What are you looking for?
středa 6. května 2015

GOODBYE SCHOOL

1orez

Ještě asi tak tři dny se budu radovat z toho, že mi skončila škola. A pak zasednu k učení a měsíc od něj nevstanu. No, to rozhodně ne, to bude případ většiny mých spolužáků, ale ne můj. Jen tak pro ilustraci, dnes jsem si dělala rozvrh toho předstátnicového měsíce a jediný, co jsem tam zatím zapsala je odpočet dní a plány typu: tetování, výlet do Prahy, výlet do Ostravy. Ale jinak se samozřejmě budu strašně učit a hysterčit. Já vůbec nechápu, jak se někdo dokáže učit od rána do večera a ještě hezky doma. Já když se učim doma, tak tím stylem, že půlhodina učení - hodina seriál - jídlo - blogy - další půlhodina učení a večer panickej záchvat, že nic nestíhám :D Takže budu asi zase pro změnu chodit vysedávat do knihovny, kde je aspoň dobrá učíčí atmosféra.
Jak to máte vy? Kde a jakým stylem se učíte? Třeba mi poradíte nějaký tipy :)

Jinak tenhle outfit jsem měla právě na posledních dvou písemných zkouškách a pak na otevíračce Crosscafe v Olomouci. Mimochodem, pokud jste z Olomouce nebo okolí, určitě se tam zajděte mrknout, hned při otevíračce bylo uplně narváno a všechno bylo (klasicky!) strašně moc dobrý! Uplně mě teď mrzí, že už v Olomouci moc nebudu, protože ten interiér je fakt krásnej a je to zas něco trochu jinýho než máme v Hradci (a uplně něco jinýho, než ty obyčejný a podle mě docela odbytý Crosscaféčka v Praze!). A ne, nemám nic z toho, že o nich pořád píšu :D prostě jen píšu o věcech, co mám ráda a o věcech, který dělám, však už to znáte!
PS: Ten náhrdelník jsem si kupovala už někdy v zimě a běžela jsem pro něj hned jak mi došly peníze, aby mi ho náhodou někdo nevyfoukl a samozřejmě jsem si ho vzala na sebe až někdy po půl roce, co už jsem ho málem i prodala na Vinted! Konečně jsem ale přišla na to, k jakým kusu oblečení mi přesně sedí a zdá se mi to jako geniální detail! No a dál už se chválit nebudu a pojďme radši na fotky!

2 2a 4 5 6 7 8 9 10 Trench, jeans, necklace - H&M / shirt - ALIEXPRESS / shoes - F&F / bag - JEJ.SK
photos by Eliza

Add your comment

  1. Ta poslední fotka je supr! Ta růže krásně ladí ke kabelce :D Jinak košile a boyfriendy jsou supr kombinace.
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně podle mého gusta :) Super!!

    OdpovědětVymazat
  3. Vsechno se mi libi, hlavne retizek a kosile, az na ty boty. Stylove mi prijdou pro mou mamku, ktery je 55. :D

    Jinak ja se nejcastejc ucim doma, nejradsi bych sice po ruce mela nejaky dobre kafe a zakusek, ale v kavarnqch me ty lidi proste rusi, musim na to mit klid.. Takze nejcasteji doma nebo na zahrade :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné jako vždy :) v pondělí jsem tě viděla v tramvaji a jen zdálky obdivovala, jak ti to strašně slušelo :)
    PS: jaký máš prosím tě jméno na Vinted :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak typy na učení neporadím, mám to stejně :D, i když někdy se ovládnu a místo půl dne serílu je jen čtvrt dne xD. Moc ti to sluší, vypadáš uvolněně a stylově ;). Jen se mi víc líbíš s rozpuštěnými vlasy

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu :) mě se asi taky víc líbí rozpuštěný, ale ty krátký vypadaj často neupraveně a mě to akorát nervuje, takhle jsem víc v klidu :D

      Vymazat
  6. Výlet do Ostravy?! :-). Krásný outift, jsi nejroztomilejší! :-). Ta košile se mi hoodně líbí, ale asi není bavlněná co, když je z Ali..? :-/

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, za Kájou z Franchemeetsfashion a jejím buldočím miminkem :D košile je nějakej umělej materiál samozřejmě, ale nad očekávání příjemnej :) kdyžtak tady: http://www.aliexpress.com/item/Womens-OL-Career-Solid-Long-Sleeve-Casual-Chiffon-Blouse-Tops-Button-Down-Shirts-HR613-Free-Shipping/1610399773.html a brala jsem Mko.

      Vymazat
    2. Super díky! Kouknu na ni :-). A ať se výlet do Ostravy povede ;-)

      Vymazat
  7. Moc se mi libi, jak jsi to rozbila tou cervenou kabelkou! Jinak ja to mam stejne :D neumim se treba absolutne ucit vecer, protoze na me jde spanek. K zapamatovani mi pri uceni pomaha rikat si to nahlas :) sice asi nekdy vypadam jak blazen, ale pomaha mi to.

    OdpovědětVymazat
  8. povedený outfit a super fotky! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasný fotky! Strašně ti to sluší :).

    OdpovědětVymazat
  10. Super look! Učím se přesně, jak ty..Jen s tím, rozdílem, že to není půlhodina učení, ale 15 minut a pak pauza..:D a tímhle stylem si jedu celý život...jen s věkem ty pauzy jsou delší a delší a samotné učení kratší a kratší a přesně takto píšu DP. a najednou jsem si uvědomila, že příští týden odevzdávám a nemám vůbec hotovo

    OdpovědětVymazat
  11. to je úžasný! podpatky ti vážně moc sluší :)) jo a když jsem doma, tak se učím úplně stejným způsobem, jak ty :D takže teď jsem zjistila, že nejlepší je prostě učit se v knihovně, kde se všichni taky "snaží" učit, takže by bylo trapný, žejo, kdybych si tam já prohlížela blogy atd. :D fakt to zabírá a naučím se tam nejvíc :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No PŘESNĚ :D proto taky plánuj chodit hlavně do knihovny a nechat se tam donutit tím okolím :D

      Vymazat
  12. Super fotky, Domčo! :) ... já měla po odevzdání všech předmětů na učení na státnice jen tři týdny a popravdě mi nic jinýho než ležet v tom celou dobu od 8 do 8 nezbylo... měla jsem 90 otázek celkem, ale byly tak obsáhlý, že když jsem si to rozpočítala, kolik toho za den stihnu udělat a opravdu se naučit, tak mi to vyšlo na tři týdny bez asi tří dnů, který jsem měla na hodně rychlý opakování... ale každej se učí jinak a každýmu to taky jinak do tý hlavy leze :) jinak učení doma mi vyhovovalo, ničím jsem se nerozptylovala, mamka mi nosila jídlo a jelikož jsem měla vše na papíře, noťas byl téměř pořád vypnutej, a tak mě to nesvádělo koukat po netu :)) každopádně, budu držet palce!! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Asi nechceš slyšet, jak to mam ja, ze? Opět jedu plány:D...hlavne byt porad v pohodě! :))))Tyhle fotky se mi moc líbí, hlavně ty v pohybu a boyfriendy s podpatkama a tou ruzi jsou nej!:)

    OdpovědětVymazat
  14. To tetování:3 Jsi kočka a ještě k tomu sympaťanda, tak to má být:)
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ten outfit je naprosto dokonalej !♥

    OdpovědětVymazat
  16. Úžasný, moc ti to sluší opět. Ty kalhoty budu muset jít ,,zkontrolovat,, do HM :D A s tím učením....všude stejné koukám.

    OdpovědětVymazat
  17. ahojky, prosimte, je ta halenka pruhledna ? :) z fotek to moc nejde poznat... moc se mi libi, zvazuji, ze si ji take objednam :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤