What are you looking for?
čtvrtek 30. dubna 2015

APRIL RECAP

Tak Vás opět zdravím s rekapitulací dalšího měsíce. Je to docela šílený, mám pocit, že tyhle články píšu každý týden, nějak strašně moc to letí a nikdy mě to neděsilo víc než teď. Za necelý měsíc a půl mě čekají to,čehož název nesmíme vyslovit státnice a už teď jsem schopná se rozbrečet jen když na to pomyslím a uvědomím si, že absolutně nechápu, jak to všechno stihnu a zvládnu. Nicméně duben byl ještě naprosto skvělej měsíc! Velký podíl na tý skvělosti mělo samozřejmě počasí, a i když si z nás občas dělalo blázny, pár nádherných teplých dní už jsme si užít mohli. V mých outfitech tak konečně dominoval trenchcoat a z fotek to taky vypadá, že mám doma jen dvoje kalhoty :D nemám, ale tyhle dvoje jsou prostě nejpohodlnější a já už to rčení "parádo, trp" moc nepodporuju! Jen podpatky toleruju, ale to už uvidíte v dalších outfit postech.
A co se v dubnu stalo zajímavého a jaké jsou hlavní novinky?



Jako hlavní věc musím vyzdvihnout nový foťáček. Po testování bílého Olympusu jsem se rozhodla si ho i sama pořídit - což bylo jasné od úplného začátku, přiznejme si to! A už jsem tím nakazila několik dalších lidi, tak co vy ostatní? Přiznejte se, kdo nad ním ještě uvažuje?:P Nakonec jsem si vybrala černý a jsem za to moc ráda, přijde mi naprosto okouzlující a ten retro vzhled mě dostává. A vzhledem k tomu, jaký boom se teď okolo tohohle foťáčku objevuje, tak se dá očekávat, že ho bude vlastnit čím dál více blogerek a určitě budou mít všechny ten bílý a já néé, chacha!
No a samozřejmě si ho strašně užívám, není dne, kdy bych ho nevzala do ruky a moc se těším, až budou ty ďábelský školní události za mnou a já budu konečně moct začít točit i ty videa!

Druhá skvělá věc je moje reklamní focení pro Crosscafe, o kterém jsem se zmiňovala v minulém randomu. Je to pro mě však taková událost, že to musím zahrnout i sem. Taky se mi konečně podařilo být v Hradci i začátkem týdne a mohla jsem tak ochutnat všemi opěvovanou mrkvovou polévku, ze které jsem byla uplně hotová a už se těším, až si jí dám zas!


Nejmilejší novinka v šatníku, respektive botníku, jsou bílý Fluxy, který jsem dostala k narozeninám od mého milého. Nosím je momentálně skoro ke všemu a začínám přemýšlet, jak je asi tak budu čistit, protože praktický boty to teda rozhodně nejsou, bohužel. To jim ale vůbec neubírá na plusových bodech, takže je miluju nade všechny boty, co mám a ano, počítám do toho i podpatky!


Spolupráce, ze které mám největší radost je s e-shopem Alterego. Líbí se mi tyhle osobitý krámky, co mají zajímavé zboží a jejich majitelka je tomu oddaná. Když je navíc strašně milá a ochotná, je ta komunikace naprosto geniální. Tohle tričko jste mohli vidět v jednom z dubnových outfitů (TADY) a další mám pro Vás nachystané, tak očekávejte. Nápověda zní - Harry Potter!


Během dubna jsme si s mužem zase docela dopřávali kavárenských radovánek. Nejlepší to bylo v Brně. Jo a jo a jo. A tam ze všeho nejvíc vede levandulová limonáda, nad kterou už nic není. Nejradši bych se tam vypravila teď hned znovu. Nedokážete mi někdo zajistit její trvalej přísun? :D Závislost je hrozná věc, co? 


Na výletě v Praze jsme si moc pochutnali v My Raw Café, o které jsem se tu už taky zmiňovala (TADY). Bylo to pro mě ale zase jedna z nejzajímavějších událostí - a ano, chápete správě, velká část mého života je o jídle :D.


No a na závěr můj milovaný pes, na kterého mám konečně víc času než dřív a bude nejspíš jedinou radostí a rozptýlením, které mě v přístích 7 týdnech čeká. Achjo, pošlete mi nějakou sílu, pokud máte navíc, já jsem z toho všeho vyčerpaná už dopředu. 
Bojim, bojim!

Jakej byl Váš duben? Podělte se se mnou v komentářích! xxx

Add your comment

  1. 2,3 a 6 u mě vedou :) Já jsem taky vyčerpaná, čekají mě státnice, takže jsem už BP odevzdala, už jen 2 zkoušky, naučit se na ty státnice a bude zase skvěle :D

    OdpovědětVymazat
  2. 2 <3
    hej Domča, ja to už kašlem :D:D:D Veď ja mám presne tie adidasy momentálne v záložke hej to fakt nie je už náhoda :D:D

    OdpovědětVymazat
  3. great pics..i like numb 3-5-6
    kisses

    OdpovědětVymazat
  4. Domi gratulujem k toľkým spoluprácam a najviac u mňa vedie posledný outfit :) ale chcela som ešte, že tiež mám biele tenisky ako ty a musím ich čistiť dosť často, a používam Jar a zubnú kefku :) trochu navlhčiť, rozpeniť, okefovať a tenisky budú zasa žiarivo biele :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc :) akorat ty tenisky, ja je mam latkovy prave, takze moc nevim, jestli bych je timhle zpusobem spis neznicila :/ takhle jak rikas jsem cisla vzdy treba bily podrazky, ale to byl pevnej material no..

      Vymazat
  5. gratuluji ke spoluprácím a z tvých outfitům pro mě vede 3 a 4 :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji ke státnicím co nejvíce štěstí!! A pevné nervy :*

    OdpovědětVymazat
  7. - Do My Raw Café musím zajít!

    - K čištění tenisek: Já teď vyprala v pračce béžové New Balance, protože po prodlouženém víkendu v Londýně dopadly dost špatně a pouhý vlhký hadřík by rozhodně nepomohl. No, přežily to, ale moc často to dělat nechci...

    - V dubnu jsem měla radost hlavně z jednoho pracovního úspěchu. Doufám, že mě v květnu potká také. :))

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvelej komentar, udelala jsi mi hroznou radost :) a do My raw urcite zajdi, stoji to za to!

      Vymazat
  8. Za mě 2 a 6! U 6 se mi moc líbí ta ležérnost, celkově se mi na tobě tenhle styl líbí nejvíc, protože působíš jako hrozná pohodářka, jako holka, se kterou se dá kecat o všem :) K focení ti hrozně moc gratuluji, musí to být čest :) Stejně tak ke spolupráci, která je určitě hodnotnější než nějaký asijský obchod :)
    P.S. Jinak bych tě moc ráda pozvala na svůj nový blog. Ten starý jsi sledovala, tak by mě potěšilo, kdybys mě podpořila i v novém, byla bych ti za to vděčná, protože jsi pro mě celkem vzor :) Za krátký čas jsi se neskutečně zlepšila a tvůj blog mám ráda od prvního článku až do teď :) Navíc kvůli tobě a tvým fotkám začínám toužit po novém foťáčku! :D
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  9. ty adidasky jsou tak perfektní! a snad vždycky, když vidím tvoje tetování, tak bych hned jedno taky chtěla <3

    OdpovědětVymazat
  10. Mým favoritem je outfit č.1 :) Podle mě ti taková nedbalá elegance sluší nejvíc:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oooo, nekdo ma stejnej nazor jako ja <3 u me prave taky vede ta jednicka! Dekujiii!

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤