. Samé super věci :)
    nejvíc se mi líbí ta mikina ze Zary, něco podobného bych teď uvítala i ve svém šatníku a trička z Lindexu, který miluju. až na ty jejich ceny..
    O Pandoře už nějakou dobu sním a taštička na mu by se taky hodila, zvlášť když mě čeká cestování mezi městy.
    Jen ty hodinky mě nechávají chladnou, já spíše sním o Paul Hewitt v modro-růžovo-bílé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja nakupuju hlavne ve slevach, takze to jde :)) a ty hodinky co pises vubec neznam, takze si je jdu vyhledat!

      Vymazat
  13. Samé super věci :)
    nejvíc se mi líbí ta mikina ze Zary, něco podobného bych teď uvítala i ve svém šatníku a trička z Lindexu, který miluju. až na ty jejich ceny..
    O Pandoře už nějakou dobu sním a taštička na mu by se taky hodila, zvlášť když mě čeká cestování mezi městy.
    Jen ty hodinky mě nechávají chladnou, já spíše sním o Paul Hewitt v modro-růžovo-bílé

    OdpovědětVymazat
  14. Na ty trička z Lindexu jsem se taky dívala, ale u nás zůstaly jen větší velikosti bohužel, tak na mě zbylo jen jedno šedomodré, ale bez krajky ( nekouše tě náhodou? Pak jsem do Lindex skočila pro jedno šedé s černou krajkou okolo rukávu a musela jsem ho s těžkým srdcem vrátit, jak mě škrábalo).
    Ty DW hodinky vídám snad všude a nevím, jestli je to dobře, nebo špatně, protože by mě tak půl roků zpět ani nenapadlo přemýšlet o koupi a ted nad tím přemýšlím čím dál častěji :D:) A máš pravdu, taky jsem je ještě u nikoho živě neviděla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatim jsem ho mela jen jednou a bylo to uplne v pohode, ani me napadlo, ze by mohlo skrabat, tak snad se to ted nezmeni :D a dekuju za komentar <3

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤