What are you looking for?
pátek 5. června 2015

GIRL-TIME

1

Čas se krátí, zoufalých chvil přibývá a mě se do učení chce čím dál míň, už fakt nemám kapacitu a některý otázky jdou absolutně mimo mě a moje vnímání a chápání. Chtěla jsem si v sobotu udělat day-off a jít na Rock for people, ale bohužel mi to nevyšlo, takže jsem si udělala alespoň dnešní dopoledne-off a zašla s Barčou na kafe a nafotit outfity. Hrozně mě tyhle holčičí chvíle bavěj a celkově v tomhle krizovým období, kdy mi i před spaním hlavou lítají různý psychologický teorie a pojmy, je super si pokecat o hadrech a trošku si podrbat. Ideální chvilka klidu, kdy se mi všechna škola uplně vykouřila z hlavy a to je prostě geniální. A taky čím dál víc miluju Hradec, nejradši bych všechny, co mám ráda, nastěhovala sem a zůstala tady, studovat i bydlet. Hradec je fakt naprosto nádherný město, spousta zelených koutů, krásný stavby a klid. KLID! I když možná mi ten klid přijde proto, že už tady skoro nikoho neznám :D tak či tak, vyhovuje mi to!
Co se outfitu týká, oblékla jsem si konečně světlý rifle, který mi hrozně dlouho ležely ve skříni a až teď jsem na ně dostala náladu. K tom oblíbenou halenku z Lindexu, nový platformy, nad kterejma se pozastavuju pokaždý, když se vidím v nějakým odrazu skla, protože takový chůdy jsem ještě opravdu neměla! Do týhle světlý kombinace jsem se uplně zamilovala a doplnila jsem jí novýma Wellingtonkama a růžovou rtěnkou od Dermacolu, která jsem strašně příjemná a k teplýmu počasí se mi tyhle růžový odstíny hoděj víc než kdy jindy! Však jsme nakonec s Barčou strávily spoustu času v drogerii a shodly jsme se, že tam obhlížíme a nakupujeme věci mnohem radši a častěji než v obchodech s oblečením! Jak to máte vy? Taky Vás drogerie (a Sephory i high-end kosmetické značky) přitahují mnohem víc než obchody s oblečením?

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Jeans, bracelets, necklace - H&M / shirt - LINDEX / bag - BAŤA / watches - DW / shoes - ČASNABOTY.CZ
(A na www.danielwellington.com platí do 30.6. 15% sleva skrz kód DW_dombydom )

Add your comment

  1. Moc ti to slusi, Domco :) ty svetly barvy se hezky hodi k tvy barve vlasu a ty tetovani hezky vyniknou :) ja tyhle boty vzdycky nesnasela, a ani si je neplanuju koupit, vypadaji ale fakt super na noze :)
    Jinak me jeste cekaji 3 zkousky a uz taky nemuzu, desi me predstava, ze za rok statnicuju...


    ClaudiasNewLife


    OdpovědětVymazat
  2. No jo, sluší ti to moc, i když v těch botách bych neušla ani metr :-)

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Hradec je taky moje srdeční záležitost, vždycky když se vracím, tak pociťuju tu lásku ke svýmu rodnýmu městu :). Snad tě v něm jednou potkám :)), sluší ti to! Eli.

    OdpovědětVymazat
  4. Asi otázka od veci, no čo máš vytetované na ruke ??? :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi sa mi páčia tvoje riflíky, keby som na také v H&M natrafila, asi by museli byť moje:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný outfit! Páči sa mi asi najviac zo všetkých!! Sekne ti to :)

    http://vikibatalik.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct, že po nějaké době outfit, který se mi líbí a je to fakt pecka!! Kabelku bych asi zvolila trochu jinou, ale jinak je to super a dokonce i ty botky se mi líbí! A líbí se mi tolik, že jdu kouknout, kolik taková divnost může stát :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tenhle outift je bombovým, opravdu se mi moc líbí a kééž by jsem taky narazila na podobné boty. Zkoušela jsem podobné černé v Bershce, ovšem neměli moji velikost...:/

    OdpovědětVymazat
  9. ja inak komentáre veľmi nepíšem, ale u teba už fakt musím! si úplne moja najobľúbenejšia blogerka, sledujem ťa snáď úplne od začiatku a hádam si ešte nemala post, ktorý by sa mi nepáčil :) či už outfitový, alebo nejaký "denníčkový" ..za tú krátku dobu čo máš blog (v porovnaní s ostatnými blogerkami, ktoré sledujem už niekoľko rokov) si stihla zatieniť úplne všetky moje obľúbené blogerky.. si strašne zlatá na fotkách, máš krásnu postavu, úžasný vkus a pekného frajera ! :D haha ale nie, fakt úžasná úroveň článkov (ďalšia vec, ktorú na tomto blogu milujem že to tu nehýri recenziami a reklamou) a naozaj dúfam že ťa to tak ľahko neprestane baviť a budeš blogový svet pozdvihovať aj naďalej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi úžasná! Tak nádhernej komentář mi snad ještě nikdo nenapsal, strašně moc ti děkuju <3 moc si toho všeho vážím!

      Vymazat
  10. Tak tenhle outfit je naprosto krásný! :)

    http://veass.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. tohle ti neskutečně moc sluší Domi! <333 hrozně se mi na tobě líbí ty světlé barvy, určitě je nos častěji a ty boty miluju :))
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  12. Domčo, teda, krásná halenka! A k tomu ty boty, moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  13. tohle je tak krásné! takové jednoduché a čisté!:) moc se mi to líbí a krásné fotky k tomu, taky se nemuzu dockat, az to bude za nama a budem si tech holcicich chvil uzivat co nejvic! .)))

    OdpovědětVymazat
  14. ty si tak krásna ženska! :D velmi prijemne na mna posobis. :) a ten outfit je fakt velmi pekny. ako pisali baby predo mnou tie svetle farby sa ti naozaj velmi hodia. :)

    OdpovědětVymazat
  15. moc se mi to líbí :) tyto rifle by jsi měla nosit častěji :) máš v nich hezké nohy :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Styl těchto bot vůbec neuznávám, v obchodech se jich vždy naprosto děsím.. Ale tobě to strašně sedí a sekne!! :)

    OdpovědětVymazat
  17. za prvé musím pochváliť košelu, lebo je fakt perfeekntá!
    a tým, že pracujem s oblečením, tak nakupovanie neznášam! Keď tak vždy niečo nakúpim na nete, alebo potom idem do obchodného cengtra iba keď niečo potrebujem. A tiež radšej nakupujem kozmetiku už teraz..preto už ani do drogériek a parfumériek už veľmi nechodím:D

    OdpovědětVymazat
  18. Moc ti to sluší! A drž se s tím učením ! ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Tie topánky sú najdokonalejšie na celom svete <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  20. drziim palce!
    ty boty jsou krasny a kosileee aa<3

    OdpovědětVymazat
  21. dokonalé bejby! do posledního detailu <3 tyhle světlé barvy Ti neuvěřitelně sluší.. překrásná košile, skvěle padnoucí džíny, nejúžasnější hodinky na světě.. a ty boty? v životě by mě nenapadlo si je ani vyzkoušet a na Tobě jsou přitom táák peckové! <3
    nejlepší outfit ever! <3 a i když to bude znít jako šílená hloupost.. užívej si učení.. co bych za něj dala..

    OdpovědětVymazat
  22. ty fotky jsou naprosto nádherné! Moc si to sluší a outfit se povedl :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tohle se mi moooc líbí a sluší ti to :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤