What are you looking for?
úterý 17. března 2015

LAYERING OR WHAT

1

Dnes tu pro Vás mám kromě outfitu jeden super tip na akci! Znáte Jeden svět? Je to festival dokumentárních filmů o lidských právech, letos s mottem "Praskněte své bubliny", což bylo vlastně úplně první, co mě zaujalo. Už kdysi jsem Vám sem psala, že kdykoliv se mi stane něco špatnýho nebo se s někým pohádám, okamžitě se uzavřu do jakýsi svý bubliny a nikoho k sobě nepustím a žiju si tak mimo všechno venku a čekám, až přijde někdo, kdo mně tu bublinu praskne a já zase začnu normálně fungovat. A hádám, že tyhle jednosvěťácký bubliny budou ještě daleko větší a závažnější. V průběhu března a dubna tenhle festival probíhá postupně v celé republice a příští týden zrovna v Olomouci (a taky v Hradci!). Celý program najdete tady a já se rozhodně chystám na úvodní promítání hned v pondělí, po kterém následuje i opening party. Ze všeho nejvíc se těším na úterní Cukr blog, který pojednává o závislosti na cukru a následnou středeční debatu i s ochutnávkou dobrot bez cukru v Bistré Krávě. Další, pro mě dost zajímavej dokument, bude Danielův svět, který je o prožívání pedofilů z těch úhlů pohledu, které nás normálně samozřejmě nenapadnou. Účastníte se tohohle festivalu v Olomouci nebo kdekoliv jinde? A jestli v Olomouci, napište mi, na co se chystáte, ať Vás můžu vyhlížet!
No a abych Vám řekla i něco k outfitu, žejo...Koženkové legíny opět v akci, tentokrát s trochu jiným vrstvením, než je u mě zvykem, aneb jak se na mně podepisuje každodenní hradecké setkávání s Aničkou! Novinkou je tentokrát nejskvělejší kabelka z Lindexu, kterou mi koupila mamka ke Dni žen! A jak si jistě všimnete, měla jsem s sebou opět Andyho a myslela jsem, že bude rád, že ho tentokrát nenutím pózovat.Jak to dopadlo se povídejte sami.

PS: Neptejte se mě, jak stihnu během příštího týdně napsat zbylých 15 stran bakalářky, chodit celý týden na praxe do nemocnice a ještě se účastit festivalu. Doufám, že zjistím, že jsem superžena a všechno to dokážu.

2 3 4 6 8 9 9a 10jacket - PULL AND BEAR / shirt - H&M / dress - MOHITO / leggins - NEJLEGINY.CZ / bag - LINDEX / shoes - BAŤA

Add your comment

  1. Tie koženkové nohavice sú super a ten psík je tam k tomu milý <3

    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  2. Opět bomba, Domi!!
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. paráda a jsi pěkně namalovaná :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Posledná fotka je naj a inak celé je to veľmi pekné, super práce. ;-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  5. Kabelka je krásná a ta poslední fotka se mi taky líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vrstvení miluji! Super bunda a košile! Nejkrásnější je samozřejmě pejsek

    OdpovědětVymazat
  7. na jeden svět v Olm se taky chystám :) ani ještě nevím co, nechávám to na kamarádkách, hlavně chci zajít do Metropolu
    a kabelka z Lindexu je super, ten obchod má prostě top věci

    OdpovědětVymazat
  8. do tohoto outfitu jsem se zamilovala uz na instagramu...je tak perfektni, ze ani nemuzu najit slova :D

    OdpovědětVymazat
  9. Super vrstevení, kombinace! Vlastně když se na to tak divám, hodně pododobné kousky mám doma, tak to asi taky zkusím :D Včetně botů, akorát v modré, který jsem sehnala za skvělých 159,- :-D A líčení ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle se mi hodně líbí! Akorát ty šaty mohly být na tohle kombo trochu kratší, i když na té fotce z profilu vypadají taky dobře!:) A pěkně jsi napsala o tom festivalu (příjemná změna), mě naopak ty bubliny všude rozčilovaly, protože jsem nevěděla vo co jde!:D takže já určitě zajdu! ;).

    OdpovědětVymazat
  11. Ty slip-ony v tyhle barve jsou proste dokonaly ! :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  12. Nejdříve mě ten festival moc nelákal, ale už jsem o něm četla na vícero blozích, tak mě to začíná zajímat čím dal víc .. ale asi budu mít příští týden docela šrumec, tak moc nepočítám s tím, že stihnu ještě festival :(

    OdpovědětVymazat
  13. Boží fotky a Andy je opět největší roztomilouš!
    A závislost na cukru? O tom nic vědět nechci! :DD
    A po přečtení slov "15 stran bakalářky" jsem okamžitě musela spočítat, kolik toho (ne)mám já:D

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné, sluší :-), jen aby ti v nich nebylo teď v tom počasí příliš teplo.

    OdpovědětVymazat
  15. Jak na tebe Andy skáče je tak sladký!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤