What are you looking for?
pátek 8. května 2015

NEW BALANCE

1

Nová rovnováha nebo prostě nový new balancky? Dá se říct, že vlastně obojí! Pamatujete si, jak jsem kdysi dávno psala, že se mi vůbec, ale vůbec nelíbí ten trend, že se ke všemu nosej tenisky? Samozřejmě nastala pro mě naprosto klasická situace a to pozdní převrat názoru ve chvíli, když už ten trend není zdaleka nový ani aktuální. A tak se v mým botníku pár měsíců zpět objevily nejdřív hodně barevný a svítivý Airmaxy (ve článku poprvé tady), potom taky bílý Fluxy (ve článku poprvé tady) A tím  to samozřejmě nekončí a můj botník se tento týden rozrostl o tyhle úžasný hořčicový New Balance. Letos jsem měla  třikrát na sobě podpatky, ale prostě dávno nedám dopustit na pohodlí, který sportovní boty dokonale splňujou. Po NB jsem pokukovala uplně od začátku, ale ne a ne v obchodech narazit na variantu, která by mě fakt dostala. Pak se začaly objevovat další druhy, co se lišily tvarem i provedením a těch původních klasických, které se mi nejvíc líbily, bylo v obchodech minimum. Nakonec jsem došla na to, že je teda budu muset objednat z netu, i když u bot to zásadně dělat odmítám, nehodlám složitě vracet špatnou velikost nebo snad nedejbože špatnou velikost nosit, jako je mnoho lidí schopno! Jeden z prvních odkazů mi vyběhl newbalancestore.cz, kde mi padlo do oka hned několik variant a nakonec zvítězila tahle, co naprosto skvěle půjde k denimu a koženkovýmu batůžku. To snad brzy sami posoudíte v outfitu! Kdo by si nevěděl rady s velikostí, protože přece jen - každá značka má to číslování trochu jiný a u NB to prý platí dvojnásob - v New Balance store Vám online poradí podle délky chodidla, já mám nakonec pánskou 38,5 a je mi uplně ideální a bez konzultace bych rozhodně vzala klasicky 38 a pak je vztekle vracela a nadávala si, že jsem porušila svou zásadu. Napsat jim určitě můžete i na facebook stránku
Já jsem byla uplně naštvaná, že den potom, co mi dorazily, nonstop pršelo a  já v nich tak nemohla hned někam vyrazit, takže jsem včera dopoledne vyběhla aspoň na terasu je nafotit do článku a samozřejmě mi celou dobu asistoval Andy a protože na každý druhý fotce byl minimálně jeho ocas, tak jsem ho uplatila dobrotkama a donutila hezky pózovat, tak Vám tedy dnes Andy představuje moje nový boty!

32 4 5 6 7 8

Add your comment

  1. Perfektní Domčo! A fotky jsou skvělé, Andy je šikovný model :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  2. jsou vážně skvělý! těším se na outfit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky z toho Olympusu jsou naprosto úžasný! Škoda, že to není zrovna nejlevnější záležitost :/ Ta kvalita je fakt supr.
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  4. ta žlutá je dokonalá! New Balance si prostě nemůžeš koupit černý nebo šedý, k nim nejvíc sedí ty barvičky :))

    OdpovědětVymazat
  5. NB sú fajné! a táto tvoja verzia je veľmi dobrá

    OdpovědětVymazat
  6. Na tuhle barvu NB jsem se taky dívala, je crazy. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  7. Pripadá mi, že žltú začínam mať čoraz viac a viac rada a teba taky! :) pokraćuj ďalej. PS: Andy je super model, také pózy nedávam ani ja, haha.
    Ak by ste mali záujem sa zapojiť do mojej giveaway, nájdete ju tu: http://baribircak.blogspot.sk/2015/04/bionatural-giveaway-appreciate-your.html

    OdpovědětVymazat
  8. Takhle krásný žlutý boty už jsem dlouho neviděla :) Super výběr

    OdpovědětVymazat
  9. Ty boty mají hrozně zajímavou barvu a už se hrozně těším na to, jak je budeš kombinovat. Já jsem v léte uvažovala nad nějakou klasickou barvou, jako je vínová, ale zatím to nechám spíš v té fázi toho uvažování.

    PS: Vyřiď Andymu, že je krásná modelka :D fotky s ním prostě miluji.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné, kvalitní fotky :) ten Olympus ti fakt závidím! A žlutý botky jsou zajímavý :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem mela obdobi, ze air max jsou hrozny. Pnk se mi zacaly libit, ale jenom ty bily a cerny a premyslela jsem, ze si je koupim. Jenze nez bych na ne nasetrila ..:D a pak se objevily new balance, a ty se mi opet libi jen ty cernobily-proste mam rada klasiku :) i kdyz ty tvoje nejsou spatny, ale ja jsem na ne asi malo odvazna:) kazdopadne uz se tesim az si svy NB poridim taky :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  12. Jo ja si taky nemohla predstavit, ze budu nosit tenisky, jak kdyz mi bylo 14 a ted uz zridka vytahnu normalni boty :D

    http://www.curyinthecity.blogspot.com/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  13. Hezký model.. já jsem ale těm NB nějak nepřišla na chuť, teda jinak, spíš mě ještě žádný model neuchvátil, nebo neodzbrojil, že bych si řekla: "Tyjo, tak tyhle musím mít!" Tyhle v žluté barvě jsou fajn, ale zase ne pro mě :D

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. osobně se mi tyhle botky moc nelíbí, ale ta barva je pecková :) a máš nádherně ostré fotky!

    OdpovědětVymazat
  15. Joo, boží jsou a barevně super výběr Domi! :) Ať se dobře nosí! :) já jsem s těma mýma maximálně spokojená, tak pohodlný boty jsem dlouho neměla :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkné boty :-) . Já jsem nikdy neměla odvahu koupit si žluté boty, nebo prostě jiné než černé a bílé :-D . Asi jsem moc konzervativní a bojím se barev. Nevím totiž, jak bych boty ladila s oblečením. Třeba si je ale taky někdy koupím. Botník máme naštěstí dost velký, takže se mi tam ještě několik nových párů bot vejde :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤