What are you looking for?
středa 15. dubna 2015

ALTEREGO

1

Dnešní článek píšu trochu se zpožděním a dokonce přímo z čajovny. Tak to dopadá, když máme zase s drahým celej den pro sebe a chceme toho stihnout co nejvíc. V Olomouci začal filmový festival a taky najednou uplný léto. Myslím, že i z fotek sálá moje dobrá nálada! Dnešek je totiž ukázkou ideálního dne. Ale óda na počasí to dnes nebude, bude to spíš óda na eshop Alterego, se kterým plánujeme i s mužem nový projekt a já se na to všechno moc těším. Jejich kousky jsou totiž mega stylový a taky mega originální. Nabízejí třeba značku Mr.Gugu&Miss Go, kterou máme spojenou s Colours, kde jsme si byli snad každý den něco zkoušet. 
V tomhle outfitu je novinkou právě tričko z Alterega a já jsem z něj uplně hotová! Je to zase něco totálně jinýho v mým šatníku a strašně mě to baví. Další novinkou je bunda. Tenhle outfit jsme totiž fotili hned dvakrát :D nejdřív dopoledne, když jsem ho měla s koženou bundou a pak jsem po obědě objevila v sekáči tuhle nejbožejší oversized džísku a muselo se fotit znovu. No řekněte, není to celý hustá kombinace? :D

3 4 5 6 10 11 11b 11c 13 Jacket - SECONDHAND / shirt - ALTEREGO / shoes - FOOTLOCKER

Add your comment

  1. Tak tento outfit ti veľmi pristane, pre mňa jeden z naj od teba :-) Tá bunda je skvelá, sekáče sú na riflové bundy poklad, ja mám odtiaľ dve a vyzerajú skvelo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Stále som viac a viac očarená kvalitou fotiek a ak sú aj tieto fotené tým super Olympusom, tak asi presedlám zo zrkadlovky a skončím pri ňom :D outfit je super, denimová bunda to celé tak nejak oživí viac ako keby tam bola koženka a...na predposlednej fotke si famozna! ♥
    Domcisss

    OdpovědětVymazat
  3. very nice outfit..i like your shoes and tee

    OdpovědětVymazat
  4. jo jo, tohle se mi k tobě moc hodí a máš super vlasy, když je máš rozpuštěné ;)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty boty jsou dokonalé!

    http://denisajonasova.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta bunda je skvělá! Já takovou, ale ve světlejší variantě scháním hrozně dlouho, ale nechce se mi za ní zase utrácet hodně peněz a když už je levná, tak se mi vůbec nelíbí. Z fotek je vážně vidět ta dobrá nálada a hrozně ti to sluší :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Bunda je skvělá! Moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, prosím tě, kam chodíš v Olmu do sekáče ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Charlie, Textil house a pak ten v centru vedle Fortysu, co nevim, jak se jmenuje a z tama je prave tahle dziska.

      Vymazat
  9. Chapu, ze pejes ody. To triko je fakt bozi a celkove si myslim, ze ti to sedi :) jen tak dal.

    OdpovědětVymazat
  10. Super outfit, to tričko je velice zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  11. T fotky jsou strasne hezky, super svetlo a vsechno, zacinam ti ten olympus zavidet :D jinak se mi moc libi ta dzinova bunda, ja mam jednu svetlejsi a jednu sedivou, ale tenhle odstin je bezva :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤