What are you looking for?
sobota 2. května 2015

LIGHT SPRING

1

Nazdárek!
Dnes mám pro Vás fotky toho asi nejsvětlejšího outfitu, co jsem kdy měla na sobě a navzdory očekávání jsem se v něm cítila uplně naprosto skvěle. K jaru se tyhle světlý odstíny hoděj jednoznačně nejvíc a občas se vyplatí nechat všechny černý věci (i s jejich zeštíhlujícím efektem) ve skříni a zkusit to prostě all-light. Košile je jedním z mých úspěšných nákupu na Aliexpressu, trench už Vás asi docela nudí (ale mě teda ani omylem!) a kalhoty jsou můj nejnovější úlovek z výletu do Prahy a jsem z nich naprosto odvařená.
Musím uznat, že za poslední rok se toho ve mě strašně moc změnilo, hlavně to jak se vnímám a co si o sobě myslím. Pořád jsem v jádru ta nejistá a nervózní holka, co má každou chvíli z něčeho hrůzu a návaly úzkosti, ale mám se ráda. Se vším všudy. Už nemám potřebu si každý ráno hned po probuzení jít namalovat co nejvýraznější oči (fakt, linky jsem nepoužila už sakra dlouho!) a třikrát za hodinu se pudrovat, nemám pocit, že musím mít vždy černý úzký kalhoty, aby moje nohy vypadaly aspoň trochu k světu, nemám žadný nutkání k tahání si trička co nejvíc přes zadek, abych co nejvíc zakryla mý neoblíbený části těla. Nemám problém si dát boyfriend džíny a k tomu sportovní boty a klidně i přidat oversized triko a vypadat uplně free, protože prostě když se v tom dobře cítím, tak předpokládám, že to i dobře vypadá. Myslím, že v tomhle nazírání na sebe a svý nedokonalosti mi blog hodně pomohl. A když si vzpomenu, jak jsem minulý léto obrečela ošklivý poznámky na svý kolena a nohy v nějaký soutěži na facebooku, pfff.
Dnes tedy all-light v celé své podobě a jsem zvědavá, co na to řeknete.
PS: Vím, že ta ruka v kapse není uplně nejestetičtější, ale já za to nemůžu :D


2 3 4 56 8 91011 12 13 Trench, shoes - H&M / shirt - ALIEXPRESS / pants - MANGO / bag - BAŤA

photos by Eliza :)

Add your comment

  1. Moc krasny! Ja bych si asi netroufla mit takhle cely outfit svetly, protoze bych se bala, ze budu za chvili jako prase, ale moc ti to slusi a ta kabelka je aaach! :) jinak ja si zalozila blog z casti i kvuli tomu, ze jsem si potrebovala zvednout sebevedomi, ktery bylo hluboko pod nulou.. Mela jsem ho dokonce tak maly, ze jsem premyslela nad tim, proc na me na ulici nekdo kouka, jestli je na me neco spatne, vadilo mi jist na verejnosti, ze urcite nekdo uvidi, jak neumim jist hamburger a bude se mi smat, nesnasela jsem vchazeni prvni do obchodu a restauraci, protoze se vzdy vsichni od stolu otocili ke dverim a tim padem me videli jako prvni.. Proste jsem byla uplnej straspytel v tomhle, nedokazala jsem jit ani po silnici a koukat se kolemjdoucimu do oci, vzdycky jsem musela uhnout prvni. Tak jsem si zalozila blog, ze me treba nekdo pochvali za hezky clanek, fotky a tak a zvedne mi to sebevedomi. A docela se i dari, porad mam svoje stavy uzkosti apod, zvlaste kdyz mi jeden anonym porad pise nehezky komentare snad pod kazdy clanek, ale jsou to akorat blbosti a rikam si, ze za pocitacem umi kazdy byt dense chytrej a ze si z toho nemuzu nic delat :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si u osklivejch anonymi vzdy rikam, ze mi jich vlastne je lito, ze nemaji natolik zajimavej zivot, ze maji za potrebi snazit se ublizit nekomu, o kom ani nic nevedi. Z toho si clovek fakt nesmi nic delat! A tobe drzim pesti, at si se sebou cim dal spokojenejsi a tyhla stavy nakonec uplne pominou! ;)

      Vymazat
  2. Já se asi zdržuju hlasování, protože se mi na tobě líbí většina outfitů, ale tohle je fakt sakra dobrý. Asi je to tím, že je to takový nezvyk, ale já jsem pro víc takových světlých (a třeba i barevných) kombinací. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já teda sakra děkuju :P pokusím se tedy a zrovna chystám fakt hodně barevnej článek :D

      Vymazat
  3. bejby, to je boží :O jsi úplná dáma <3 nemám slov! tenhle outfit bych si na Tobě nikdy nepředstavila a přitom Ti tak sluší! musela jsem se k fotkách několikrát vrátit a vždycky jsme si řekla "tý jo, to je úplně jiná Domča!"
    a článek je taky super! myslím, že je důležité, aby se člověk měl rád takový, jaký je! :*

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadáš suprově! :) Já to mám, abych pravdu řekla, naopak.Mám pocit, že právě díky blogu jsem se sebou čím dál víc nespokojená a raději se držím úplých džínů, než abych zkusila něco ''odlišného'', jako jsem mívala ve zvyku.

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu ti to sluší, jsem ráda, že jsi spokojená sama se sebou a z nějakých komentářů si nic neděláš :) a ten vak bych-taky-nutně-potřebovala-mimochodem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono asi kdyby jich bylo hodně, tak bych z toho špatná byla, ale takhle se to dá :)) děkuju za pochvali a vak určitě pořiď, je dokonale praktickej!

      Vymazat
  6. Strasne ti to slusi, Domi :)) Ja to vravim tiez, najlepsie nosit to, v com sa clovek citi skvelo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tobě je to hlavně nejvíc vidět, tak děkuju za pochvalu, vážím si toho moc :)

      Vymazat
  7. Domiiii tak tenhle outfit je bezva! Světlý barvičky ti sluší :). Slip ony nemají chybičku!!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný outfit! Podobné kalhoty scháním v černé, ale zatím jsem na ně štěstí neměla. Na béžové bych si asi netroufla, ani bych je neunosila, ale tobě ohromně sluší! :) A ty bílé slipony taky nevypadají vůbec špatně :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Mangu je myslím měli i v černé a tmavě modré, tak to můžeš zkusit tam :)

      Vymazat
  9. Veľmi ti to sekne ... tie boty sú krásne - jednoduché, ale super :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, právě díky tý jednoduchosti se hoděj skoro ke všemu :) akorát dnes mi uplně opuchýřovaly nohy :(

      Vymazat
  10. Ten outfit se mi moc líbí, vypadas v něm skvěle :-) béžová ti sekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, cítím se v ní fakt dobře, tak jsem ráda :)

      Vymazat
  11. Jak si děláš ten drdol? Je úchvatnej! :¨)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuu, nijak složitě, prostě smotám vlasy na vrchu hlavy, zagumičkuju a pak se snažím ho co nejvíc roztahat a zvětšit a pinetkama z něj udělat požadovanej tvar :D občas se u toho pěkně vztekám, ale naštěstí už chytám správnej grif a jde mi to rychle :)

      Vymazat
  12. Nemáš důvod na sobě videt nedokonalosti, vypadáš skvěle!!

    OdpovědětVymazat
  13. To je dobře, že ti blog pomohl cítit se sebejistěji! Dobrá nálada z tebe přímo září :) A trench mě teda rozhodně nenudí, je skvělej - taky si musím ještě nějaký pořídit :D a kalhoty jakbysmet, tenhle styl mám moc ráda!

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to jsem ráda, já ho totiž nehodlám nikdy sundat :D a děkuju moc :)

      Vymazat
  14. to je hlavní, vypadáš výborně :) ten kabátek je strašně super

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší a nejvíc ten úsměv :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤