What are you looking for?
pondělí 25. května 2015

DIARY DAY AND OUTFIT: OSTRAVA

1

V době, kdy se na mě valí strašná spousta povinností a mám starosti i s věcma, který se zrovna vůbec, ale vůbec nehoděj, je ideální čas na výlet za někým, s kým se už rok domlouváte a pořád ne a ne sladit termín! A tak jsem se jednou ráno sebrala a vyrazila do Ostravy, (s učením do vlaku v kabelce, samozřejmě) a nemohla se dočkat Káji a jejího malého Olivera. Podle očekávání z toho byl naprosto super holčičí den, kdy jsme probraly první a poslední, dobře se najedly a napily, zafotily si a hlavně se od srdce zasmály, což jsme obě potřebovaly jako sůl!
Tak pojďme na lehký fotoreport včetně fotek outfitu!


2

Ráno jsem ještě stihla skočit s mužem na snídani do olomouckého Crosscafé, protože na bytě nemám vůbec nic, když tam jezdím jen dvakrát měsíčně přespat...Těžký život studenta! Sladký život u rodičů a jejich plné lednice!

3

Rozčilení ze zpoždění vlaku, vedra a hladu rozptýlil naprosto okamžitě tenhle ušatej šmudla, Káji nový miminko Oliver, kterej je naprosto sladkej a mnohem menší, než vypadá z fotek! Nejdřív jsem se pomalu bála na něho sáhnout, abych mu něco neudělala, ale když mi ukázal, jak krvelačně (doslova!!) umí kousat, moje obavy byly pryč natotata (to je teda slovo panečku! :D)

4

Jedno z nejlepších sushi, jaký jsem kdy měla a zároveň oběd, za kterej Káje moc děkuju! To je tak, když se dva shodnout na tý nejlepší sushi kombinaci (ryba a avokádo)! Já bych vážně mohla žít jen o sushi a o nanukách žejo!

5 6

Dokonce jsem dostala i pusinky pusinky!

2 4 6

A tady už ukázka mého cestovního outfitu, do Obag jsem narvala věci na dva dny (předtím jsem byla na tom tetování) a volný šaty z Mohita využila na pohodlný cestování a zároveň to očekávaný vedro, co mělo být a bylo (dokud jsem před vlakem brutálně nezmokla...). Slip-ony už jsou moje klasika, začínám se bát, že se mi samým nošením už brzo rozpadnou, přece jen jsou z Primarku. Co se ještě kabelky týká, hodně jste se mě ptaly na barvu, zvolila jsem teda odstín volcano, kterej teda vypadá o dost jinak, než jsem si myslela a můj plán ladit ji se vším šedým moc nevychází, protože ten odstín je až moc specifickej. Jinak jsem z ní ale tak nadšená, že si pořídím na léto ještě jednu bílou!

7 8

Já, jakožto milovník chai tea latte jsem samozřejmě prosadila Starbucks, kde jsem si dala ledovej chai a když jsme pak při focení zmokly, tak jsem si na cestu skočila ještě pro horkej, blázen trošičku! No a i tam jsme si to samozřejmě užily, protože Kája je prostě nejlepší a strašně ráda jí poslouchám a vůbec všechno <3 Jo a v tom malým Starbucksu jsme se sešly zároveň tři holky s obag kabelkou, achjó, nechci, aby z toho byla další mánie :D

9

Můj výlet se prostě velice vydařil a už se těším, až bude po zkouškách a vyrazím tam znova, nebo Kája za mnou a já pořád tajně doufám, že se potkají i naši psíčci a to dřív, než bude Oliverek tak velkej, že mojeho chlupáče převálcuje :D 

Co vy, pomáhá Vám taky při stresových období takovýhle holčičí chvilky?

Add your comment

  1. Je vidět, že jste si to užily :)
    O Obag jsem uvažovala dlouho, ale jak to vidím, že je zase všude, tak mě to přešlo.
    Ale vybrala jsi krásnou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie boty sú krásne :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný outfit. Leopardí vzor je super oživením každého jednoduchého outfitu. Inak aj ja pokukujem po kúpe olympusu..možno už čoskoro sa staneme aj my "kamoši" lebo ako pozerám tie fotky sú skvelé! ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Žít jen na sushi bych mohla taky :D tak to já obag kabelku zatím naživo neviděla

    OdpovědětVymazat
  5. kočky i s Oliverkem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤