What are you looking for?
pondělí 4. května 2015

COMICS IN CROSSCAFE

1

Ahóóój, tak dnes zase něco trochu jiného, co vy na to?
Dnes bych Vám chtěla ukázat tak barevnej outfit, jakej jste na mně asi ještě neviděli - jdu teď nějak z extrému do extrému :D a rovnou Vám k tomu povykládám celou story, co se ke dni, kdy tyhle fotky vznikly, váže!
Tak pojďme na tóó!

S mamkou jsme si založily tradici, že každý víkend, co jsem doma, si uděláme nějakej hezkej holčičí den - jdeme třeba na oběd, do kina a naprosto pravidelně taky do Crosscafé i s Andym a dojdeme si tam hezky pěšky přes půl města, abychom ten dortík, co si tam dáme, vždy dopředu vychodily. A když jsem teď přijela domů, v pokojíčku mě čekal doručený balíček - což je velmi nezvyklé, všichni jsou totiž vždy líní jít dolů pro x balíčků týdně, proto pro všechno pak lítám na poštu (díky rodinko! :D), ale tentokrát prý taťka neodolal když zjistil, že na nás zvoní balíček s legínama a musel pro ně skočit a podívat se, co za bláznivej kousek jsem objednala tentokrát. No a že bláznivej opravdu byl, to už vidíte z úvodní fotky. Řekla jsem si, že tohle šílený období by stálo aspoň za nějakej úlet, co se oblékání týká a proto jsem sáhla po extra barevných komiksových legínách. Musela jsem se smát, když jsem krabici otevřela. Rázem jsem ale měla vymyšlenej outfit a taky už se vidím, jak se v nich budu v létě válet na pikniku v parku nebo třeba v nějaký relax zóně na festivalu. Jak já se na ty chvíle těším!
No a jelikož mi zrovna v Hradci chyběl jakejkoliv fotograf, zaúkolovala jsem mamku. První pokus proběhl při samotné procházce, samozřejmě ale byla spousta problémů jako hodně lidí, zlobivej pes, mamka měla žízeň A TAK, takže jsem toho po pěti fotkách nechaly a šly radši na to kafe. Tam mě napadlo, že tu nejlepší stěnu je přece škoda nevyužít a že komiksová stěna a komiksový legíny třeba nebudou dohromady uplně špatně. A šlo se na to. A mamku to bavilo. A Andyho jsem zapojila taky. A vyšly z toho fotky, co se mi fakt líběj a aspoň to tu není pořád stejný!
Co vy na to?
Dáte si občas taky na sebe něco, co je fakt totální úlet nebo se držíte pořád jen toho svého?

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Jacket, sweater - SECONDHAND / leggins - NEJLEGÍNY.CZ / shoes - H&M / backpack - SINSAY
photos by my gorgeous mum

PS: Přiznejte se, kdo místo mýho outfitu zkoumal ty nápisy na stěně? :D

Add your comment

  1. Mě to na tobě baví! Je to hravý a originální. :) A miluju tvýho psa, i když on mě moc ne. :D <3
    Jo, a nápisů jsem si ani nevšimla, kdyby ses o nich na konci článku nezmínila. :D Jsi zajímavější. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky! Jak z Crossu, tak i z venku! :) Ač se mi ty legíny normálně moc nelíbí, tak takhle k tobě mi sedí a vypadají dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Btw nápisy jsem už nezkoumala, protože to mám už dávno za sebou - když jsem tam začala chodit, tak jsem na to zírala pořád :D jo a tyhle session s mamkou taky miluju! :)

      Vymazat
  3. Ja bych si tech napisu taky ani nevsimla, kdybys na to neupozornila. Kazdoadne kdyz jsem se na to vratila a zamerila, tak jako prvni jsem samozrejme nasla Oooooorgasmus. Achjo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty legíny i fotky jsou úžasný, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi ta kombinace líbí! :) bláznivé, ale why not? :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. To je dokonalé. Ta barevná kombinace je prostě top a Tobě to opět!!!!! moc sluší!
    Měj se krásně!
    Gabi

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je fakt super! Mamka je mega dobra!!!:) Vyřiď pozdravení:))))

    OdpovědětVymazat
  8. Ty leginy jsou jedna z mala veci, co bych si na sebe nedala, ale rada je vidam na ostatnich :D Mne vzdycky na sobe prijde, ze mam moc tlusty nohy :D

    http://curyinthecity.blogspot.fr/

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný legíny! Dokázala jsi tak divoký kousek pěkně zkombinovat :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. To je moc pěkný, že si s mamkou takhle užíváte víkend :) Fotky jsou naprosto úžasný a celý outfit samozřejmě také! A ano, trošku jsem tu stěnu zkoumala :D

    OdpovědětVymazat
  11. Domi, to je teda poriadne uletený outfit, ale k Tebe sa mi nesmierne hodí. Veľmi sa mi páči, modrý sveter a džínska, ktorú si zvolila. No a mamka je šikovná. Krásne fotky. Sluší moc :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja bych si ty leginy urcite nekoupila, ale tobe spolu se svetrem vazne slusi :) a fotky jsou povedeny, hezky nasviceny :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  13. Tie fotky sú božské! úplne z nich cítiť uvoľnenú atmosféru a zábavu :) a legíny s tričkom ti veľmi pristanú :) tá modrá farba je tvoja!

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  14. Ja by som si ich asi kúpila ale nevedela by som k čomu ich mám nosiť :D
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné a co teprve fast food comix :-O

    OdpovědětVymazat
  16. Tyhle legíny jsou skvělý, jen nechápu, jak může být jejich velikost univerzální?? Takže hubeňour je navlíkne stejně jako holka s velikostí L? :) Fakt mě to zajímá. Koupila bych si je, ale vážně se bojím té velikosti :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤