What are you looking for?
čtvrtek 5. března 2015

LIBRARY MIMICRY

1

Ahoj, ahoj, ahój
Příspěvky meškají, bakalářka mešká a já jsem dnes zas konečně naskočila do svého hradeckého režimu a budu opět trávit každý den v knihovně jako nejpilnější nebo nejhysteričtější student na světě. Deadliny se blíží no, je to tak. Ale jak napsala Eliza, jednou tu bakalářku přece dopíšem! :D Kdo sleduje můj instagram, tak zaznamenal, jak skvěle jsem se měla v Rakousku, konečně jsem zase vyvezla prkno na sjezdovku, vyzkoušela si pády ve freeridu, jaké to je, mít sníh úplně všude  a koupala se ve vyhřívaným bazénu s výhledem na sjezdovku. Ideální chvilka odpočinku mezi všema těma povinnostma. 
Outfit jsme s Aničkou fotily pár dní zpátky, opět se mi podařilo sladit s prostředím a mám obavy, že všechny následující zimní outfity budou s tímhle kabátem, protože jsem si ho totálně zamilovala. Mimochodem, tu čepici jsem měla na sobě snad poprvé a vůbec jsem se v ní necítila, tak jsme nafotily většinu fotek bez ní, nakonec mi jí Anička naaranžovala a cvakla pár fotek i s ní - a mně se samozřejmě nakonec líbily mnohem víc, než ty bez ní.
2 3 4 5 6 7 8 9a
10
Coat - ZOOT / scarf, bag - H&M / beanie - PRIMARK / shoes - JENNYFER

Add your comment

  1. Teda ty s tou bakalářkou ale jedeš, já myslela, že jsi ve druháku. :) Já ještě nemám ani téma, natož u koho ji mít, tak snad už teď někdy.. Jinak ta šálo-deka je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně pěkný outfit. Já prostě miluju tu fotku, kde jsou hodinky. Už se prostě těším, až si na ně vydělám.. řekněme, že to bude ta nejlepší investice všech dob.

    Jinak přeju hodně štěstí s bakalářkou :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. veľké šááály to ja mám ráááád:)
    a pekné prostredie ste vybrali

    OdpovědětVymazat
  4. budeme doufat, že už žádné další zimní outfity nebudou a že se konečně oteplí :)
    sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  5. aa a nebolo ti v tom kabátiku chladno? U nás aj keď slniečko zasvieti je stále dosť zima... Už sa neviem dočkať na príchod jari!

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  6. na jendnu stranu si říkám: kéž bych psala taky bakalářku, na druhou mi je to jedno a lituju tě... ale tak snad máš téma, které se dá :). Jinak outfit je super :) Nejvíce se mi líbí ta čepka a šála, s ní musí být krásné teplo :3

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. To psaní bakalářky ti dost závidim. Já místo knihovny vysedávám ve škole a naprosto trapně si budu prodlužovat studium, abych to všechno zvládla.
    Btw skvělé hodinky, budu si muset taky nějakou takovou parádu pořídit!

    OdpovědětVymazat
  8. Keď som písala bakalárku, som si myslela, že to nemá konca :DD o dva roky neskôr samozrejme diplomovka a ku podivu tá sa mi písala veeeľmi dobre, no a teraz rigo - brrr nič moc 80-120 strán je už predsa len moc...Každopádne držím palce, nech sa Ti podarí to dopísať :)

    OdpovědětVymazat
  9. Seš pěkně hnusná a máš falešnej úsměv, není divu, že tě tvůj kluk podvádí.

    OdpovědětVymazat
  10. love your look so much , amazing look
    follow for follow?

    hope you too visit my Blog <3
    http://miss-amelyrose.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  11. Je super vidieť na tebe svetlé farby <3

    OdpovědětVymazat
  12. Takovou velkou hunatou salu bych taky potrebovala :)) a jeste chvili budu vidat ty hodinky na blozich, tak si je asi hned objednam :D i kdyz prave setrim na notebook, tak se mi na ty usetrene penize nechce moc sahat :/

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤