What are you looking for?
čtvrtek 9. dubna 2015

SNEAKERS KID

12

Po dlouhé době přidávám outfit focený v den přidání, haha. Mezi všema těma je-jaro-ale-vlastně-spíš-zima lookama, co už mám nafocený a čekající ve frontě na publikování, jsem nemohla odolat přidat jeden konečně nefalšovaně jarní. Bylo mi teď dva dny pekelně blbě, dvě zkoušky v jednom týdnu dají zabrat, tím spíš, když jsem se ani na jednu nestihla pořádně učit a na statistiku se mi povedlo dělat dvě hodiny tahák, kterej byl naprosto nepoužitelnej, z čehož plyne rada - nedělejte si práci s tahákem na látku, který absolutně nerozumíte, protože do něj stejně dáte uplně jiný věci, než budete ve finále potřebovat. Jakmile jsem se ale vrátila domů, všechno ze mě spadlo a já musela vyrazit ven (no dobře, primární cíl byly nanuky :DD) a rovnou tak vyvětrat svý nový nejkrásnější boty, co jsem dostala od muže k narozeninám a nejvíc boží trenčo-sako-něco, co mě v H&Mku naprosto nadchlo. Dnes mě tam taky nadchly boyfriendy, co jsem rovnou házela na instagram a mám celkem přesvědčivé tušení, že se pro ně vrátím. Sice teď hodlám 99% peněz šetřit na tetovačky a hlavně na léto (připomeňte mi to, až budu házet přístí týden na instagram dalších milion kavárenských fotek :D), ale rýsuje se mi brigádička, takže jedny boyfriendy určitě zvládnu.
Ale dnes tedy v hlavní roli DĚTSKÝ běloučký botky, co v nich našlapuju jako by byly z papíru, tak strašně se bojím, že je hned zamažu a pro změnu stříbrnej kroužek v nose, kterej se mě osobně ale zdá mnohem výraznější než ten černej. Projde to u Vás, cococo?

2 3 4 6 8 9 10 11 13 14 15 16 Coat - H&M / top - ZARA / bag - LINDEX / shoes - FOOTLOCKER /

Add your comment

  1. Tie tenisky sú svetové!

    vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to fakt dobre!! :)
    http://ladyminimalism.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. jeee to je skvele! A myslim, ze mame stejne to kabato-sako :D ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Teda tohle je parádní Domi! Všechno! A ty tenisky potřebuju :D.

    OdpovědětVymazat
  5. toto je celé strašne super! ♥ a k tým teniskám, mám takisto jedny "snehulienky", Air max Thea, a keď mi prišli, oco ma vysmial, že si ich mám odfotiť aby som si zapamätala aké krásne biele kedysi boli...a tak som sa rozhodla, že ho presvedčím o tom, že vydržia biele dlho, takže ich teraz cca raz za dva týždne kompletne čistím zubnou kefkou :D ale za tú krásnu belosť to proste stojí! :)

    Domcisss

    OdpovědětVymazat
  6. Já takhle opatrně našlapu ze začátku ve všech botech, teď hlavně také v nových ZX Fluxech :D
    Jinak parádní! Uplně všechno! Černobílá kombinace prostě nikdy neomrzí!

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá kombinace! Všechno to k tobě perfektně sedí! I ten kroužek v nose ;)) ...kolik stál kabát? Vypadá super :))

    OdpovědětVymazat
  8. Boty jsou krásný a celkově se mi outfit líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit se mi hrozně moc líbí!! :) Perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty tenisky jsou skvely, ja zacinam premyslet nad tema air maxama, ale je toho ted tolik co muipsim mit, vcetne boyfriend jeans, cernych conversek apod,, ze nevim, kde zacit setrit :D:/

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  11. Perfektní- naprosto! Líbí se mi to celé (dokonce ti odpustím i ten kroužek v nose, bez kterého by to ale bylo ještě lepší:D) :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤