What are you looking for?
středa 25. března 2015

BUSINESS LIKE

1

Já tak miluju mít vlastní foťák! Můžu dokumentovat každou část dne, jakou si zamanu a nemusím vše složitě chystat do kompozic, které zvládne iPhone nějak hezky zachytit. Těšte se na spoustu Diary days a random článků, haha. Mám teď totiž Olympus pořád pověšenej na krku, pořád s ním něco zkouším a strašně moc mě to baví. Zvlášť včera, když jsem zažila snad nejhezčí den za poslední dobu! Konečně jsem zase měla pro sebe muže! Poprvé jsme zavítali do Sushi Miomi, což je asi jedna z nejdražších restaurací, v jaký jsem kdy byla (my jsme měli naštěstí slevíka, haha), ale o tom Vám ještě napíšu později. Prošli jsme celý město, nafotili spoustu fotek, stavili se na oblíbený chai čaj, zašli na film o závislosti na cukru a zakončili to dokonalým burgerem a povídacím večerem. Miluju to, mám pocit, že teď tak nějak miluju uplně všechno, což je moc příjemnej obrat. Za chvíli mě ještě čeká beseda k včerejšímu filmu a ochutnávka nějakejch neslazenejch dobrot a potom oslava znovuotevření Freshlabels v Brně, kam se moc těším, protože ani v samotném SKØGjsem ještě nebyla.
Outfit je právě ze včerejšího odpoledne, konečně jsem si pořídila boty, co jdou k těmhle rádoby oblekovým kalhotám a protože byla k večeru dost zima, vzala jsem si místo saka svůj nejmilejší kabát a celá ta kombinace se mi zdá tak zvláštní, až je to snad super :D A vzhledem k tomu, že stále trpím naprostým nedostatkem stříbrných doplňků, zvolila jsem místo bižuterie výrazné brýle a červenou rtěnku od Avonu, kterou teď pomalu ani neodličuju! Co vy na to?

2 3 4 5 6 7 8 9 Coat - ZOOT / shirt - STREETONE / pants - RESERVED/ bag - LINDEX / shoes - BOTOVO / glasses - WAYFARER.SK WAYFARER.CZ

Add your comment

  1. Drdol aj všetko máš urobené skvele, dokonca aj kúsky oblečenia sa mi páčia. Ale ku tebe by som skôr zvolila tmavší typ blúzky táto svetlá mi moc ku tebe nesedí, neviem prečo. :-) Inak to vypadá super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, máš pravdu, taky se mi to na fotkách zdá až moc mdlý, no nevadí, aspoň ponaučení :)

      Vymazat
  2. uz ses tesim na ty dalsi fotky)) akorat kalhoty se mi moc nelibi, prijde mi, ze nevypadaji moc hezky

    OdpovědětVymazat
  3. kousky se mi samy o sobě líbí, jen ty kalhoty mi tam moc nesedí :(

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. cool outfit..i think is one of my fav

    OdpovědětVymazat
  5. Boží! Musím říct, že tohle je bomba. Líbí se mi celkový outfit a k němu zvolené líčení a drdol! Ten ti prostě pasuje :). A úžasný fotky, foťák závidím :).

    OdpovědětVymazat
  6. super :) paci sa mi kombinacia kalhot s oxfordkami...uz sa tesim na jar, ked to tak vidim :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nevím, jestli je to tím, že jsi děsnej sympoš nebo že si prostě tak hezká a roztomile šik, ale mně se na Tobě líbí snad všechno. Zase jsi zaválela!
    Měj se fajn!
    Gabi
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tak strašně ráda tvý komentáře! Jsi skvělá, moc děkuju <3

      Vymazat
  8. Na pohled (snad i ve skutečnosti) je to snad ten nejpohodlnější a zároveň elegantní outfit ever! uplně bych se zachumlala do té šály! Super! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooooo <3 já tu šálu nosím naprosto ke všemu, vůbec se mi nechce nosit nic, k čemu by se nehodila :D

      Vymazat
  9. Mě se to moc líbí! Dokonce jsme se s posledním postem trefily do stejného typu kalhot :D A víš co ti řeknu, já ve SKOGU taky ještě nebyla a to jsem v Brně každý den....ostuda :D Na druhou stranu teď nechodím posedět skoro nikam, tak si to vlastně ani nemůžu vyčítat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, taky jsem na to myslela, když jsem četla ten tvůj článek :D
      Ten Skog byl strašně, ale fakt strašně hipsterskej, na mě až moc :D ale jako akce dobrá, to zas jo :) určitě to tam dojdi omrknout, je to dost specifická kavárna, bych řekla :ú

      Vymazat
  10. Veľmi ti to pristane. :)) Tie okuliare a šál sú super, no a topánky...<3<3<3
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  11. Ten drdůlek a rtěnka ti děsně sluší! Celkově i ty brýle, vážně pecka! :-)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je za poslední dobu první tvůj outfit, co se mi moc nelíbí. Nebo jinak, líbí se mi to moc, pasuje to k sobě, ale nelíbí se mi to na tobě. Je to vtipné, protože u některých jiných outfitů, které jsi měla na sobě bych si řekla - tak tohle ne! - ale na tobě vypadají úžasně :D Jinak co se týče účesu atd. tak to je na jedničku :) nikdy se nezavděčíš všem, proto pokračuj v tom, co děláš, protože ti to jde skvěle, mám tvoje články moc ráda. Pa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je náhodou uplně super komentář, díky za něj :) jsem ráda, že to takhle vnímáš! Já sama si sem vědomá, že to je na mě dost nezvyklá kombinace, ale zalíbilo se mi to. Tak doufám, že ten další už se ti zas líbit bude! :)

      Vymazat
  13. Kalhoty, boty, kabelka i top se mi strašně líbí a hrozně ti sluší! Jen ten kabát mi k tomu nějak nesedí, v tomhle outfitu http://www.dombydom.blogspot.cz/2015/02/new-coat-and-burgundy.html se mi zamlouval nějak víc! :) Každopádně je super, že máš svůj foťák, protože fotky máš skvělý, nejen tady, ale i na insta! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Baru :) no on můj ještě zatím není, ale snad bude :D

      Vymazat
  14. Tá kabelka je jeden superskvelý doplnok a ja takú rozhodne potrebujem :D Čo sa outfitu týka, nemôžem si pomôcť, k tebe mi skôr idú také pohodlné, mierne rebelské outfity, taktiež šaty a ostatné "lejdy" záležitosti, ale celkovo tento štýl, v akom je tento outfit mi k tebe vôbec, ale vôbec nesedí,vrch, kabát, topánky super ale tie nohavice mi proste k tebe vôbec nejdú, neviem prečo, neber to prosím ako kritiku,to je len taký môj pohľad :)
    P.S. aj ja chcem tak dobre vyzerať v drdole :D

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší, mně se k tomu outfitu hrozně líbí boty :) Cukr blog byl skvělej, trošku děsivej :D Viděly jsme tě tam s Káťou, ale bylo tam tolik lidí, že jsme tě ani nemohly pozdravit :)

    OdpovědětVymazat
  16. bejby.. to je nádhera :O vůbec by mě nenapadlo udělat takovou kombinaci.. a přitom to jako celek působí bombasticky! obzvlášť pak na Tobě! :* červená rtěnka je taky top, stejně jako účes, který Ti vždycky chválim.. a třetí fotka je vyloženě vystřižená z časáku <3

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší! Obdivuji, jak to všechno dokážeš krásně sladit :) Já jsem spíš na jednoduché kombinace, nejvíc to ke mně sedí. Ale tvoje ladicí schopnosti mě nepřestávají fascinovat :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤