What are you looking for?
pondělí 22. června 2015

DIARY DAY: PRAGUE

1


Dnes Vás po rozklinutí článku čeká spousta fotek z mého čtvrtečního výletu do Prahy! Tenhle den jsme si Nikčou plánovaly už v době, kdy jsem se učila na státnice, takže to byla jedna z řady mých odměn od sebe pro sebe! Na programu byl klasicky Starbucks, YamYam, obchody, Clinique event v Palladiu a kromě toho taky třeba parmezánová zmrzlina v Angelatu! Tak se pojďme podívat, jaký plány vyšly, jaký zas tak moc ne a na konci článku najdete i takové malé new in!

Uplně první místo, kam v Praze směřovaly moje kroky, byly Vinohrady a tamní pobočka obchodu Správná Podprsenka. Po tom, co jsem poprvé vyzkoušela krajkovanou podprsenku bez vycpávek a kostic, všechny ostatní mě začaly štvát takovým způsobem, že jsem je odmítala nosit. Z toho jsem usoudila, že si velmi pravděpodobně kupuju špatnou velikost a měla bych se zajít někam poradit. A jaký jiný obchod vybrat podle názvu než tento? Strávila jsem tam snad hodinu, protože se mi tam fakt líbilo, slečna prodavačka se mi celou dobu věnovala a byla moc milá. Dlouho jsem vybírala a vyzkoušela si snad půl obchodu, zamilovala se do několika modelů a nakonec odešla s bílou krajkovanou značky Wonderbra, která dokonale tvaruje a drží prsa a díky bílé barvě a ramínkové absenci bude naprosto perfektní pod všechny letní topy. Nakonec jsem tam pro Vás cvakla pár fotek, protože do tohohle typu článku se mi zrovna hodily a navíc to tam bylo fakt krásný! No a tu velikost jsem si samozřejmě kupovala uplně špatně!


1 3 5 6 7

U těch tabulí jsem se zasekla jak při příchodu, tak při odchodu a vykouzlily mi úsměv na tváři. Však taky komu ne, že?
Potom už jsem běžela na Václavák za Nikčou, kde jsme si klasicky daly sraz ve Starbucksu. Nikča tentokrát přišla dřív a už na mě čekala nahoře, zatímco já si šla teprve objednat. Když jsem baristku požádala o sojové chai tea latte bez vody, udiveně ke mě zvedla oči se slovy: "Vždyť jste si to teď dávala?!" a setkala se s mým nechápavým pohledem, načež si uvědomila, že jsem to asi nebyla já a kroutila hlavou s tím, že je asi blázen, že si to teď někdo dával a měl i stejnou tašku jako já. Vtom mi to došlo a musela jsem se rozesmát, protože přesně tohle pití jsem Nikču naučila pít na našem prvním setkání a to moje pomyslný dvojče byla samozřejmě ona. No a pak už to nešlo nevyfotit a nesdílet na instagram, že jo :D 

10

Nezapomněly jsme samozřejmě ani vyfotit outfity, tentokrát výjimečně nepršelo a já vám přesně řeknu proč - oproti jindy jsem s sebou totiž celej den tahala deštník a to je záruka toho, že prostě pršet nebude! :D Outfit Vám tady ukážu později, až na tuhle fotku pozapomenete!

9

Místo na oběd bylo vybráno rychle, obě jsme předtím byly v Yam Yamu jen jednou a rozhodně nás to podnítilo k dalším návštěvám! Já jsem stejně jako minule zůstala u předkrmů a rozhodně toho nelituju! Dala jsem si sushi a placičky z tygřích krevet s chilli omáčkou, který byly tak strašně dobrý, že mi ještě teď tečou sliny, když si na to vzpomenu! Co se týká těch hlavních jídel, já se prostě bojím si něco vybrat, protože polovinu ingrediencí neznám a ty porce jsou tak obrovský - co když mi to nebude chutnat? Co si tam dáváte vy?

11 12

Další zastávka byl OBAG corner kousek od Václaváku, kam jsme se obě dobře hodily! Strávily jsme tam taky dobrou půlhodinu jen prohlížením různých barev a debatováním s paní prodavačkou o těch nejlepších kombinacích. Já jsem si z toho odnesla to, že místo abych zvažovala bílou a "nějakou barevnou", tak se rozhoduju mezi bílou, žlutou, modrou a růžovou a ještě navíc i stylem uch. No vůbec jsem si to nezjednodušila!

13 14 15

Hlavním bodem celého výletu měla být akce v Clinique v Palladiu, na kterou jsem dostala pozvánku a strašně jsem se těšila. Evidentně jsem ale měla nějakou špatnou karmu, protože jsme došly k Palladiu, kolem kterýho stály obrovský davy lidí a policisté přepásávaly vchody páskou a odháněly lidi pryč. Že někdo nahlásil bombu a prohledávání bude trvat zbytek dne. Aleluja. Dlouho jsem nebyla tak naštvaná na debilní lidi!!! Proto jsme se zase pěkně vrátily do úplného centra a zasedly si uklidnit nervy v Angelatu, kam mě nalákaly instagramové fotky s popiskama těch nejdivnějších příchutí. A tak jsem si řekla, že když už, tak už a dala jsem si půlenej kopeček parmezán s ořechy + jasmínová rýže. Rýže mě teda vůbec neoslovila, dokonce jsem ji ani celou nedojela, ale ten parmezán bych si dala klidně ještě třikrát přidat! Něco tak nevšedního a dobrýho jsem dlouho nejedla, takže rozhodně doporučuju!

17

Teď už se teda dostávám k rychlému souhrnu novinek, co jsem si z Prahy dovezla, nechtěla jsem moc utrácet, přece jen je léto poněkud finančně náročné období a ty moje jídelní hody taky nejsou zrovna levná zábava, takže jsem ukořistila jen tři věci. Prvním je již zmíněná Wonderbra, ze který jsem fakt nadšená (a nejen já, mamka by mi jí nejradši zabavila!), druhou jsou sytě růžový volný šaty z Manga, který mě naprosto dostaly střihem a tou barvou, ve který nic nemám (a chtěla jsem si k ní v Clinique pořídit rtěnku, ehm ehm!), tak se snad brzo oteplí a vy je uvidíte v outfitu a třetí věcí jsou Birkenstocky, na který mě nalákala Nikča a já z nich byla nadšená. Bohužel to nadšení trvalo jen do první procházky v nich, protože tak rozedraný nohy na tolika místech najednou jsem opravdu z žádných bot neměla! Pffff! Tak to prohlédněte na zbytku fotkách a já se zase brzo ozvu!

18 19 20 21

Add your comment

  1. Vypadá to na super výlet, až teda na ten poplach v Palladiu.. Yam Yam miluju, minulý týden jsem tam byla 4x a pokaždé si dávám It's Yellow. Já to jejich curry prostě miluju. A taky limonády a ten nejlepší mangový nápoj s kokosovým mlékem, který je 1000x lepší, než zmrzlina :D. A ve Starbucks si dávám úplně to stejné, chai latté je prostě nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Wow ta podprda je super akorát jsem takovou sháněla a kupovala jednu v tezenis ale moc ji nevěřím :D tak příště zajdu sem :)
    Jinak ja si v YamYam dávám většinou kari :) je super a výborný a jen sama pozitiva :) červený teda páli jako čert ale stejně je super :) můžeš si vybrat jaké chceš maso - ja si dávám kuřecí nebo krevety, mňam musím tam nekdy jít :D za sebe doporucuju asi nejvíc to zeleny nebo červený pokud ti nevadí ostrá jídla :) v tom žlutém je trochu jinak kořenene kuře a je to hodně zvláštní ale taky to není špatný :) každopádně uz nic k tomu protože ja mam vždy co delat abych to snedla :D ale miluju to :))

    OdpovědětVymazat
  3. Podprsenky Wonderbra miluju, uz nekupuju jiny (teda hlavne i diky problematicke velikosti 70E :D ) a jsou vazne uzasny a hlavne vydrzi :) a nad kabelkama o'bag slintam uz dloouhou dobu, bohuzel to neni uplne mala investice a prece jen to neni neco, bez ceho bych nemohla zit :D ale za mesic mam narozeniny, tak treba.. :)) a jinak outfit pecka, jako vzdy :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásnej článek, převážně moc články nečtu, protože na to nemám čas, ale na tvoje příspěvky si vždycky čas udělám <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je paradni lichotka, moc ti dekuju, T! Vazim si toho :))

      Vymazat
  5. krásne fotky a tá kabelka je skvelá :O

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. miluji tvoje články :)
    jinak tak podprsenka vypadá fakt dobře :) škoda, že takové obchůdky nemám i u nás :(

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. podprsenka vypada fajn :) ja jen nejsem nejak navykla na ty bez raminek, mam pak pocit, ze mi proste spadnou :D do takovych tech vykrojenych nateniku nosim jen ty "pásy", který jsou treba krajkovy nebo nejaky latkovy .. :) a o zmzline jsem taky slysela, ale ty nazvy me docela desi :D takze bych asi zustala u nejake ovocne klasiky :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  8. Mám strašne rada tieto tvoje výletové články :) V júli idem zase do Prahy tak sa určite pôjdem pozrieť na niektoré tieto vychytené miesta!
    Pozývam ťa k sebe na dovolenkovú giveaway a vlastne kohokoľvek, kto má na leto veľké plány :) Zastavte sa u mňa!

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  9. Ta podprsenka je úžasná, nádherná a já jí asi poťrebuju :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Nikča je skvělá holka, už dlouho jí znám a je super :-) Jinak s podprsenkami to mám podobně a tu co jsi vybrala je fajn ale asi bych jí nevydržela mít, chybí ty ramínka, bez nich se cítím, že mi každou chvíli podprsenka spadne a tak jsem z toho nervozní a snažím se jí každou chvilku nenápadně natahovat :-D A moc vám závidím Obag kabelky, jsou perfektní ale já se zatím mohu na ně pouze dívat za výlohou, snad někdy na nějakou našetřím :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle prave diky silikonovym paskum drzi uplne 100% a nepohla se mi za celej den ani o pid, naopak jsem si ji obcas musela trochu odtahovat, jak na to nejsem zvykla, tak jsem chvilema mela pocit, ze nemuzu dychat :D blazen! :D

      Vymazat
  11. Kočky ste a krásne fotky!! A naozaj, tá podprsenka je úžasná! :)
    Simimaus

    OdpovědětVymazat
  12. škoda že jsem tě ten den nikde nepotkala :(. Mám hrozně ráda tyhle tvoje"diary" posty :). A potřebuju Obag, vypadá nádherně!

    OdpovědětVymazat
  13. Za 1. - Parádní tričko!
    Za 2. - Parádní taška!
    Za 3. - Žiju v Praze 20 let a o některých místech jsem v životě neslyšela. Ach jo. :D
    Za 4. - Fascinuje mě tvůj drdol, jak ti krásně trčí na hlavě. Mně se nikdy takhle udělat nepovede. :D Takže si dělám si jen culík. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1 a 2 - děkuju moc :)
      4 - však nevíš, jak dlouho mi trvalo se ho naučit! :P

      Vymazat
  14. Story s kafem mě vážně pobavila :D Je vidět, že jsi si den v Praze užila a až tam příště vyrazím, nechám se inspirovat některými tvými tipy :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Vypada to ze jste meli opravdu plny diar :) Jinak moc krasne fotky, uz se tesim do Prahy :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  16. Bože, ta podprsenka je nádherná a na tobě vypadá ještě dokonaleji! Taky se chystám na menší výlet do Prahy, tak snad též něco ulovím :-).

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  17. Neskutočne krásne fotky!! Keep going! :

    PS: perfektny outfit :)

    Môj BLOG

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Dominika, v pondelok som s tebou prijimackovala v Brne, chcela som sa aj prihovorit ale som hanblivka celkom:D ako sa ti pozdaval test, a na ake skoly si sa hlasila este?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to je škoda, žes neřekla, mě by to potěšilo! Test se mi zdál dost těžkej, ale hrozně dobře udělanej a dokonce mě bavilo ho vyplňovat a to se mi snad ještě nestalo :D takže bych se tam docela chtěla dostat, ale moc reálně to nevidím, hlásila jsem se ještě do Prahy a do Olomouce, do Olomouce už jsem přijatá a studovala jsem tam doteď, tak budu asi pokračovat no, uvidíme :) jak to máš ty?

      Vymazat
  19. tyhle holčičí dny naprosto miluju - ať už s mamkou nebo s kamarádkou! odpočineme si od chlapů, dáme si nějaký dobrý jídlo a samozřejmě neopomeneme nákupy :) OBag se mi začíná v poslední době fakt líbit, vypadá skvěle, ale asi to není vyloženě můj styl a nevím, zda by se ke mně hodila :/

    OdpovědětVymazat
  20. Wonderbra je nejlepší! Vyzkoušela jsem tuny podprsenek bez ramínek a tahle byla fakt úžasná, na rozdíl od ostatních mi nepřišlo, že mi hned spadne :D.
    A taky ti musím pochválit účes, kéž bych na tohle měla trpělivost (a vlasy :D).

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤