What are you looking for?
pondělí 13. dubna 2015

BLOOPERS II.


Doufám, že máte aspoň trochu příjemný pondělí. Já ne, jsem celá protivná, otrávená, zmoklá a hrnou se na mě další a další starosti. Ale rozhodla jsem se tomu trochu předcházet, začít se věnovat povinnostem s předstihem, přijímat nový výzvy a hlavně si na každým dni najít nějakou chvilku, kterou si fakt užiju, ať už sama se sebou nebo s někým. Dnes se teda oficiálně začínám učit na naše předčasný zkouškový a celej večer hodlám věnovat vlogům, protože jediný, kde jsem dnes schopná vystát lidi, je na obrazovce notebooku :D 
Pokud i vy máte tak trochu na nic den, tak tady máte můj pokus o rozveselení v podobě nepovedených a leckdy dost šílených fotek z focení outfitů. Tentokrát to stojí podle mě opravdu za to a to hlavně celá druhá polovina článku! Moc nechápu, co při tom focení vždy dělám a největší vinu svaluju na Aničku, protože s ní to poslední dobou dopadá tak, že bych víc fotek použila do těhlech článků než do outfitovejch. Je nám holt veselo a to rozhodně není na škodu, takže tímto zavádím novou pravidelnou rubriku "Bloopers". Tady je první díl, který měl docela úspěch a druhý můžete projet právě dnes a nezapomeňte mi napsat, jestli sem i po tomhle stále budete chodit :D













Add your comment

  1. Tenhle typ článku mě neskutečně baví :D a fotka s pánem je nejlepsi :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska mám uplně stejnou náladu, prostě den celkem naprd už od rána, takže díky za rozveselení! Momentky jsou vždycky nej a tobě to sekne i na nich :)

    OdpovědětVymazat
  3. hahaaa to je pecka!! Ja mam takych milion :D

    OdpovědětVymazat
  4. to focení - poslední čtyři fotky - bylo prostě TOP :D ty moje jsou tisíckrát horší žejo:D ale na tý předposlední jseš největší kulíšek :D :***

    OdpovědětVymazat
  5. Domči, myslím si, že tieto bloopers fotky by si mohla kľudne pridávať aj k outfitom. Si tam veľmi prirodzená a nesmierne sympatická! Túto tvoju stránnku chcem spoznať! :)

    baribircak.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlataaa :) mne prave vyhovuje to mit takhle jako clanek zvlast a v outfitovym prispevku se tvarit jako normalni clovek :D jinak by se urcite kazdej vyjadroval jen k ty ujety fotce na konci nez k clanku a celymu outfitu :)

      Vymazat
  6. Fotky s fantastickou atmoškou! Si rozkošná a máš to vždy super mega zladené. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  7. Fotka s pánem super a ty poslední fotky mě hodně pobavily :D

    OdpovědětVymazat
  8. ta prvni fotka je super, i ta s panem :D ja asi nemam odvahu uverejnovat takovyhle fotky :D

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  9. héééj máš super grimasy :D! ano rozesmálo mě to :). To moje grimasy jsou spíš zoufalé :/ :D

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Momentky jsou podle me vzdy nejlepsi fotky. Silene, jak ti slusi fakt uplne vsechno :D i takove usklebky. Na pondelni clanek je bozi. Super jak si ze sebe umis udelat srandu, neskutecne se tesim na tve vlogy. Snad se jich brzo dockame :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, dekuju <3 vlogy budou, jen se k tomu musim poradne odhodlat a hlavne se naucit strihat a tak, tak to neni uplne hned vse. Ale slibuju a sama se na to tesim :)

      Vymazat
  11. Ještě že jsem si tenhle článek nenechala až na ráno, protože po dnešním karastrofickým dni mi vážně vykouzlil širokánský úsměv na tváří :) Občas teda taky čučim co za fotky to mám na kartě když přijdu z focení, ale ty moje nejsou tak roztomilé jako ty tvoje :) Fakt boží článek :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  12. Musím říct, že jsem se fakt musela smát :D. Za mě předposlední kousek, fotky jsem projela dvakrát :D. Super!

    OdpovědětVymazat
  13. :-D ty fotky prostě nemají chybu !!!! jsi úžasná :-)

    OdpovědětVymazat
  14. aa dočkala som sa :D super fotky :D dúfam, že všetky problémy čí skôr pomynú a starosti sa rozplynú a bude zase fajn :)
    ja sa už neviem dočkať na to, kedy sa počasie trošku ustáli lebo tie neustále výkyvy tlaku mi asi hlavu roztrieštia :D

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, jsi mila <3 mne zas tresti hlava dnes a to je konecne hezky, tak ja fakt nevim uz :D

      Vymazat
  15. bejby, je úplně jedno, jaký výraz nahodíš.. stejně s ním budeš nejroztomilejší! :D* ale ta fotka, kde vypadáš, že budeš vraždit Andyho, tam mi fakt naháníš strach! :DD

    OdpovědětVymazat
  16. je fajn umět si ze sebe udělat taky trochu srandu, všichni jsme jenom lidi a Tobě to i na "nepovedených" záběrech nesmírně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, krásné fotky! :) četla jsem tvůj článek o PENu, tak jsem koukla na starší příspěvky a chtěla jsem se zeptat, čím jsou tyhle focené? popřípadě jakou máš zrcadlovku. Děkuji za odpověd a moc fandím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, to ses dostala k dost starým fotkám, tady jich je z PENu jen část a to na objektiv 45mm, většina je ale ze zrcadlovky Aničky Stránský, ale její číslo ani značku nevím bohužel, to by ses musela zeptat u ní na blogu :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤