What are you looking for?
úterý 7. dubna 2015

LACE BRA & RED LIPS

1

Dnes pro Vás mám jeden z mých nejoblíbenějších outfitů, ve kterém jsem se cítila naprosto skvěle a nejradši bych ho nosila pořád dokola. V minulém článku o trendech, jsem mimo jiné zmínila trenchcoat, oversized bílou košili, krajkovou podprsenku a výraznou kabelku, které jsem dala dohromady v tomhle outfitu, ve kterém jsem strávila jeden z těch dokonalých dnů s mým milovaným. Kombinace vykujující krajkované podprsenky a několika jemných řetízků mě nadchla u Beccy a proto jsem ji neváhala použít. Rtěnku jsem sladila se srdíčkovým náhrdelníkem, co jsem si pořídila na webu Čačky.sk a outfit touhle červenou dvojicí podle mě dost oživila.
A abych nezapomněla, vítězkyní giveaway se stává Andrea a všem moc děkuju za účast a tipy, jste super!

Tentokrát bych tady ale chtěla místo poněkud povrchního povídání o outfitu otevřít jedno téma, nad kterým poslední dobou dost přemýšlím.
Když čtete něčí blog, máte pocit, že ho znáte? Máte pocit, že jsou blogerky Vaše kamarádky a že kdybyste je potkaly ve městě, tak si můžete vykládat do aleluja a mít pocit, že se znáte roky? Já ten pocit u spousty blogerek mám. A myslím si, že i vy, čtenáři mýho blogu, ten pocit můžete mít o mě. A já rozhodně netvrdím, že je to špatně. Já svůj blog píšu otevřeně, víte o mně spoustu věcí, když mám špatnou náladu, nejspíš to jde ze článku cítit, i když se snažím psát převážně s náladou dobrou. Primárně se Vám snažím ukazovat ty příjemný (a fotogenický) chvíle mýho života, ale nastanou chvíle, kdy je i u mě všechno špatně a já se nedokážu přetvařovat a dělat ze sebe něco, co nejsem. Jsem stydlivá malá holka, co se nedokáže bavit s cizíma lidma, zatímco ve společnosti svých přátel se dokáže chovat jako blázen, rozesmívat okolí, sama se smát na celé kolo a když mě potkáte ve městě se sluchátkama na uších, pravděpodobně si budu potichu odříkavat text toho, co zrovna poslouchám. Občas se tvářím na celej svět kysele a když mě něco žere, tak se přetvařuju jen hodně těžko. Můžete mě potkat kdykoliv a můžete si o mně říct, že jsem arogantní holka, co si o sobě zbytečně moc myslí nebo že jsem nějaká stydlivka, co nechápete proč má blog a co tam ze sebe dělá nebo že jsem ta vysmátá holka, co vídáte tady na blogu a vedle svých přátel a drahého září jako sluníčko. Je to všechno strašně různý a závislý na situaci. Tímhle vším bych jen chtěla říct, že takhle to nejspíš funguje u většiny lidí, mnozí se však nevystavují na internet a vy nemáte pocit, že žijí tak a tak, jsou takový a takový a chovají se tak a tak. Rozčilují mě lidi, co ostatní soudí bez toho, aby o nich cokoliv hlubšího věděli. Na druhou stranu nejsem takovej pokrytec, abych tvrdila, že jsem se nikdy nikomu nesmála nebo o nikom neřekla křivé slovo - řekla, jasně, jsem obyčejná holka, co si prostě občas podrbe. Ale jsou věci, co by ani mě nenapadly jako třeba veřejně psát o něčem, do čeho nevidím nebo se posmívat někomu za to, že je jinej než já, že dělá rád jiný věci a že vede svůj život jiným směrem. Každý máme nějaké sny a je jen na nás, jak se k nim postavíme a jestli se jen tak nedáme. Já se nedám, to Vám říkám rovnou!
Tady na blogu se projevuju vlastně úplně nejuvolněnějc, je to můj prostor, kde si můžu dělat naprosto co chci a psát jak chci a vy to čtete a mě to strašně baví. Anettka mi k minulýmu článku napsala perfektní komentář - že když to čte, tak mě uplně slyší. Hrozně se mi to líbilo, protože to potvrzuje to, že tohle tady jsem prostě já a kdo mě dobře zná, tak to vidí. Jen to asi neuvidí někdo, kdo mě někde náhodou potká, protože docela dlouho trvá, než pustím lidi do svý bubliny a jsem s nimi naprosto svá
Tolik k mému filozofickému okénku. Doufám, že Vás článek i outfit samotný zaujal, už Vás dál nebudu zahlcovat a těším se na případné reakce!

2 3 3a 4 5 6 7 8 9 Trench, lace bra, double necklace - H&M / shirt - LINDEX / shoes - PRIMARK / bag - MUXU / heart necklace - Čačky.sk

Add your comment

  1. Skvělý outfit, moc se mi líbí to psaníčko ! <3
    Na poslední fotce ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tuhle podprsenku mám z H&M také, je dokonalá! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. asi je to divný i když ne tak divný když je to nový trend ale - ahoj máme stejnou podprdu :D
    Já to tak mám, že když někoho potkám - jehož blog čtu tak je to jako kdybych ho znala, ale na druhou stranu jsem natolik chytrá že se držím zpátky a vím, že je vlastně neznám a oni už vůbec neznají mě :) co mě spíš mrzí, a co se hodně stává, že pokud se takovýhle lidi někde sejdou na nějaké akci, tak utvoří hlouček mezi sebou - co se znají a nikoho dalšího k sobě většinou moc nepustí. Pa až zase po nějakém čase, pokud teda někdo má taky nějaký známý blog tak se může přidat. To mě trochu mrzí, na druhou stranu to chápu, taky jsem raději s lidma, který znám no :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam blog jen chvili, ale obcas me uplne desi, co si ti lidi dovoli a jak moc si mysli, ze me znaji. Vetsinou lip nez se znam sama :D aneb jsi anorekticka, zlatokopka a tak :) zatim jsem se potkala jen s jednou blogerkou nazivo (s Market z eatrunlove) a predstavovala jsem si ji uuuuplne jinak, vazne uplne :D ale to neznamena, ze by nebyla bozi :) vsak to vis sama :)
    No ale kazdopadne ten outfit je skvelej a ta podprsenka uzasna! Skoda, ze me by vykukovala jen ta podprsenka a v ni nic :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, viď? Markétka je skvělá, to máš pravdu a taky jsem si ji teda představovala dost jinak :D
      A moc děkuju za chválu - s tím výstřihem, na Dnes nosím mi k tomu nějakej kluk napsal, že výstřih je fakt smutnej, takže asi tak no :DD

      Vymazat
  5. Outfit je nádherný, přesně tento styl se mi na tobě líbí :)
    Jinak jsem na tom stejně jako ty. Když někoho neznám dlouho, zdám se být hodně tichá, ale když se s tím člověkem seznámím a rozumíme si, jsem uvolněná a občas trochu bláznivá. Občas nechápu, proč mají někteří potřebu mluvit o někom, koho neznají tak, jako kdyby viděli do celého jeho života.
    Každopádně jsem hrozně ráda, že jsem tvůj blog minulé léto objevila. Pamatuji si, jak jsem tě viděla na Colours of Ostrava a byla jsem z toho hrozně nadšená. Každým dnem mě tvůj blog baví víc a doufám, že tě blogování jen tak nepřestane bavit :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu, já tohle doteď vůbec nechápu, jak někdo může bejt nadšenej, že mě někde vidí :D jsi super, děkuju! Už se těším na další Colours <3

      Vymazat
  6. moc ti to sluší :) Ty píšeš velmi otevřeně. Já to dříve taky tak měla, ale po určitých osobních útocích mne to přešlo... Vím, že blog by měl odrážet osobnost svého pisatele, ale když jsem četla, jak některé osoby soudí mne, mého expartnera, naši práci.. tak mne to přestalo bavit a v tuhle chvíli jsem pouze na pár větách o outfitu... Tak snad se ti něco takového nestane, držím palce.

    OdpovědětVymazat
  7. Kráááásný outfit, jsi sexy :* Moc ti to sluší, Domi a ty kvalitní fotky také chválím :) Super!!!

    Jinak všechny tvé články čtu moc ráda. Jde vidět, že vše píšeš s láskou a i v psaném textu a fotkách odrážíš sebe samotnou :)
    Jsi otevřená a to se mi na tobě líbí :)
    Taky jsem si říkala, že když mě někdo potká, musí si říkat to samé, co jsi napsala. Jenže jsme taky jenom lidi a to neznamená, že se budeme jen věčně smát a tak. Každý má své dny!
    Ty jsi roztomilouš a já jsem tě ráda poznala, i když jsme se až tolikrát neviděly, což je škoda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, právě :) a my zas nějaký to kafe musíme domluvit, žejooo!

      Vymazat
  8. Hello
    I love your blog!
    Follow to follow?
    http://defishencia.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  9. jsi opět nádherná, celá záříš!

    OdpovědětVymazat
  10. a k tomu, jak o sobě mluvíš - napsala jsi to úžasně a zase jsi nás všechny utvrdila v tom, že jsi neskutečná osobnost, a určitě ne jen proto, že máš super fotky a styl. já tě sleduji jen asi dva měsíce a hrozně mě tvoje myšlenky a celá ty hrozně bavíš, osobnost, názory, všechno :) ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Opravdu záříš! Mám strašně ráda to jak nám tu píšeš. Jako by sis s námi opravdu povídala. Hrozně hezky se to čte a i když mě většinou číst nebaví a radši si prohlídnu fotky, tak u tebe si to musím přečíst. No jinde na blocích každý popíše outfit a dost. K tomu co si napsala, máš úplnou pravdu. A taky to mám tak, že mi trvá, než někoho pustím do té své bubliny. Zkombinovala jsi outfit skvěle, super barvy a ta rtěnka, prostě to nemá chybu! ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, Luci! Já právě taky u těch blogů, kde se píše jen o outfitu jen proletim fotky a zavírám to, tak jsem ráda, že u mě to k tomu nesvádí :))

      Vymazat
  12. Ahoj, ted pisu trosku off topic, jen bych ti chtěla dát radu, abys možná trošku zauvažovala nad změnou obočí, myslím, že kapánek tenčí by ti prospělo :) neber to špatně prosím, já třeba ocením, když mě někdo na něco takového občas upozorní :) jinak s tím, že si myslíme, že někoho známe z blogu se ztotožnuji taky :D a docela mi přijde, že se člověk vybarví v komentářích. Ty vždy reaguješ uplně normálně a píšeš vlastně stejně jako v článku, ovšem u některých blogerek člověk něco zkritizuje nebo prostě napíše rozdílný názor a slečna, která psala ten uhlazený článek najednou reaguje jako saň :D měj se krááásně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za názor děkuju, ale asi s tím nic dělat nebudu, svý přirozený obočí mám ještě trochu širší, už tak ho zužuju a víc už to fakt neplánuju, protože se mi to pak zdá umělý :)
      Jinak teda s těma komentářema uplně souhlasím, některý holky jsou na to vyloženě expertky :D

      Vymazat
  13. Domča, na začiatku keď som ťa začala sledovať (asi pred rokom) by som nepovedala, že to budeš ťahať takto ďaleko. Si fakt super, tvoje outfity nie sú nikdy nudné a vždy sa teším aj na random články. Mimochodom, tento rúž ti neskutočne pristane. :)
    http://baribircak.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  14. Clankem mi mluvis z duse! Mam to naprosto stejne...❤

    OdpovědětVymazat
  15. Parádní outfit. Moc ti to sluší. :)
    Jinak máš asi podobnou povahu jak já :D, ale možná se mi to zdá... také mívám sluchátka na uších a odříkávám si text, také mívám své dny a fakt mi nejde se přetvařovat, když se necítím a vlastně i stejně to mám s tou srandou. Teď jsem si tě oblíbila ještě více :D. A zatím nemám pocit, že bych se nějak s blogerkama kamarádila, ale kdyby to šlo, ráda bych se s některýma sešla a pokecala...

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to vyplatí, psát články otevřeně :))) děkuju ti moc moc moc <3

      Vymazat
  16. Veru Domi,hocikedy by som s tebou vybehla na kávu, na tie super dobroty čo dávaš na instoši ♥ outfit super, tiež zháňam nejakú čipkovanú podprsenku a ten trench som obdivovala v H&Mku, odkedy prišiel (mám to tam okukané, lebo tam pracujem :D).
    Fotky sú krásne čisté a kvalitné, smiem sa spýtať, sú fotené zrkadlovkou alebo tým superduper Olympusom čo teraz máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiiii!!
      Fotky jsou focený na ten Olympus právě, je fakt nejvíc boží <3

      Vymazat
  17. Jo přesně! Já mám pak problém, že když tě někdy v Hradci potkám, tak mám chuť říct čáááááu :D. Naštěstí mi to vždycky začne šrotovat, odkud se vlastně známe a dojde mi včas, že se doopravdy neznáme vůbec :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤