What are you looking for?
úterý 12. května 2015

SIMPLICITY

1

Dnešní kombinaci jsem pojala naprosto jednoduše. Bílý triko a modrej denim jsou nesmrtelný kombo a doplněk v podobě výrazných bot a detailu na kabelce mě prostě hrozně baví. Navíc je to to nejpohodlnější, co si člověk může přát, když se potřebuje celý den cítit uvolněně a v pohodě - což já jsem potřebovala, protože jsem opět strávila 3/4 dne učením v Crosscafé. Pravidelná dodávka kafe, svačinek a polívek mě totiž láká mnohem víc, než jen sedět v knihovně mezi knihama a nonstop se šprtat. A abych využila co nejvíc času, tyhle fotky jsme fotili snad už v 8 ráno, po cestě na snídani právě do Crosscafé. Bylo to pro mě sakra náročný, protože jsem ten typ člověka, co bez snídaně nedokáže ani sejít schody a dojít na šalinu, protože je mu totálně slabo. Takže se nechat fotit a ještě u toho vypadat živě a vesele, byl dost náročnej úkol. Naštěstí pak následovala velká snídaně a vše zase bylo jak má být. Co vy a ranní rituály? Jdete s klidem do školy nebo do práce bez čekoholiv v žaludku, nebo máte taky ranní tradici jako já, že si musíte aspoň půl hodiny posedět v plyšovým županu, spořádat velkou misku kaše nebo jogurtu s ovocem, skouknout u toho nový videa na youtube a pak až ze sebe můžete dál dělat člověka a konečně i někam vyrazit? :D

2 3 4 5 6 8orez 9 10 Top, jeans - H&M / bag - BAŤA / bandanna - WAYFARER / shoes - NEW BALANCE STORE 

Add your comment

  1. Moc se mi líbí,jak jsi doplnila outfit stejnou barvou,jako jsou boty, celé to působí pohodlně- super :))

    Jinak já to mám stejně,pokud se ráno nenajím,tak mám špatnou náladu,není mi dobře,jsem slabá a celkově tak nějak málo produktivní. Pořádná snídaně je základ ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Takhle vesele bych bez snídaně vypadat nedokázala, spíš bych měla takovej pohled, že by mi mohl každej masovej vrah závidět!:D
    A ty boty jsou skvělý!

    OdpovědětVymazat
  3. tie šatky sú nejaké moderne teraz :D A tie ryfle ti seknú !!! :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som veľmi raňajkový človek. Aj keď sa mi vôbec nechce vstávať, hneď si pomyslím, že ma čakajú raňajky a už aj vstávam.Inak sa naraňajkovať musím, aj keď sa potom len tak tak stihnem obliecť a pripraviť, pri jedení strávim ráno najviac času. :))

    Tento outfit ti neskutočne pristane. veľmi sa ti vydaril. :)) aj mne sa páči jednoduchá kombinácia oživená výraznými topánkami. :)) a okrem toho, zbožňujem kombináciu takejto tmavšej žltej a červenej! :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé! Se snídani to mám podobně, ráno mám vždy minimálně 15 minut volného času na projíždění internetu, nasnídáním se a až pak můžu fungovat! ;-))

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  6. Domi jsem na tom úplně stejně, tána bych si bez snídaně nedokázala představit, ale nerozdíl od tebe se v županu a válenkách koukám na zprávy než videa .. :D
    ta kombinace bílý kabelky a bílého trička se mi fakt líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. no co na to říct.. opět úžasná bejby! na ten kroužek si sice pořád nemůžu nějak zvyknout, ale díky tomu Tvému nevinnému úsměvu budu dělat, jakože ho nevidím! :D moc se mi líbí kombinace šátku s botkama, tak nenápadně sladěno a přitom promáknuté do posledního detailu! :)) (říkat, že ta rtěnka je úplně top a třešnička na dortu už snad ani nemusím :D :*)
    a snídaně? joo, tak tu potřebuju hned po probuzení! ale s tim, jak mi všechno dlouho trvá, je půl hodiny navíc na snídani někdy fakt utrpení! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Asi budu divná, protože máš na sobě samý supr kousky, ale mně se nejvíc líbí to basic bílé triko! Podobný sháním už dlooouho a nemůžu žádný takhle volnější sehnat.
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. libi se mi, jak jsi zkombinovala zluty satek a barvu bot :)) nad new balance uz nejakou dobu premyslim, ale ja osobne bych volila nejakou min vyraznou barvu :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤