What are you looking for?
středa 17. června 2015

KHAKI OVERAL

1

Vzhledem k tomu, že letní počasí je zas na chvíli někde fuč, přichází čas na skoro zapomenutý outfit, který jsme fotily s holkama v Olomouci snad měsíc a půl zpátky. Tohle místo bylo jedno z prvních, kde jsme kdy s Elizou fotily, když jsme měly obě čerstvě založenej blog (dokonce jsem ten příspěvek musela a najít - TADY). Poslední dny v Olomouci jsem se snažila si jí užít naplno a pokoušela se do ní znovu zamilovat, protože jsem neměla tušení, kam mě to nakonec zavane a co se mnou vlastně bude dál. Ovšem zatím to teda vypadá, že z tama ještě nějakou dobu nevypadnu a asi je to tak správně. Už mě čekají jen ústní přijímačky a pak jedny písemný v Brně a už bude definitivně konec všech školních povinností - i když už jsme je teda se třídou řádně oslavili hned v pondělí po prvním kole přijímaček na naší katedru. Vzhledem k tomu, že jsem poslední půl rok vůbec nepila, se to na mě trochu podepsalo a je mi lehce špatně ještě dnes. Ale stálo to za to a fakt jsem to potřebovala. A zas budu potřebovat! V Hradci už za pár dní začíná divadelní festival a open air program je každodenním cílem ohromného množství lidí. Já sice budu ještě trávit víkend s rodičema na olomouckém půlmaratonu, ale od pondělí mě v hradeckých parcích uvidíte everyday! Co vy, kdo jste z okolí? Chystáte se na divadelňák?
A ještě pár slov k outfitu! Overal jsem koupila v zimních slevách a nemohla se dočkat až ho vytáhnu, líbí se mi jeho střih, barva a prostě všechno. Navíc jsem ho mohla doplnit nejlepší krajkovanou podprsenkou a několika malejma náhrdelníkama a vytvořit tak zajímavý detail, který už tady asi nějakou dob neuvidíte, v tom teplém létě totiž většinu náhrdelníků odkládám a přichází tak čas na hodinky a náramky. Máte to někdo taky tak?

34 5 6 7 8 9 Overal, trench, necklace - H&M / wishbone necklace - ALIEXPRESS / shoes - SINSAY / bag - JEJ.SK

Add your comment

  1. Divadelňák = celej rok se těšim jako malá. Letos jsem teda pěkně zklamaná, protože ten Open air má být pěkně chudej. Dokonce se zrušily koncerty na Kavčáku :(. Navíc jako bonus jsem si o víkendu vymkla kotník, takže půjdu tak maximálně víš kam :D achjo.

    OdpovědětVymazat
  2. No jo kočka, jako vždy :-)

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak přesně tento overal jsem si zkoušela, je boží, ale nakonec jsem si v khaki barvě pořídila kraťase a šaty :)

    Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi prostě chodící styl! Miluju Tvůj blog!
    G.
    www.gabrrrielablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. krásne fotky :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Z náhledu se mi outfit moc nelíbil, ale nakonec musím říct, že je to pecka! Ten overal ti děsně sluší, hlavně ta barva je krásná a zkombinovala jsi ho moc hezky.
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  7. Já se chystám na půlmaraton do Olomouce. :) Bude to moje první návštěva města, tak se hrozně moc těším! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Overal je moc hezký a to místo je báječný a v Olomouci?! Tak to tím tuplem :D Kde přesně to v Olmíku je? Studuji tady a stydím se že tak krásný místo neznám :D

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ja to v ty ulici jako kdybys sla od Kastanku do parku :)

      Vymazat
  9. Příjemná holka s dobrým outfitem, ale to "hovno" na hlavě mi irituje, neber si to zle, ale nehodí se mi k tobě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre no :D akorat teda jestli to nemam brat zle, tak slo asi napsat i slusne ;)

      Vymazat
  10. Jsi tak moc sympatická a navíc se super vkusem! A po každém přečtení článku mi přijde jako bych tě znala víc a víc :D:))!

    OdpovědětVymazat
  11. hodně zajímavý overal a ta podprsenka je skvělý detail! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krajková podprsenka je prostě to nejvíc nejlepší nejpohodlnější a nejhezčí, co existuje. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤