What are you looking for?
sobota 11. dubna 2015

MASSIVE NECKLACE

1

Tenhle náhrdelník jsem chtěla už před 3/4 rokem, když jsem byla statement náhrdelníkama absolutně posedlá a pokaždé jsem musela nějaký mít na sobě. V tý době jsem objevila aliexpress, díky kterýmu mi jich spousta přibyla velmi lacině. Na druhou stranu mi ale některý došly až ve chvíli, když už jsem na ně zapomněla nebo už se mi tak nelíbily. Tenhle, co vidíte v dnešním outfitu mi nedošel vůbec, ačkoliv zaplacenej byl. Po pár vzteklých zprávách prodejci jsem to vzdala a na celou věc časem zapomněla. Zamilovala se do malých řetízku a učila se je vrstvit. To všechno do tý doby, než jsem objevila YES Style.cz. Dnes Vám ho tedy konečně můžu ukázat a jsem z něj uplně nadšená! Outfit je tedy z trochu chladnějších dní (sněžilo a tak :D), ale už Vám ho sem musím hodit, protože z tohohle focení mám víc šílených backstage fotek než těch, co se dají použít do outfitu. A protože minulý Bloopers článek měl docela úspěch, můžete začátkem týdně čekat další!
Jakej typ náhrdelníků máte radši a co říkáte na kombinování béžové a šedé? Já tenhle trend momentálně fakt miluju a nejradši bych hodila jen v týhle kombinaci!

2 3 4 5 6 78 9 10 Trenchcoat, top - H&M / sweater - ANSWEAR / bag - LINDEX / shoes - JENNYFER / necklace - YES Style.cz

Add your comment

  1. Náhrdelník je překrásný :) Kombinace šedé i béžové se mi taky líbí, takže za mě určitě ANO :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten nahrdelnik je skvely :) ja taky spoustu nakoupila na ebay, akorat me stve, ze rychle zcernaji kolem krku, takze bych musela nosit rozpusteny vlasy, aby to nebylo videt :) ale radeji mam asi ty z primarku... Zkratka bud nosim velky statement necklace a nebo naopak zlato a stribro, samy decentni retizky, ale nic mezi tim :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  3. Náhrdelník je nádherný, mám ho taky. Co mě ale zaráží ty jo, je ta jeho cena. Já jsem ten samý pořídila na ebay za cca 130 Kč a na http://www.yesstyle.cz/ ho mají za 499 Kč, tomu říkám přirážka :-D dokonce i ta fotka je stejná jako na ebay! Ale každopádně je super :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten náhrdelník mám tiež a je to môj najobľúbenejší!! Mne sa hodí skoro ku všetkému:D
    ale zase je pravda, že som ho videla už vo viacerých obchodoch, takže síce ho má pol republiky, ale pre mňa numero uno v náhrdelníkoch

    OdpovědětVymazat
  5. Ten náhrdelník a kabátik je krásny :)

    www.aduliksun.blogspot.sk :)

    OdpovědětVymazat
  6. Náhrdelník je vážně moc pěkný a celkově ta kombinace se mi hrozně líbí! :) Povedené,sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta barevná kombinace se mi moc líbí a nám brunetkám i dost sluší :)) jen se mi moc nelíbí boty, přijde mi, že ti dělají takovou rozpláclou nohu, což je škoda... jo a drdol je skvělej! :) PS: ten dlouhej šedej svetr bych potřebovala!
    ...mánie náhrdelníků mě taky neminula, ale už jsem zase v období, kdy je nenosím a jsem věrná svému Dogeared zlatému minimalistickému řetízku :)

    OdpovědětVymazat
  8. To je krásné! Tenhle náhrdelník mám taky a pořád čekám na spešl příležitost, kdy si ho vzít. Mám ho teda z ebay asi za 110, takže skvělý kup! Jinak jsem Ti chtěla pochválit drdol, který máš vždycky hrozně hezký (já se s ním někdy mořím sto let). Sluší ti to!
    www.earringsonabook.blogspot.cz
    G.

    OdpovědětVymazat
  9. Já velké náhrdelníky už nenosím. Nojo, zrovna v posledním outfitu teda jeden mám, ale po dlouhé době. :D Jinak nosím nejradši malé řetízky. :) Na ostatních se mi ty velké strašně líbí, ale já si s tím připadám zvláštně. :D Tobě to moc sluší, zase. I ten mega náhrdelník se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤