What are you looking for?
sobota 16. května 2015

MIXING

9

Mixování vzorů je opět jeden z trendů, co mě obloukem minul a tohle je nejspíš můj jedinej pokus, to nějak sama vyzkoušet. Když mi totiž přišel tenhle parádní batůžek z Woodies, hned mi evokoval letní festivaly a to stejný jsem měla s tímhle tričkem, co jsem si koupila nedávno v Zaře. Na první pohled mi připadalo trochu jako pyžamo, ale vzápětí z toho bylo tričko ideální na léto a hlavně fesťáky. Takže tyhle dva kousky logicky musely jít aspoň na zkoušku k sobě. Mně osobně se to líbí moc, tak jsem zvědavá na Vaše reakce, protože je to podle mě dost kontroverzí a výrazný oproti mým obvyklým outfitům. Po strašně moc dlouhý době jsme strávily dlouhý odpoledne s mojí milovanou Aničkou. A opět se ukázalo, že na sebe máme nějakej podivnej vliv, díky kterýmu navzájem spouštíme svoje bláznovství a bylo opět velice veselo! Dokonce jsme nahrály asi deset videí na snapchat, ale díky mýmu pitomýmu přečerpanýmu internetu se všechny někam ztratily, achjo, fňukám si kvůli tomu ještě teď a Anička se mi doteď směje. Snapchat mě teď totiž strašně moc chytl, je super sledovat lidi, co sledujete třeba na instagramu a vidět tu jejich přirozenou stránku bez filtrů a všeho, však to znáte určitě. A není nic horšího a směšnějšího, než snapchat, na kterej se fotí jen jídlo, značkový hadry a kabelky, to trochu ztrácí smysl, řekla bych...Nicméně s Aničkou jsme objevily novou hradeckou kavárnu, která je pobočkou pražský Mamacoffe, navštívily jsme novej Zoot, já vykoupila raw tyčinky ve zdravý výživě, čas přišel i na dortík a domácí limonádu a nakonec jsme zakotvily v knihovně a pěknou dobu se tam pilně učily. Víc takový dnů v tomhle stresovým období, prosím pěkně! 


2 3 4 5 6 7 81 10 11 12Shirt - ZARA / jeans, shoes - H&M / backpack - WOODIES.CZ

Add your comment

  1. po dlouhý, hodně dlouhý době, batoh, co se mi líbí :)
    sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pristane ti to :) Ten batoh ťahá trošku moje oči ale tak vyzerá pekne :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc nevim, jak je mysleny to "taha moje oci" :O ale tak dekuju i tak :))

      Vymazat
  3. Ty jo, Domi. Ty vlasy máš teď fakt nádherné :)) A hrozně se mi líbí ty slip-onky. Poslední dobou na nich taky ulítávám:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujuuuu :) taky mam ted ty vlasy uplne rada no :D KONECNE PO ROCE! :D a ja mam zase ulozeny ty tvoje novy slipony ruzovy na wishlistu!!!

      Vymazat
  4. tady mas uplne suprovy vlasy, bozi!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné, hrozně moc ti to na fotkách sluší! :) A je super, že jste si den takhle pěkně užily :)

    OdpovědětVymazat
  6. jooo, prostě pecka! fakt boží! ty vzory se k sobě strašně hodí a tobě tohle sekne!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, dekuju za pochvalu! Ty jsi pro me uplna kralovna stylovy jednoduchosti, takze si toho moc vazim :P :))

      Vymazat
  7. Taky moc nemixuji vzory, i když někdy si vezmu puntikaty kalhoty s prouzkatym trikem! Jinak kombinace super! Batuzek je úplně skvělej!!!

    OdpovědětVymazat
  8. batuzek i slip ony jsou krasny :)) ja na batuzky moc nejsem, vzdycky se mi libily max ty od VS, ale tenhle je uzasnej tvarem, i vzorem.. :) mas i super delku vlasu a barvu, zehlis si je? nebo je mas takhle prirodne rovny s trochou zvlnění? :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc :) takhle to mam prirozene jen po rozcesani! Zehlim jen obcas takovou tu podrostovou kudrlinku, co mam nekdy podel obliceje :D

      Vymazat
  9. Prosim te, co je to za rtenku?:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten batoh! I když na ně nejsem, tento je fakt pecka!!! Chválím ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Z té kombinace ta festivalová nálada úplně křičí (pokud to nezní jako kompliment, tak je :D). Sluší ti to a je vidět, že s Aničkou se vždcky dobře bavíte, protože na těch fotkách vypadáš vždy tak šťastně a uvolněně, že se musím smát i já (což dělám i přes ten fakt, že sedím ve vlaku a naproti mně se posadili stevardi z vlaku :D). Fakt paráda :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Nenáročný, pohodový outfit, hezky jsi to nakombinovala.:-) Příště se toho vůbec neboj, je příjemná změna tě vidět i v něčem jiném než jen v černé, světlejší barvy tě vždy úplně rozzáří!

    OdpovědětVymazat
  13. Ten batoh je skvělý! Tenhle trend se mi moc líbí, měla jsem jeden vyhlídnutý v F&F, ale než jsem tam pro něj došla, tak mi ho vyprodali :(. Moc ti to sluší, hrozně se mi na tobě líbí tahle délka vlasů a ještě jsem neviděla nikoho, komu by to takhle hodně slušelo! :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  14. At žije HK, je super mít okolo sebe takový dvě blogerky! <3 Z pohledu blogerky samozřejmě. Mně se batoh v souladu s tričkem moc líbí, ale myslím, že plno lidem by to nesedlo. <3 Superrrrr

    OdpovědětVymazat
  15. Kombinace tohoto mi vůbec nevadí, vypadá to skvěle a hodí se to k sobě :) A hlavní je, že se v tom dobře cítíš ;)
    Jinak den jste si moc užili, také bych potřebovala nějaké takové odreagování... už mi to schází :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Tady ti to moc sluší :) A ta rtěnka je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  17. Tričko je skvělé, ale ty kalhoty se k němu vůbec nehodí....

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤