What are you looking for?
pondělí 11. května 2015

DEATHLY HALLOWS

1

Harry Potter. Každý ho zná a já můžu s naprostou jistotou prohlásit, že je to můj nejmilovanější knižní a filmovej hrdina. Svého času teda taky Draco a později i Ron, ale Harry je prostě Harry. Každopádně jsem každou knihu přečetla minimálně 3x s tím, že pátej díl, kde mě nejvíc bavily ty jejich zkoušky NKÚ, dokonce 8x. Blázen no, co vám budu vykládat! Takže když jsem na Alteregu narazila na tílko s relikviema smrti, bylo víc než jasný, že si ho objednám. Sladila jsem ho opět do svýho poslední dobou nejklasičtějšího pohodovýho stylu. Nechápu, že jsem tenkrát v H&M zvažovala, jestli ty rifle stojej za to, protože od tý doby jsem je opravdu sundala asi tak dvakrát. Novinku jsou však dnes jinačí vlasy. S přicházejícím létem mám tendenci experimentovat, původní přání byla pastelová fialová, ale po několika debatách a zkoušení různých programů, které by mi ukázaly, jak by to fakt vypadalo, jsem to nakonec pustila z hlavy odsunula na neurčito. K mýmu typu pleti to asi fakt nejde a protože kadeřnice měla plno dlouho dopředu, koupila jsem si opět v drogérce ombré barvu od L´Oréal, na kterou nedám dopustit. Přesto však nakonec asi ke kadeřnici zajdu, přece jen bych možná radši odstín spíš do blonďata než do rezava, i když tohle mě teď taky dost baví. Uvidíme, uvidíme!
Podivte se na fotky a schválně mi napište Váš názor! A taky jakej díl Harryho jste četli nejvíckrát! 

2 3 4 5orez 6 7 8 9 10 Trench, jeans, shoes - H&M / top - ALTEREGOFASHION / bag - BAŤA

Add your comment

  1. moc ti to sluší :* Harryho miluju, od začátku až do konce. Mně nejvíc bavil poslední - a dostala mě pravda o Snapeovi, u toho pravidelně brečím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, super tricko. Chci ho!!! Jakou mas velikost tricka prosim Te? Dekuji L. :) A jinak nejradsi ctu HP4 a 6, 7 :)oblibene postavy Harry, Snape a Voldemort.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc :) myslím, že to je univerzální velikost tenhle model ;)

      Vymazat
  3. Celý outfir sa mi páči a tie vlasy ti takto veľmi pristanú :-) Ja som si práve povedala, že dám celú sériu knižiek od začiatku. Takže som na 2. časti :) Ale najradšej mám asi trojku, na ktorú sa veľmi teším. A tiež som ju prečítala milión krát :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný odstín vlasů, takový přirozený! Asi bych si k tobě dovedla představit i ještě víc do zrz :). Které programy jsi prosím tě zkusila na tu fialovou? To musím také vyzkoušet :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já pětku četla hrozně dlouho, protože mě to vůbec nebavilo :D pak jsem byla nemocná a přečetla jsem jí asi za 3 dny. Harry je supr, až budu mít jednou čas, tak si chci přečíst všechny pěkně za sebou .)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  6. Ja taky miluju HP. Filmy jsem videla nekolikrat, ale kdyz nad tim tak premyslim, tak ve cteni jsem se asi nedostala dal nez do 5.. Myslim, ze pak dalsi knihy doma ani nemame, vim, ostuda :D ale miluju Draca :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vlasy jsou super, sluší ti to. Já mám z knížek nejradši 6. díl a filmy asi všchny stejně, kromě 4. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Každým dnem tě zbožňuji čím dál víc. Harry Potter patří mezi to nejlepší, co jsem v životě četla a viděla. Nejradši jsem asi měla 3. díl, protože jsem strašný fanoušek Siriuse. Postupem času si zamilovávám spíše poslední díly :). Teď sice na čtení čas není (a když už jo, tak mě straší seznam maturitní četby), ale plánuji si všechny díly přečíst v angličtině.

    Jinak ti to opět strašně sluší :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tak já se hlásím, že sem stejnej blázen jako ty :D HP5 sem četla tak 5x a ostatní díly tak 3x :D kolikrát jsem viděla filmy si už ani nepamatuju :D a jednu dobu (to jsem teda byla mladší :D) jsem byla závislá na PC hře HP1 :D
    Outfit super pohoda, tohle můžu :) a to triko pro nadšence super :D ten motiv se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já miluji Rona...:) Hezký outfit!! Super džíny!

    OdpovědětVymazat
  11. Páči sa :) Ja občas nosievam prívesok deathly hallows :) a najradšej mám asi šiesty diel... ale najviac som asi čítala trojku :D

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤