What are you looking for?
pátek 29. května 2015

SUMMER GOODIE TIPS

1

Dnes je na čase Vám ukázat pár tipů na materiální radosti, který mě osobně dost zlepšujou tohle útrpný zkouškový (a předstátnicový) období! Takžeeee pojďme na to bez dalších řečí okolo!

2

Prvním z nich je originální náramek od značky OPS!OBJECTS, kterou jsem objevila nedávno a hned si řekla, že ho nutně potřebuju. Nejsem totiž zrovna náramková královna a takhle neotřelý kousek se mi rozhodně hodí a to hlavně na jednoduchý letní kombinace, kdy tenhle suprovej doplněk doplní i sebejednodušší outfit a víte, že na to já si teď docela potrpím. Vybrala jsem si starorůžovou variantu a dozvěděla jsem se, že prý jsou tyto náramky, pocházející z Itálie, návykové! Tak uvidíme... Je teda pravda, že už jsem v katalogu obhlížela další věci, od jiného druhu náramků, přes obaly na telefon, bláznivý hodinky a třeba i kabelky! Vzhledem k tomu, že materiál je protialergenní a komponenty na náramku ocelové, případně dokonce Swarovski krystaly, docela bych té návykovosti věřila, na kvalitu si člověk zvyká rychle! A pokud máte rádi vanilkovou vůni, tak už jste uplně v pasti, protože přesně tou materiál voní. Kdo pořádně vnímá moje články, tak asi zaregistroval, že zrovna já jsem na vanilku dost negativně vysazená, ovšem tady jsem to kvůli vzhledu náramku musela risknout a řekla bych, že to v pohodě přežiju, k náramku přece čuchat nemusím, stačí, že si čuchám k Melkám :D

3a 3b

Dalšími radostmi jsou věci z Woodies, mýho oblíbenýho českýho e-shopu! Moje první objednávka tam obsahovala batůžek, co jsem Vám ukazovala už v outfitu TADY a nemůžu si ho vynachválit! Vzhled, barva, zpracování, kvalita materiálu! Je to můj věrný společník a opět bude hlavně v létě - proto summer goodie tips, žejooo! Druhou věcí je profláklý KJP náramek, který koluje po instagramu v mnoha barevných variantách. Já jsem tento brala pro svého muže, abych mu taky něčím udělala radost a obzvláště k jeho mořem-potetované ruce se dokonale hodí! Jediný, na to bych v tomhle případě upozornila je fakt, že je poměrně krátký na tři obtočení, takže pokud je Váš přítel nějakej namakanec, tak ho asi neobtočí tak, jakby měl. Můj muž ho má tak tak a já trošku volný, takže to jen tak pro info.

6

Co se týká náhrdelníků, poslední dobou jim moc nedávám, Kdybych ale měla zhodnotit, co mám nejradši, tak je to buď kombinace několika decentních řetízků anebo naopak pořádnej kýč. A opět - protože je léto - kotva a kormidlo na krk se prostě hodí a já se těším, až to kormidlo budu mít i vytetovaný na prstě! Tenhle dlouhej náhrdelník je hlavně super v tom, že se dá i otočit kamínkama dovnitř (a drží tak!) a mám pak prostě jen zlatou kotvu - což je přece jen kýč o trošku menší. Pořídila jsem ho na Čačky.sk, kam chodím nakukovat (i nakupovat, rýmuju!) hrozně ráda, protože tak super barevný doplňky jen tak někde nenajdu!

4 5

Posledním tipem je ta nejlepší rtěnka, jakou jsem kdy měla! Děkuju za ní Lindě a fakt musím říct, že je to naprostej poklad (myslim rtěnka, ale určitě i Linda, haha)! Nádherně drží, má super konzistenci a tu barvu jsem nemohla vybrat lépe! Opravdu jsem z ní uplně vedle a kdykoliv ji mám na rtech, tak se mě někdo ptá, cože to mám na tý puse zač! Na fotkách jsem jí měla třeba v už zmiňovaném outfitu s batůžkem z Woodies a ještě bych asi mohla zmínit odstín - je to, prosím pěkně, berry pop! Takže pokud na Clinique někde narazíte, určitě tyhle nový rtěnky omrkněte, stojí to za to!

Jaké jsou Vaše materiální radosti? Podělte se se mnou, Vaše komentáře mi dělají ohromnou radost! 
xoxo

Add your comment

  1. asi si budu muset tu clinique rtěnku taky pořídít, jak moc se mi líbí :D a to zrovna moc na rtěnky nejsem :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se mi líbí náramek s kotvičkou :) jooo a o předstátnicovým období mi povídej, jdu na to ve středu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Kozmetika od Clinique ma nikdy nesklamala, no po rúžoch som (zatiaľ!) nesiahala. Uvidíme, zajtra mám namierené do Fann parfumerie takže možno sa na tie rúže pozriem:)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak kotvičky a rtěnka mě dostala. :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Náhrdelník s kotvou je jasná jednička!

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem šíleně ujetá na "námořnické" doplňky, obzvlášť teď v létě - kotvičky, kormidla <3 to je moje! :)) na druhou stranu ty náramky OPS! se mi moc nelíbí, přijdou mi zvláštní. já zase ujíždím na Pandoře :D v nejbližší době si půjdu pro nějakou rtěnku od Clinique z téhle řady, jsou nááádherný, ach.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím, zajímavé články.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤