What are you looking for?
pondělí 15. června 2015

MIDI SKIRT

1

Dnes jsem se zase rozhodla vyzkoušet něco pro mě nového a to sukni v midi délce. Je to věc, kterou už sakra dlouho obdivuju na ostatních blogerkách a přijde mi to strašně stylový a dokonale ženský. Možná právě až moc ženský, proto jsem si na ni připadala "moc mladá", snad někdo pochopíte, jak to myslím :D Každopádně když jsem na svým oblíbeným legínovým e-shopu narazila na novou kategorii a to sukně a šaty, řekla jsem si, že prostě něco vyzkouším. Princeznovský baletní sukně jsou krásný, ale přece jen na nějaký víly, což já zrovna nejsem, zatímco TAHLE mi přišla tak zajímavá a jiná, že jsem neodolala a myslím, že jsem udělala fakt dobře! Cítila jsem se v ní dnes hrozně dobře a aby to pro začátek nebylo až moc dámičkovský, tak jsem si vzala normální placatý boty, džínovou košili a doplnila to Clinique rtěnkou v odstínu Berry pop. 
V tomhle outfitu jsem dnes byla na přijímačkách - přece jsem nemohla mít po stánicích klid víc než dva dny :D a rovnou jsme pak s mojí Elizou nafotily outfity a naplánovaly spoustu oslavných večírků a první rovnou dnes! Původně jsem myslela, že pojedu hned domů, ale usoudila jsem, že už je na čase to trochu oslavit a ne pořád jen spát, na to bude přece času dost!
To je ode mě dnes vše, já si teď zajedu koupit nějakou odměnu za všechny ty stresy a vy mi napište, jak to máte s trendem midi sukní - líběj se Vám? Troufáte si na ně? Jsme zvědavá!
   23 4 5 6 7 8 910 Shirt, shoes - H&M / skirt - NEJLEGINY.CZ / bag - PRIMARK / bracelet - PANDORA

Add your comment

  1. Mne sa midi sukne veľmi páčia, úplne najviac v takej elegantnej kombinácii s lodičkami a nejakým topom. Musím však uznať, že tebe sa to tiež podarilo a páči sa mi tá kombinácia. :)) ja by som midi sukne rada nosila, veľmi sa mi páčia, no ešte som nevidela nijakú, ktorá by mi padla do oka. :(

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  2. to je krasny Domi <3 moc ti to sluší!
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  3. tak tato sukna je mega!!! Ja mam midi suknu zatial jednu, zltu, a strasne ju milujem, citim sa v nej ako rozkvitnuty kvet! <3 uz ale pokukujem po dalsej lebo je to nadhera proste :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je zajímavá, ale ještě si nejsem úplně jistá, jestli se mi líbí. :D

    OdpovědětVymazat
  5. já mám ráda midi pouzdrovky:)

    OdpovědětVymazat
  6. miláčku, tohle je D-O-K-O-N-A-L-É! sukýnka je krásná a na Tobě vypadá úchvatně! souhlasím s tím, že tenhle styl sukní je ženský víc, než cokoli jiného, ale vážně se mi na Tobě hrozně líbí. Možná hlavně v kombinaci s tim tetováním, to je vážně pecka <3 a ten úúčes <3 no prostě se mi to zase líbí do posledního detailu :D :*

    OdpovědětVymazat
  7. Parádně jsi ji zkombinovala! Normálně bych si taky řekla, že tenhle typ k sukně mi k tobě moc nepůjde, ale s dzínovou košilí prostě paráda!!! <3

    www.giallotulipano.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sukně vypadá moc hezky, ale asi jsem víc pokukovala po botech. :)))

    Ela

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, jeden z nejlepších outfitů! :)) Strašně ti sluší, doufám, že ti přinesl štěstí při přijímačkách :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Paráda :O Tá sukňa je naozaj božská !!!

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Trend midi sukní se mi líbí, jen jsem ještě nenarazila na takovou, u které bych si řekla "wow, tu musím mít"..Ovšem ta tvoje je naprosto perfektní a stoprocentně se bude krásně kombinovat:)).

    OdpovědětVymazat
  12. Domi já tu sukni obdivovala už u tebe na instagramu a říkám to zas - DOKONALÁ! Máš prostě vkus holka :)).

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tohle je teda hodně pecka :O! Vypadáš božsky♥!

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná sukně, ale chtělo to podpatky. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. nádhera !!!!!! hrozně moc povedený outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná sukně, s tou košilí to vypadá opravdu parádně! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Fakt ti moc sluší a měla jsem to s tou přílišnou elegancí stejně, proto k nim většinou nosím conversky nebo tenisky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle bych na tebe nikdy netipovala, veeeliký překvapení! A sluší ti to fakt moc:)

    OdpovědětVymazat
  19. Midi sukne mám tiež veľmi rada. Nedávno som podobne jednu použila u mňa na blogu, tak ak pôjdeš okolo, nájdeš to pod názvom "sukňa z organzy". :-) Inak, veľmi sa mi páči ako vieš k tejto sukni nosiť denimový top.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  20. Ta sukně je pecková a zajímavě jsi jí zkombinovala. Ty vílí, o kterých mluvíš, mě děsně lákají, ale asi nejsem ta správná víla, který by to slušelo :D
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  21. Ta sukně je úžasná a děsně nutně ji potřebuju!!!!!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  22. ty jo, ta sukně je božská, ale osobně bych na ni asi odvahu neměla, ani nevím proč :D ale tobě moc sluší :) a líbí se mi boty, taky mám tetování na nártu, takže ne každý sandálky vypadají dobře, ale tyhle jsou moc hezký, budu muset po podobných kouknout :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ta sukňa je parádní ! Já bych v ní teda vypadala jako buřtík obalenej černou záclonou, ale tobě sluší neskutečně! ;) :3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤