What are you looking for?
středa 27. května 2015

HEAVEN OUTSIDE, HELL INSIDE

1

Tentokrát je to zase něco dost jiného než jste zvyklý vy a hlavně než jsem zvyklá já! Jedná se o dnešní (vlastně včerejší) outfit a je složenej ze skoro samejch novinek! Kabelka teda nová není, je to ten pytel od Bati a je to snad největší kabelkový zklamání ever, na to, jak jsem z něj byla prve nadšená... No škoda mluvit, očka se roztrhly, nedrží to zavřený a samozřejmě je to jediná světlá kabelka, kterou vlastím a účtenku na reklamaci nemám, protože je okamžitě vyhazuju (jak malý nepoučitelný děcko)! Nová je však košile, kterou jsem ukořistila v těch super slevách v Reserved, bílou denimovou bundu zase v Mangu, kam jsem s Nikčou v Praze musela zavítat při našem dni s Olympusem, protože jsem si den předtím přečetla v tomhle článku u Elizy, že tam mají super slevy na bundičky, klasika! A protože tmavou i světlou modrou mám, volba padla na tuhle bílou, která bude nejvíc super na léto a na všechny možný kombinace! Třetí novinkou jsou boty, který Vás asi praštěj do očí nejvíc! Strašně dlouho jsem takový chtěla, měla jsem vybraný jedny někde na Asosu tuším, ale pořád jsem si nebyla jistá, jestli je unosím a až konečně teď jsem se rozhoupala, když jsem na webu Čas na boty objevila tyhle! Jsem z nich uplně vedle, jsou to jedny z mých nejšílenějších bot a dokonce mi je pochválil i taťka! Co na ně říkáte vy?
V outfitu jsem se cítila poměrně dobře, největší nezvyk pro mě byla světle růžová rtěnka, kterou jsem dnes použila poprvé a při každým pohledu do zrcadla jsem se trošku lekla, jak na tenhle typ odstínů nejsem vůbec zvyklá. Většinu dne jsem trávila v knihovně a název článku se vztahuje k mému psychickému rozpoložení. Konečně mě totiž dohnalo svědomí a všechny ty mý srandičky mě přešly v okamžiku, kdy jsem zjistila, že absolutně nestíhám a že mi to jde všechno strašně pomalu. Takže dnešní den fakt pecka, to Vám teda povím! Na druhou stranu si říkám, že je dobře, že jsem se sesypala tak brzo a mám čas se ještě posbírat a pořádně se do toho pustit a prostě to nějak zvládnout. A kdyby náhodou, tak to nebude konec světa, že ano! Jak bojujete se stresem a špatným svědomím vy?

3 5 6 7 8 9a 11 P5263533 12 Jacket - MANGO / pants - NEW YORKER / shirt - RESERVED / shoes - ČASNABOTY

Add your comment

  1. Moc ti to sluší a i ta rtěnka! :-) L. Roj.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty boty jsou fakt pecka! Mne se takovy taky vzdycky libily, zatim jsem si ale zadny takovy neporidila, protoze ja a podpatky, to je vzdycky jen chvilkovy vzplanuti a pak stejne obouvam vzdycky tenisky :D jinak ti to hrozne moc slusi <3 a z uceni si nic nedelej, i ja vzdycky zjistim, ze mi to jde pomale a ze nestiham haha :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se teda outift moc nelíbí. Obecně tyhle boty mi přijdou prostě divný, když už tak se mi líbí spíš ty černý. Ale kdybych dělala zdravotní sestru, tak bych je po nemocnici nosila asi ráda :D kalhoty tohohle stylu mám ráda, ale na fotkách, kde máš zabraný jen pas, vypadají zvláštně a zdá se mi, že ti i trochu přidávají kila. Já je nosím spíš jako bokovky, abych se tohohle efektu trochu vyvarovala.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka je naprosto úchvatná :)

    OdpovědětVymazat
  5. jedním slovem WOW! tohle je snad jeden z nej outfitu co tu mas! ;) ty boty jsou vážně pecka, i když jsou silene, tak se mi moooc líbí!!! rtěnka se mi na tobě taky líbí, seš v ní nějaká víc opálená:))) a jsem ráda, že sis koupila pěknou bundicku na muj popud:))))

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu nezvyklý look u tebe. Jen teda nevím nějak, co si o tom myslet! Ta košile je super, ta se mi moc líbí! Bílá bundička dobrá, taky takovou mám z Manga. Boty mi nějak nesednou k těm kalhotám! Jinak kalhoty a boty jsou samy o sobě pěkné..:) Kabelka se mi nelíbí, ale tak, když už jí máš, účtenka není, chápu, že se musí unosit..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne! uplne super to vyzera! Tie topánky sú úžasné ! :D A všetko dokopy sa mi moc páči. Niekedy by som si priala mať také očko na obliekanie ako ty.. vieš, všetko tak poskladať a vytvoriť z toho niečo take super ako je toto! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je opravdu nezvyklý ale naprosto perfektní kombinace a kousky. Hlavně ty boty, ty jsou naprosto skvělé! A opravdu moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty boty jsou jako z jiný planety! :D Na sebe bych si je nikdy nevzala, protože v tom neumím chodit a ani se mi nelíbí, ale tobě sedly. :) No a s špatným svědomím a stresem bojovat nemusím, protože žádný svědomí nemám a stres už vůbec ne, hlavně co se školy týče. :D Člověk si musí říct, že když nejde o život, jde o hovno. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Málem bych zapomněla! V té růžové rtěnce se mi líbíš mnohem víc než v těch tmavých. :)

    OdpovědětVymazat
  11. není to sice moc můj styl, ale co se mi fakt líbí je halenka a kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  12. To je krásný Domi! Strašně ti to sluší, outfit naprosto úžasný a boty jsou nádherný!!! Taky mám v plánu si nějaké takové pořídit :).

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím přesně čím to je, jestli rtěnkou nebo podpatky, ale dneska jsi fakt nádherná (ještě víc než obvykle). Fakt ti to sekne. Mě nejvíc lahodí ta košile, taky jsem si jí zkoušela, ale vypadala jsem v ní hrozně, ten vzor je ale fakt nejlepší. Měj se a hoď se do klidu ;)

    OdpovědětVymazat
  14. kolik stála ta košile prosím?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla ve slevě za 400,- a ještě jsem na ní měla slevu dalších 30% myslím, byla zrovna nějaká akce :)

      Vymazat
  15. Učím sa na štátnice takže viem o akom strese a nestíhačkách hovoríš. Aj ja mam z toho stres, ale vždy si poviem, že bude ako má byť dám si kúsok čokolády a idem ďalej. Ľudia riešia väčšie problémy ako my a predsa je to len škola. :) Budem držať palce :) a outfit je skvelý ! :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Boty jsou podle mě pecka, taky už jsem se na takové dívala (tak různě :D) Růžová rtěnka ti podle mě taky sluší, z toho nemusíš být vůbec nesvá....akorát nějaká věc mě tam na první pohled ruší, nevím, jestli je to ta kabelka, která není bílá, ale béžová (jestli nejsem slepá :D)...ale jinak super :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  17. Ta rtěnka super!! Strašně sluší.

    OdpovědětVymazat
  18. sandále aj rúž ti veľmi sedia :) ja som si chcela takéto topánky kúpiť ale v čiernej farbe a mám stále problém ich zohnať keďže mám nohy väčšej veľkosti :D ale nestrácam nádej...
    a k tomu stresu ... keď mám toho príliš vždy sa na konci dňa niečim odmením.. buď si vyhradím čas na obľúbený seriál, youtube kanál alebo knihu... aby som sa iba nestresovala ale snažila sa pred spaním nejako odreagovať...

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  19. dneska se mi to moc nelibi :( vypadas jak instalater.. ale boty jsou pecka! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Je to jiný, ale hrozně ti to svědčí:) Rtěnka a boty jsou super a ty kalhoty s vyšším pasem ti dělaj dlouhatánský nohy! Jedinej detail, kterej mě tam trošku ruší jsou rukávy....asi bych je ohrnula, přijdou mi trošku dlouhý, ale to už hnidopiším :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤