What are you looking for?
pondělí 2. března 2015

AVON INDULGENCE LIPSTICKS


Dnes mám pro Vás ukázku tří báječných rtěnek do mé nedávno rozjeté beauty sekce blogu. Uvědomila jsem si, že první rtěnka, do které jsem se kdy zamilovala, byla světle fialová od Avonu a proto, když jsem zjistila, že únorovou výzvou na serveru Blogerky.cz je právě testování rtěnek od Avonu, neváhala jsem a zapojila se. Hrozně jsem se těšila, jaké barvy mi přijdou a doufala, že to vyjde tak dobře, že je budu moct všechny běžně používat. To se mi splnilo úplně dokonale! Co Avon slibuje, co doopravdy platí, co na rtěnky říkám já a jak jsme si s Aničkou pohrály s fotkama? Čtěte dál!


Rtěnky Ultra Colour Indulgence se pyšní unikátním gelovým složením, které rty nezatěžuje, naopak je hydratuje a vyživuje po celý den. Většina mých rtěnek je od značek, co se dají najít v drogeriích a jejich cena není příliš vysoká, protože je ráda měním a zkouším, jaká barva mě zrovna chytne. Mohu tedy porovnávat rtěnky za podobné ceny, protože tyto od Avonu seženete také od 99,- a to je za tak skvělou rtěnku vážně paráda. Po mé osobní zkušenosti můžu rtěnky směle vychválit až do nebe, protože jsem s nimi nad míru spokojená! Kryjí skvěle, jsou neskutečně příjemné, krásně jemně parfémované, nehrudkují, drží poměrně dlouho a hlavně mizí postupně a z celé plochy rtů, tudíž nehrozí ošklivá kontura, se kterou se poslední dobou setkávám u sebe i ostatních slečen víc než dost! 


Odstín vhodný na každodenní a celodenní nošení je nepochybně TAWNY ROSE. S tímto odstínem jsem si sžila okamžitě. Je to taková nude-růžovo-fialová a mým rtům sedne perfektně. Mohu ji mít na sobě klidně každý den, s ničím se nebude tlouct a pokud nejste zvyklé na udivené pohledy lidí (které jsou při výrazné rtěnce víc než obvyklé!), tady se jich bát rozhodně nemusíte. Spíš to podle mě vypadá jako že máte přirozeně velmi zajímavou barvu rtů.





Odstín ideální na romantická randíčka je DAFFODIL PETAL. Když jsem tuhle barvičku uviděla poprvé, dost jsem se vyděsila, lososové odstíny jsem nikdy nepoužívala a při prvním pohledu do zrcadla jsem se trošku polekala, jaké je to na mně neobvyklé. Velmi rychle jsem si ale zvykla, barva mi krásně prozářila obličej a podtrhla zase trochu jiné rysy, než jsem zvyklá a všichni mi jí moc chválí. Je jiná, to Vám garantuju, ale pro mě to je opravdu zajímavá a příjemná změna a jsem moc ráda, že se mi dostala do ruky.






Nude na běžné denní aktivity, lososovou na chvilky s partnerem a ta poslední, RED DAHLIA, si přímo říká o slavnostní večerní událost. Na párty, na ples, na narozeninovou oslavu nebo jen na klidné posezení na víně které se ale s takhle červenou rtěnkou určite zvrhne v divočejší párty! Červená milion odstínů a říká se, že na každého čeká ta jeho červená rtěnka, kterou už pak nikdy nedá z ruky. Prostě to do sebe všechno zapadne, jako ve velké love story. A víte co? Mám doma několik odstínů a v žádném jsem se nikdy necítila, pořád jsem se kontrolovala v zrcadle, no však to znáte. S touhle do sebe ale vše zapadlo, je to ona! Jestli jste hnědooká tmavovláska, mám pro Vás skvělou zprávu - tenhle odstín je ten pravý pro nás! Myslím, že i z následujících fotek je vidět, že jsem s ní nejvíc spokojená! Baví mě odstín, baví mě příjemná hladina lesku a hlavně to složení rtěnky, díky kterému se nemusím bát, že se mi někde rozpatlá a každý si toho všimne.







Já jsem ve svých třech nových rtěnkách našla využití na každou příležitost, kterou mi den přichystá. O to víc mě testování bavilo, o to víc jsem si chtěla užít focení a o to lepší pocit mám z výsledku. Velké díky patří samozřejmě Avonu, serveru Blogerky.cz a hlavně mojí milované Aničce, která má na svědomí všechny tyhle super fotky!
Co vy na to, zaujal Vás nějaký odstín a trochu jiné pojetí recenze?

Add your comment

  1. Všechny tři vypadají skvěle a sluší ti! Můžu se zeptat odkud je ten řetízek? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné :) Jednu už mám doma a miluji ji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hned při shlédnutí fotografii, kterou si vložila na tvoje facebookové stránky, jsem věděla, že to bude recenze na rtěnky od Avonu. Asi měsíc zpátky si mě odchytla avon lady a nabízela mi katalog. Po pár dnech jsem ho prostudovala a rozhodla se, že zkusím rtěnky této řady (což je u mě neobvyklé, nikdy jsem se v nich moc dobře necítila, až do teď). Jsou úžasné, naprosto souhlasím s tím, co si řekla. Postupně mizí do ztracena, perfektně kryjí a nehrudkují! :) Mám Rose Bouquet a na cestě jsou další dvě, nemohu se dočkat. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny rtěnky mají nádherný odstín a musím souhlasit, že ta daffodil petal ti hrozně sluší. Vlastně ti sluší všechny, ale každá trochu jinak. Já jako milovník červených rtěnek samozřejmě podpořím poslední rtěnku, která skvěle pasuje k tvému odstínu pleti i vlasů :).
    Před měsícem jsem si také jednu objednala (a samozřejmě krabičku s názvem odstínu už nemám) v nádherné ostružinovo-vínovo-malinové barvě a co mě na ní překvapilo, je její příjemná vůně a skvělé složení, které umožňuje snadné nanášení na rty. Takže za mě mají taky velké plus :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Z avonu som si uz pekne dlho nic neobjednala :) Nejak ma po ukonceni gympla prestal katalogovy predaj kozmetiky bavit :D
    Ale fotky sa vam podarili naozaj krasne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrali opravdu pěkné odstíny a moc ti to na fotkách sluší :)

    Hanka z www.fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. tá druhá ti ide najviac podľa mňa:)
    a pekné nechty takto na fotky

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky sú úžasne vydarené! :) podľa mňa ti najviac pristane ten najtmavší :) dáva tomu šťavu!

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  9. mne prišla okrem iných aj červená red tulip a to je zase pre mňa stvorená červená ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. No krásně jste si s fotkama poradily! :))

    OdpovědětVymazat
  11. Odstín red dahlia je fantastickej :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤