What are you looking for?
neděle 31. května 2015

MAY RECAP

x 05

Jak už je zvykem, poslední den v měsíci (panebože, to už je poslední den v měsíci?!!!) přicházím s měsíční rekapitulací. Tenhle měsíc se toho děla spousta, nafotila se toho spousta, taky jsem měla ještě víc nervů než jindy (což ještě další tři týdny potrvá, držte mi pěsti!) a za všechny starosti se náležitě odměňovala.
Co se outfitů týká, tak kromě jednoho jediného jsem se vymanila z černých kusů oblečení. Nějak mi to all-black ke mě nepasuje a přitom na spoustě blogerkách se mi to tak líbí! Já teda tenhle měsíc barevně, pohodlně a občas konečně na střídačku s podpatkama, aby mi jen nestály na výstavce a já si zas užila ten "povýšenej" pocit, když se nesu na vysokým podpatku, však víte o čem mluvím, ne? Tak jakej outfit Vás zaujal nejvíc? Zapamatujte si číslo a čtěte dál!


Hlavní událostí pro mě bylo nový tetování, na který jsem se už strašně moc těšila a psala jsem o celém dni i článek TADY. Pokaždý si to ve studiu hrozně užiju a jsou to pro mě naprosto speciální dny. Myslela jsem, že už budu končit a druhou ruku si schovám pro přítele, až začne tetovat on, ale nějak se nedokážu smířit s představou, že už by mi Koki nic nedělal a už bych ho nepozorovala při tvorbě něčeho, co budu mít nakonec já navždy na sobě, takže už samozřejmě vymýšlím pokračování rukávu, klasika!!


Super skvělý akce pro nás tenhle měsíc uspořádal Olympus! S Nikčou a Denčou jsem se seznámila právě díky našim foťáčkům a tak jsme se společně domluvily, že zajedeme na školení a s Nikčou jsme ještě pokračovaly na workshop nočního focení. Obě akce byly uplně super a já jsem strašně moc ráda, že mě tenkrát fotky holek z A cup of style nahlodaly tak moc, že jsem si rozmyslela zrcadlovku a šla do tohohle krasavečka!


S holkama jsem taky poprvé měla k večeři salát v Ugu. Pokud jste to ještě nezachytili, já a zdravá strava nejsme úplně bff. Nebo jako... jak se to vezme. Mamka pracuje ve Světě zdraví, takže doma tak prostě funguju, ale abych si ve městě dávala něco zdravýho, to se mi teda nestávalo. Asi stárnu nebo co, protože mě to láká čím dál víc. A od tý doby, co máme doma odšťavňovač a já jsem závislá na skoro denní dávce šťáv, kdykoliv nejsem doma, navšetěvuju Ugo pravidelně hlavně kvůli aktuální zelený nabídce, mňam!!!


S Nikčou jsme na workshopu hodně fotily, já jsem ale bohužel musela na poslední vlak odejít o hodně dřív, než workshop skončil, takže ty hlavní fotky mi chybějí a proto mi nepřišlo moc smysluplný dělat článek, takže jsem Vás už odkazovala na video jedný Nikči nebo článek druhý Nikči :D


Aby to nebylo všechno jen óchání a áchání, přidávám i jedno velký zklamání. Odhodlala jsem se k vyzkoušení nejdražšího mrkvovýho dortu a polovinu jsem ho musela nechat, protože mi vůbec, ale vůbec nechutnal. Achjo, fakt. Co si dáváte ve Starbucksu k jídlu, aby to za ty peníze stálo?


Jedno z nejlepších odpolední jsem strávila v Ostravě u Káji, opět všechny podrobnosti v článku TADY a zase jsem se utvrdila v tom, že bych chtěla svoje psí království a byla bych nejšťastnější :D


Tenhle měsíc byl taky měsícem nových bot :D sešly se mi rovnou troje a ze všech jsem uplně odvařená! Že jsem propadla mánii tenisek, to víte... ale že se během nějakých 4 měsíců změní počet z 1 tenisek na běhání na 6 párů, to bych teda nečekala ani omylem :D New Balance jsem pořizovala na Newbalancestore a nemůžu si je vynachválit!


Do Superstárů jsem se zamilovala, když jsme s mužem vybírali boty pro něj (taky klasika!) a on se rozhodl, že mi je za ty moje školní a jiné útrapy koupí pro radost. Radost to byla obrovská, ovšem jen do tý doby, než jsem zjistila, že je Footlocker má všude vyprodané.  Málem jsem to obrečela, ale Darek mě naštěstí zatáhl ještě přímo do Adidasu a nechal mi objednat úplně poslední 38čku, která byla k dostání. Takže radost se opět vrátila a navíc ta očekávaná radost trvala skoro týden, než mi botky přišly. To čekání je stejně kouzelný, no ne? Na sobě jsem je zatím měla jednou, protože si je zatím chci šetřit a navíc teď nechodím dál než do knihovny nebo na procházku se psem :D


Poslední botičky jste viděli v posledním outfitu, jsou to masivní bílý traktorový podpatky, do kterejch jsem byla zamilovaná už od minulýho roku, ale až teď jsem narazila na ty pravý na Čas na boty a hodlám zase najít způsob, jak pohodlně a v klidu nosit podpatky v normální všední dny! Protože tyhle za to stojej! A ta další řádka na výstavce taky :D


V tyhle krizový dny, kdy se fakt jen učím (nebo spíš půl dne koukám do blba!) jsem se naučila si užít každou chvilku bez papírů před očima. Třeba ranní make-up rituál, kdy teď každý den zkouším jiný líčení, třeba tohle na fotce. Nebo růžový linky, co jsem ukazovala na instagramu. Nebo třeba jedení nanuků za odměnu! Nebo každodenní dávku Chirurgů. Nebo vanu plnou jasmínový koupelový soli. Nebo třeba zběsilý mlácení do boxovacího pytle, co dostal brácha k narozeninám - nejlepší, říkám Vám, NEJLEPŠÍ VĚC!

Add your comment

  1. Tie outfity sú vždy super a vraciam sa len kvôli nim :) Máš fakt dobrý štýl :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny článok Domi. Som veľmi zvedavá na nové tetovanie.
    Čo sa outfitov týka všetky sú skvelé, no ak by som mala vybrať fovoritov tak by to bola 2 a 8 :)
    Prajem veľa úspechov pri skúškach.

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tetování se pořád ještě hojí, ale už ho brzo hodím na instagram :) a děkuju moc za podporu!

      Vymazat
  3. Tak outfit mě nejvíc zaujal 3 a 9 ale ono vlastně na všech je něco zvláštně krásného, opravdu víš co vzít. Jinak se mi moc líbí ty adidasky, také bych si ráda nějaké pořídila ale když jsem nějaké sháněla před třemi lety, bylo to utrpení sehnat pěkné a ještě v mé velké velikosti :-( Jinak ty ,,masivní traktorový podpatky" jsou luxusní, taky jsem si jedny už vyhlídla a stále uvažuji nad tím, si je pořídit :-) A co se týče toho Starbucksu já si tam dávám pouze kafe, a to jen občas, když se dostanu do města kde Starbucks vůbec je, a radši jsem tam nikdy neuvažovala nad jídlem, i když kávu od nich miluji :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz
    Katty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásná pochvala, děkuju moc! Já právě taky Starbucks navštěvuju jen takhle příležitostně, nemám ho ani v rodným ani ve studijním městě... ono je to ale možná dobře, těch peněz, co bych tam jinak nechala!!

      Vymazat
  4. Tyjo, všechny outfity jsou opravdu povedené a musím říct, že je pro mě opravdu těžké vybrat jeden, který je nejvíc! Každopádně to nakonec vyhrála 6. a 8., ty jsou skvělé! New Balance jsou nádherné, taky nad nima poslední dobou přemýšlím (čím dál více), ale zatím odolávám, tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :D Kávu ve Starbucks mám ráda, nechodím tam sice nijak často, protože ve svém okolí žádný nemám, nicméně jejich dortíčky mě nenalákaly bohužel nikdy - hlavně teda cenou, která jejich vzhledu moc neodpovídá. Tvoje experimenty v líčení jsou super a sluší ti snad úplně všechno!! :) Jinak přeju hodně štěstí na následující náročné období, ať to všechno úspěšně zvládneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NB ti určitě doporučuju, jsou strašně pohodlný a mezi všema těma Airmaxama je to příjemná změna :)) děkuju moc za podporu i za všechny milý pochvaly :-*

      Vymazat
  5. 2,6,7 :D a ne nepamatovala jsem si to po přečtení zbytku článku :D,
    Jinak super rekapitulace a dík, už vím, že až jednoho krásného dne zavítám do Starbucks, nemám si dávat mrkvový dort :D :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mne sa páčia outfity všetky, no nie všetky by som si obliekla ja. Na tebe sa mi najviac páči 9, myslím, že vysoké topánky ti lahodia nesmierne, opticky zužujú a predlžujú nohy a myslím si, že ti to tam neskutočne sekne! :)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě 3 a 8. Osmička je TOP, i když se v all-black necítíš, mně se to na tobě strašně líbí <3

    A ty adidasky jsou taky super!!

    OdpovědětVymazat
  8. Všechny outfity jsou parádní a všechny Ti sedí. (...se máš :)), a top je pro mě asi 7 :).. jinak držím pěsti ať vše úspěšně zvládneš.

    OdpovědětVymazat
  9. Každý jeden outfit je výborný. Presne vieš, čo Ti pristane. Si štýlová! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  10. Jeden outfit lepší než druhej :-) Nemůžu říct, kterej je nej :-). Jinak teda klobouk dolů, já bych měla z tetování hrozný strach :D.... A to jídlo... nééé, mám strašný hlad :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky měla... ale jak se do toho jednou dokopeš, tak už to jede napořád :D

      Vymazat
  11. Super rekapitulace měsíce :) Nemůžu se rozhodnout, který botičky ti závidím nejvíc :D Zato u outfitů je moje volba jasná - celočerná osmička! :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek bejby ❤️ A z outfitu je težké vybrat, ale pro me asi 3? Nemuzu si pomoct, ale přesně jak rikas ty.. Černá mi k Tobe nějak nejde, naopak bezová a podobne světle barvy - uplne top! :)) ❤️ Ale vis co? Jak jsem tak ten článek procitala.. Vis sakra, jak moc mi chybis? :(( 💔

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tak ráda, jak z těch tvých komentářů uplně cítím, jak mě znáš <3 taky mi chybíš, bejb, musíme se zase setkat nějak!!!

      Vymazat
  13. Mně se líbí všechny outfity! Jsi moc šikovná.

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se nejvíc líbí ten druhý. Přemýšlím nad podobnýma kalhotama už dlouho, ale nějak se mi ty barevné věci nedaří opravdu koupit, vždycky mi vyskočí zpátky na věšák. Ale je to tak krásně letní! Ach.
    Make up máš taky super! Zoe would be proud))

    OdpovědětVymazat
  15. Nejvíc se mi na toě líbí tmavě modrá, at už džínovina či klasika. Ohromně tě rozzáří!

    OdpovědětVymazat
  16. miluju tu tvou ležérnost, vždy dokonalá do posledního detailu! :)) 7 a 8 jsou moji favoriti.

    OdpovědětVymazat
  17. Nejvíc se mi líbí outfit 7, 8 :)

    OdpovědětVymazat
  18. Podle mě k tobě all black outfity sedí hrozně :) Za mě vyhrává outfit číslo 8 <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤