What are you looking for?
pondělí 23. března 2015

WHERE IS MY SKATE?

1

Další ukázka toho, jak přeskakuju mezi stylama! Snapback, kroužek v nose, volný kalhoty, křivák a místo kabelky vak? Ó ano, prosím! Občas je to naprosto parádní změna a já si takový outfity užívám úplně stejně jako ty dámičkovský. Kalhoty jsem si koupila v zimních slevách za nějaký tři stovky a strašně se těšila, až na ně bude konečně počasí. Teď jen doufám, že už se nebude vracet ta nechutná kosa, co byla ještě včera a už bude pořád jen a jen hezky. Protože hádejte co? Dopsala jsem bakalářku, radujme se, veselme se, tak mě už nic nenutí sedět pořád doma nebo v knihovně! Momentálně nebudu myslet na to, že vlastně za dva týdny už máme jako třeťáci zkouškový a už to bude směřovat ke státnicím. Teď naprosto nutně potřebuju chvilku odpočinku, v rámci kterýho strávím konečně pár dní s mužem, zúčastním se Jednoho světa v Olomouci, oslavím taťkovi a svoje narozeniny a do Olomouce si zase konečně odvezu i pejska. 
Toho stresu a z něho plynoucích nemocí už bylo totiž až až! Nejsem zrovna ta pravá na nějaký rady o povznesení se nad problémy, vzhledem k tomu, že se sypu okamžitě ze všeho, ale stejně to napíšu - buďte v pohodě a čerpejte pozitivní energii z jarního sluníčka! (A nenoste průhledný legíny s krátkejma koženejma bundama! :D )

2 3 4 5 6 7 8 9 Jacket - PULL AND BEAR / top, pants - H&M / bag - WAYFARER WAYFARER.CZ/ snapback - WOLFGANG / shoes - VANS

Add your comment

  1. Kráska! Moc Ti to sluší ve všech stylech, ale tady vyloženě záříš :-)
    Měj se krásně!
    G.
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kalhtoy jsou super, hrozně se mi tahle kombinace líbí a taky doufám, že tohle hezký počasí vydrží :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kaťata mi moc nesedí, ale jinak je to super outfit a sluší ti :) Taky občas nahodím něco sportovnějšího, co normálně nenosím a pořád nějak nevím, jestli bych se spíš neměla držet stejného stylu. Pak ale přijde den, kdy si musím do něčeho narvat boty na spinning, leginy, tričko, pití, přezůvky a laboratorní plášť. A to prostě musím vytáhnout batoh a sportovněji doladit i zbytek :D

    OdpovědětVymazat
  4. cool outfit dear,i love your pants

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to velká gratulace k dopsání! Já se těď pachtím s diplomkou, tak ti fakt závidím!
    Jinak tobě sedna snad jakýkoliv styl! :)

    OdpovědětVymazat
  6. tento styl ti sedne jak ulitý :) líbí se mi to ;) takový pohodový a cool :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ta posledni veta byla nejlepsi :D a souhlasim s ni, holt s prichodem jara zase zacinaji pruhledne leginy (ono i ty nepruhledne vypadaji hrozne) na nekom, kdo si to vubec nemuze dovolit .. pripadne jeste zase bude doba kozenkovych bund s batohem do skoly a podpatkama, toho uz se taky nemuzu dockat :D

    jinak k outfitu, vrsek super a moc se mi to k tobe hodi, ale ty kalhoty mi holt prijdou spis jako teplaky na doma :) ale zase boty super, zkratka bych vymenila ty kalhoty a bylo by to, podle me, na jednicku :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  8. Mám veľmi rada takýto free štýl, kde je pohodlnosť na prvom mieste a v poslednej dobe nosím batoh miesto kabelky stále, lebo je to oveľa pohodlnejšie ako stále držať v ruke kabelku :)
    Páči sa mi pestrosť tvojho obliekania, žiadny stereotyp, dva palce hore! :)

    www.domcisss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné fotky! Moc ti to sluší :) A taky to tak mívám, jednou jsem za dámu a pak chodím třeba v oversized "hadrech" nebo jdu sportovně a taak.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tady vypadas uplne jako tvuj kluk :D Ale ty teplaky sou super!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak do tohto outfitu som sa zamilovala ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit ti moc sluší domi ale ten kroužek dolůů...

    OdpovědětVymazat
  13. Také měním styly, každopádně tenhle ti sedne..:) Super bunda!

    OdpovědětVymazat
  14. Ty jo, tahle móda volných teplákoidních kalhot mě zatím vůbec neoslovila. Nějak si na to nedokážu udělat názor :D Ovšem střídání stylů je strašně super, jsi jako chameleon :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤