What are you looking for?
neděle 14. června 2015

BLOOPERS III.


Dnes mám pro Vás zase po delší době článek z bloopers série. Jinak řečeno nepovedené fotky, kterých je při každém focení habaděj. Někdy dokonce o mnoho víc než povedených. A někdy jsou dokonce jen tyhle nepovedené, tak kdyby se Vám zdálo, že některý outfity ani neznáte, tak je to proto, že jsem žádný použitelný fotky nenašla, zatímco těhlech šílenejch bylo až až, tak je tu máte. Teď se na ně konečně dokážu podívat a vesele se jim smát, což mi poslední dva týdny moc nešlo.
Jo a když jsem říkala, že při učení pořád jen jím a jím, tak teď už se neučím (i když bych měla, přijímačky, statistika - Dominiko!!) a jím taky pořád. A ještě trávím už třetí den jen a jen sledováním Chirurgů, trošičku závislost! Vám moc děkuju za všechny ohlasy a gratulace k bakaláři a teď už se fakt těším, až konečně začnu praktikovat vše, co jsem předtím jen tak zlehka plánovala, ale pořád odsouvala na "po státnicích" a nebo "za státnice". Začnu hned přístí týden výletem do Prahy, konečně zase nějaký blogový výlety a schůzky a taky bych si ráda pořídila techniku, která bude schopná zpracovávat videa a vy se konečně dočkáte toho, co slibuju už dva měsíce!
A teď už se pojďte zasmát!

6 7 8 9







11 13



Add your comment

  1. always perfect pics and very funny sessions

    OdpovědětVymazat
  2. Tá tretia je úplne božíí <3 A vlastne všetky sú top, ja by som ich zas nepodarené vôbec nepokladala! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto fotky sú aj tak TOP :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Jo přesně, ta třetí je úplně nejvíc nejlepší :D né, že bych ti přála pokažené záběry, ale už se těším na další vydání :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi tak nádherná že se z toho asi po*** :D <3

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tyhle fotky jsou prostě nejlepší :D :D :D <3

    OdpovědětVymazat
  7. já ještě také gratuluji k Bc. a nejlepší fotky jsou ty jak máš rozevláté vlasy :D, nevím proč, ale prostě se mi líbí :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. jak je možné, že i v "nepovedených" záběrech vypadáš prostě bez chybičky?! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je perfektní :D

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ja mam tenhle typ clanku u tebe nejradsi :D prosila bych jich vic :D

    OdpovědětVymazat
  11. :D Náhodou... Veľa z nich je skvelých a vôbec by mi nenapadlo, že sú nepodarené, sú také veselé, príjemné... Páčia sa mi:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  12. Ty i když se ksichtíš, tak jsi nádherná!:D to není fér...A jinak mi to přijde jako super nápad na článek, jelikož všude vídáme krásné a nastrojené, dokonalé fotky a občas si ani neuvědomujeme kolik těch nepovedených se za nimi skrývá, je to super zpestření:)!

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tyhle jsou hooodne dobry!! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Třetí a čtvrtá fotka je absolutně nejlepší. Není nad momentky! ;) :D Když se směješ, vyřazuje z tebe úžasná energie!!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤