What are you looking for?
neděle 29. března 2015

AFO WALL

1

Jaký jiný outfit zvolit na focení k nejbarevnějšímu místu v Olomouci? Moje oblíbená zeď nedávno změnila obleček na tuhle skvělou upoutávku na AFO, další filmový festival s tím nejbohatším doprovodným programem a já celý AFO miluju nejvíc ze všech akcí, co se v Olomouci pořádají a to asi hlavně proto, že ho mám spojený s prvníma randíčkama s mým mužem. Co jsem tuhle barevnou divočinu viděla poprvé, věděla jsem, že u ní chci fotit a že to musí být celočerný outfit. Ty jsem ale teď na jaře moc nenosila, protože jsem si chtěla užít barev. Ideální příležitost proto nastala, když jsem se chystala na večerní akci do Brna, o který jsem Vám psala v minulém článku (kde mě mimochodem moc potěšil a zároveň znervóznil Váš zájem o vlogy, tak to budu dál nějak promýšlet a zkoušet!).
K tomuhle dni, potažmo celýmu víkendu bych řekla jen to, že si ho ohromně užívám, pořád jím nějaký dobroty a dostávám dárečky. To je ta krása narozeninových víkendů :D Do toho mi navíc přišla jedna skvělá nabídka na spolupráci, která je jak dělaná mně na míru, tak se moc těším, až k tomu budu mít víc informací a budu to moct dát vědět i vám!
Užijte si zbytek neděle, já si jdu dát další kousek dortu!

2 3 4 5 6 7 9 10 Jacket - PULL AND BEAR / top - WOLFGANG / shoes - VANS / bag - PRIMARK / pants - NEJLEGINY.CZ / glasses - WAYFARER CZ SK

Add your comment

  1. sluší ti to, moc :) v tomhle počasí nemám náladu na nic jiného, než celočerné outfity, se to zase tak zkazilo :(

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadáš úžasně! Běž si dát dort, běž! Já taky do sebe zrovna jeden cpu :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělé místo aspoň podle fotek to tak vypadá :). Jinak tobě to moc sluší, já miluju černočerné outfity, cítím se v nich nejlíp :)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělé místo, jiný než černý outfit bych asi taky nevolila. Paráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky! Ten fořák za to stál, hned se tvuj blog pošoupnul zas o laťku vejš :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší ti to!! Bunda a triko super!

    OdpovědětVymazat
  7. Celočerný outfity jsou stejně top a je jedno jestli je zima nebo léto (ok, v létě je v tom trochu teplo :D) a tobě děsně padnou! Užij si zbytek super víkendu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je to hezký, a jak na tebe koukám, taky bych se konečně měla odhodlat a pořídit si koženkový legíny, co se mi tak líbí (ale při jejich zkoušení v kabince vždycky dostanu depresi, sakra!:D)
    a jsem veeelice zvědavá na tu spolupráci!
    A hlavně : všechno nej nej nej nej nej! :*** <3

    OdpovědětVymazat
  9. Super outfit a je to focené fakt na hezkém místě ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Celočerné outfity k tobě neskutečně jdou! Takové brýle chci taky... Ale jejich koupi stále odkládám, protože se bojím, že v nich budu vypadat jako blbec...

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤