What are you looking for?
sobota 7. března 2015

BLACK AND WHITE

1

Fakt jsem těšila, že už konečně půjdu ven bez zimního kabátu, jenže s horečkou jde to odhalování poměrně těžko, tak jsem to ještě na pár dní přehodnotila. Stres a časovej shon nejsou zrovna léčebné prostředky, haha. Nedá se nic dělat, povinnosti a práce nečeká, tak je důležité si to umět zpříjemnit aspoň v rámci možností. Proto opět každou pracovní chvilku v knihovně propojuji s Crosscafé a chvilkama s nejmilejší Aničkou. Fakt nejsem člověk, co by zvládal všechno sám, bylo mu dobře jen samotnýmu se sebou a vše si pořešil o samotě, to teda fakt vůbec. I když velkou a hlučnou společnost taky absolutně nevyhledávám, spíš zlatá střední cesta, ke spokojenosti mi stačí pár lidí, co vím, že tu jsou pro mě a já pro ně a vše je jak má být. Jak to máte vy, je Vám lépe samotným nebo v obležení jiných lidí?
Co se outfitu týká, celou zimu jsem hledala ty pravé koženkové kalhoty a našla je až teď. Přesněji včera a rovnou jsem si je musela vzít na sebe. Jsou to vlastně legíny, ale jsou tak pevný, že se dají s klidem považovat za kalhoty (ale nebojte, s krátkým tričkem je nosit nebudu!). Po tolika vzteklých momentech v H&M, Reserved a dalších obchodů, které koženkové kalhoty nabízely se mi nakonec stejně zase osvědčil můj oblíbený legínový eshop. Díky pevnému materiálu jsem k nim mohla zvolit nízké Vansky, abych to jaro aspoň trochu přivítala a oversized tričko z poslední vlny slev v Zaře ledabyle zastrčit na jedné straně.
Vám přeju hezký víkend a doufám, že nás to slibované sluníčko všechny nabije dobrou náladou, protože přiznejme si, občas je to potřeba jako sůl!

2 3a 4 ne3 8 9 9a 10 11
Coat - GATE / leggins - NEJLEGINY.CZ/ top - ZARA / shoes - VANS / bag - PRIMARK / earrings - CALVIN KLEIN

Add your comment

  1. Me staci kolem sebe par pratel a muj pritel. Kdybych mela hodne pratel, nevim kde bych na ne brala cas. Moc ti to slusi, skvely outfit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny outfit:) Kozusok chlpaty sa mi paci najviac <3

    OdpovědětVymazat
  3. to tričko vypadá parádně, a moc ti sluší :)
    i ten lak na nehtech má krásnou barvu.

    OdpovědětVymazat
  4. ty boty jsou skvělé
    celkově se mi tahle kombinace líbí
    z ze zimního kabátu už jsem taky unavená, tak jsem dnes vytáhla parku a slip-ony:)
    a je lepší mít pár super přátel, kteří mají stejný vesmír jako my

    OdpovědětVymazat
  5. Ja tie tvoje fotky fakt milujem !!! Fakt skvelé fotky :) A tie boty :O Paráda ...

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. To tričko je perfektní! Hned bych ho brala :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Super, sluší ti to. Brzo se uzdrav ;) Já to mám hodně podobně, jak píšeš ty, Občas jsem fakt hodně ráda, když můžu být úplně sama, ale spíš převažuje potřeba mít někoho ,,po ruce,, :D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc casto se mi nestava, ze bych si prala mit kazdy kousek outfitu pro sebe. a dneska se to stalo :D perfektni kabat, leginy, boty i psaincko, a to triko ♥ uzasny! taky se uz tesim az vytahnu slip-ony nebo conversky a ne porad samy kozacky a teply boty .. :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  9. Moc mě zaujalo tvoje tričko, je boží! :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem docela ráda sama, a nebo vždycky jen třeba s kamarádkou nebo přítelem, nějakou velikou společnost taky nevyhledávám...
    A to tričko je nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  11. Super kombince Domco! Tohle ti sekne ;)

    OdpovědětVymazat
  12. ja nesnasim byt sama ale obcas jsou chvile, kdy to vyzaduji :)
    Jinak outfit je paradni! mam rada tyhle jednoduche ale šik kombinace <3

    OdpovědětVymazat
  13. super, super, super!
    ale jak vidim ty hole kotniky, tak mam husinu :D ještě je brzoooooo

    OdpovědětVymazat
  14. och, tak tohle je krása! <3 do posledního detailu přesně podle mého gusta :3 a v tom kabátě jsi boží, umačkala bych Tě! :D <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤