What are you looking for?
středa 22. dubna 2015

RANDOM VIII.


Hohohooo, vítám Vás u nového randomu a popravdě nechápu, proč se tu ocitá až teď, když už měsíc mám foťák přirostlej k ruce víc než mobil!! Za uplynulej měsíc se stala spousta prima věcí a já si všechno hrozně užívala a snažím se si to užívat i teď, přestože je mi už několik dní špatně ze stresu ze školy, přece jen jde teď doopravdy do tuhýho a já jsem z toho dost vyděšená. Nejsem ale ten typ člověka, co by se prostě zavřel doma a učil a učil a učil. Nedokážu se na to pak soustředit, když mám pocit, že mi venku něco utíká. Takže přes všechny povinnosti pořád trávím spoustu času s mužem, užívám si chvilky doma s Andym, chytám do kafe srdíčka z tapet (protože kavárenská posezení s dalšíma blogerínama jsou nejvíc vtipný a plný fotek a pohrdavých pohledů okolních lidí!). Mezi jednu z těch super věcí, co se udála, je třeba to, že na základě instagramových fotek mě oslovilo Crosscafe, abych jim fotila do reklamních kampaní, po čemž následoval můj oslavný tanec a halekání na všechny, co zrovna byli doma. Je strašně super, když děláte něco, co Vás baví a na základě toho přicházejí příležitosti. Ale to už je trochu jiný téma, který se chystám zpracovat v článku o tom, k čemu jsou vlastně blogy a ne, nebude to žádnej hate příspěvek o všech, co fotěj všechno na instagram, chci to vzít trochu z jinýho pohledu, protože toho negativního je všude habaděj.


Takhle si užíváme našich voňavejch botiček, já a moje milované Melky a Leničky Melissy. To prostě nejde nefotit :D


Jedna z fotek přímo pro Crosscafe. Nechtějte tam se mnou chodit, protože teď samozřejmě nefotím jen svoje jídlo, ale i jídlo svých společníků. A ne každého to logicky baví :D třeba mamka mi rovnou řekla, ať si fotím jen svý, že si to chce rovnou sníst a vypít, klasika!! (Jo, já vím, že to tak je normální, ale ale ale!!!!)


Jedna uplně happy fotka ze dne, kdy jsem si konečně šla pro vytištěnou bakalářku a nenapadlo mě nic lepšího, než se k ní sladit a jít tak fotit outfit. No, určitě se Vám už taky stalo, že Vám něco přišlo strašně skvělý a až při zpětném prohlížení fotek jste si uvědomily, že to je vlastně tak trochu uplně mimo :D případ tohohle až-moc-burgundy outfitu, ale tuhle fotku mám fakt ráda, takžeeeee. Achjo, mám pocit, že mám teď fakt divný vyjadřování. Mamce do telefonu pravidelně melu uplný nesmysly, ještěže mě tak dobře zná a ví, co myslím, i když říkám něco uplně jinýho. Zkouškovýmu zdar, fakt!!


Další super událostí bylo moje pomáhání s přípravama tajný oslavy pro Natašku, s čímž jsem pomáhala Aničce (zajímalo by mě, jestli na světe existuje milejší, akčnější, empatičtější a ostatním-radost dělající člověk než je ona <3). A když už jsem na svoje narozeniny nesehnala nějakou super oslavnou čelenku, tak (jak jinak) Anička ji sehnala a já jsem si ji mohla dát aspoň na jinou oslavu! Jo a taky jsem si po sto letech dala příčesek, co jsem si koupila v létě v krizi po ostříhání a byla jsem z něj zas uplně nadšená. Co mě však překvapilo nejvíc byla chvíle, kdy jsem si to doma odepnula a najednou byla naprosto spokojená se svejma krátkýma vlasama a od tý doby je nosím rozpuštěný mnohem víc než dřív!! Potlesk pro Dominiku, že po 8 měsících začala mít zase ráda svý vlasy :D


Miminko moje nejmilejší! Mimochodem, nemáte někdo čistokrevnou ruskou barevnou boloňku, co by chtěla založit rodinu? Nabízíme tohohle manžela a rovnou si zamlouváme jedno štěně! Prosím, napište mi někdo :D nebo mi aspoň dejte tip, kde mám hledat! Díky díky!


A teď čas na jedno důležité oznámení. Můj drahý si konečně taky založil blog. Plánuje ho psát o všem možném - rozhodně ne jen módní, nicméně zatím tam je jen módní článek, tak všichni uvidíme, kam to dál povede. Já ho konečně můžu fotit bez toho, aby se na mě rozčiloval (a taky mě bude teď fotit ochotnějc, žejo :D). Taky se s mnou dost nadšeně pustil do vlogů, momentálně mi stahuje různý verze programů na střihání, takže z toho všechno mám fakt velkou radost. A kdo by ten jeho nový virtuální koutek chtěl omrknout tak tady - dareksays.


Moje snad nejoblíbenější fotka z 87, kdy jsme zas byla asi nějak uplně mimo a snad deset minut jsem vůbec nechápala, co jsou "ty znaky na tom kafi". Občas fakt přemýšlím, jestli díky tý škole nejsem hloupější :D


Další 87, tentokrát s mým psem, kterýho už to focení fakt strašně unavuje! :D A já a můj totálně free-time look! Poslední dobou nosím nonstop výrazný rtěnky, takže tahle fotka se mi zdá fakt dost divná.


Víte, jak jsem ve článku s tričkem od Alterega psala o tom, že jsme outfit fotili dvakrát? Tak tohle byla ta první varianta právě s koženou bundou. Chtěla jsem fotit v naší oblíbený uličče, ale zrovna tam nějakej pán vyvážel prázdný skleněný lahve a představte situaci - krabice plný lahví naskládaný na sobě tak vysoko, že jsou asi tak dvakrát tak vysoko, než ten chlápek. A on tu vysokou horu krabic plných skla veze po takovýhle zemi plný kostek. A co se asi mohlo stát? No jasně, hádáte dobře, celý to rozsypal a celá ulička byla plná rozmlacenýho skla a jeho vzteklejch nadávek. Asi neměl moc dobrej den... Mimochodem, ten blogger fat strašně kazí kvalitu fotek, všechny outfitový nahrávám přes flickr a u týhle jsem byla líná a je to strašně vidět, pffff.


Pořád nevím, jak to vlastně s těma kroužkama v nose mám. Někdy mě hrozně bavěj, jindy zas nad sebou kroutím hlavou. Ale jistě vím to, že trvale bych si ho dát rozhodně nechtěla.


Jedno Starbucksové posezení taky nemohlo chybět. Přece jen jsem v Brně (a v Olympii) poměrně často, tak proč toho nevyužít, když chai latte je prostě bezkonkurenčně nejlepší teplý pití, jaký jsem kdy měla. Už jste ho taky ochutnali?


S Olympusem si hrajeme pořád a rádoby-uměleckých fotek z vlaku mám asi 100. Holt když máte hračku, co Vás baví, tak to takhle dopadá.


S konečně teplým a slunečným počasím přichází v Hradci čas na červenou zmrzku, kterou mám spojenou hlavně se střední, protože svého času jsme na ní chodily s holkama snad každý den. Teď nás snad konečně čeká re-union po třech letech, tak jsem fakt zvědavá! Jednou z nich je třeba Gabča, kterou někteří z Vás určitě znají z blogu anetagabriela.


Další fotka z focení outfitu, který se mi subjektivně zdál mnohem lepší než jak pak vypadal na fotkách. No co už, že ano :D V poslední době si víc užívám stát za foťákem než před tím. Takže teď často fotím nejen Aničku, ale i Anettku, Leničku a taky nově mýho Dáru a chystám se i na Terezku, která si taky konečně založila blog. Pokud jste někdo z Olomouce nebo z Hradce a měl byste zájem o fotky ode mě, tak mi určitě dejte vědět, fakt mě to hrozně baví, takže se určitě nějak domluvíme!


Poslední fotkou dněšního randomu je z našeho sobotního odpoledne s mamkou na shopping fever v Pardubicích. Strašně ráda s mamkou chodím po obchodech a nosím jí věci, co by se mi na ní líbily. Nejvíc jsem si tentokrát užila čas v Sephoře (asi dvě hodiny :DD), kde už na nás ostraha fakt divně koukala, ale my jsme prostě musely vyzkoušet milion věcí a pak si jich i spoustu odnést. Hrozně se mi líbí konzistence a barvy Sephoráckých rtěnek, tak jsem si dvě odnesla a jeden odstín jsem vybrala i mamce. A víte co? Fakt se těším, až Vám tu extra tmavě fialovou ukážu v nějakým outfitu. A taky na to, jak na mě budou lidi koukat, až jí budu mít na rtech. Umíte si to představit? :D

Tak doufám, že se Vám random líbil, aspoň trochu jste se u něj odreagovali - já teda jo! - a teď už se jdu zase pustit do opakování poruch osobnosti a dalších poměrně zajímavých věcí, kterejch je ale strašně moc a já to vůbec nedávám, sakraaaaaaaa

Add your comment

  1. Fakt ma randomy bavia a tento bol super. na všetkých fotkách ti to fakt sluší. Aach, fotiť jedlo v kaviarni - to musí byť super! :)) Rada sa pozriem aj na blog tvojho priateľa, už len z fotiek mi vždy príde taký milý a sympatický. Fialový rúž na perách sa mi páči, tvád potom vyzerá úplne inak, podľa mňa to aj pery zväčšuje - alebo sa mi to iba zdá? :)

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, ja ti nevim... Obcas mi to taky tak prijde, jenze ja mam rty fakt maly a ta uplne tmava je asi fakt zmensuje, kdyz mam normalne zavrenou pusu. Ale co :D

      Vymazat
  2. Zmrzlinaaaaa! Už zase začala sezóna, tak taky konečně chodim. Gratuluju k focení pro Crosscafe a třeba jednou tě poprosím o vyfocení outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty asi hodně ujíždíš na kafi viď? :) Jinak úžasné fotky, už se těším až mi v létě přibude také lepší foťáček ;) a tvůj přítel má super blog :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjoo, asi bych ani nerekla :D mne kafe jako takovy moc nechutna, potrebuju v nem mit nejakou spesl chut, abych si ho chtela dat :D spis celkove na kavarnach ujizdim :) a pritel je moc rad za kazdou chvalu, dekujeme :)

      Vymazat
  4. Mě se hrozně líbí ta fotka se zmrzkou, jak ti ladí s rtěnkou, vypadá to úplně super :) ajo, fotky jedině přes Flickr, blogger je hrozně zlej :D

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle články mám od tebe nejradši, a to je co říct, protože mám ráda všechnyyy!
    Jen se pokaždé trochu stydím - mám pocit, že oproti tobě neumím fotit, hezky všechno popsat a ani nejsem tak fotogenická, sakra! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cooo? :D ja si prave vzdy preju, abych se naucila psat tak vtipne a ctive jako ty <3 takze moc dekuju za takovou obri lichotku, uplne se cervenam :-*

      Vymazat
  6. Tieto randomy vieš jednoducho robiť úplne na jednotku! Vieš dať fotkám zaujímavú atmosféru. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  7. Neznám lepší zmrzlinu než tu vodovou jahodovou! Až je divný, jak přes jaro/léto chodím častěji přes Peší zónu než jindy :D

    OdpovědětVymazat
  8. omlouvám se, ale mnam mnam mnam ten dortík! to je prostě moje slabost

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤