What are you looking for?
pondělí 1. června 2015

MY PASTEL HEART

1

Krásný den dětí, přeju! Věkově už sice děti nejsme, ale děti svých rodičů budeme navždycky, takže bychom tenhle den slavit měli tak jako tak. Tak proč nemám na stole krabičku Raffaela? Mami?!! Rafaello nikde, aspoň, že naše lednice stále obsahuje dostatek nanuků. Ty jsou potřeba každý den. KAŽDÝ DEN. Klidně i víckrát denně. Však počkejte, až budu mít po státnicích, tak Vám sepíšu všechny svý studijní zvyky, rituály a potřeby. Dnes Vám ukážu outfit, který jsem fotila při učící pauze s Aničkou, se kterou se teď vždycky hrozně dobře odreaguju, zasměju, trošku se zklidnim a pak můžu zase pokračovat sezením nad psychodiagnostikou a učit se trilion subtestů inteligenčích testů a dalších eňo-ňuňo věciček. Já myslím, že už z toho mýho stylu psaní je patrný, že začínám mít dost slušnou krizi. A to potrvá ještě týden a půl, není to paráda? Ne, není. Je to peklo. Díky bohu za ten boxovací pytel, co nám doma přibyl. Mlátím do něj a křičím názvy inteligenčních testů. Kéž by to, mlátím do něj a vydávám jen zoufalý skřeky. 
Radši Vám řeknu něco k outfitu... Po strašně dlouhatánský době jsem na sobě měla pastelový barvy a docela jsem si to užila. I když to taky není uplně majkapofstajl. Je to trochu moc holčičkovský a moc světlý, vzhledem k tomu, jak moc teď jim a tak :D ale jednou za čas takovejhle jinej outfit neuškodí. Aspoň jsem zas vyvětrala věci, co mi většinu času jen tak visej ve skříni. Je to vlastně skoro celý Bershka-look... A mám pocit, že nic jinýho, než tyhle tři věci z tama ani nemám. Kabelka se mnou loni prochodila celý léto a mám dojem, že letos to nebude jinak. Melky jsou never-ending love, tohle jsou ty moje úplně první, co jsem si pořídila a na ruce mám novej OPS!OBJECTS náramek, kterej jsem si strašně moc oblíbila a s tou kabelkou odteď tvoří nerozlučnou dvojici! Jo a taky mám ty růžový linky, jak jsem Vám ukazovala na instagramu! Co říkáte na světlou a šílenou Domču?


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Jacket, shirt, jeans - BERSHKA / bag - CROP / shoes - MEL / bracelet - OPS!OBJECTS

Add your comment

  1. Hentie biele nohavice som minule videla v NY a chcela som si ich kúpiť, no nepristali mi - robili mi veľké boky. :/ Ale tebe pristanú ! Máš šťastie :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Pokaždé se snažím soustředit na outfit, ale nejde to, vždycky moji pozornost odvedou tvá tetování, k tobě mi prostě neskutečně pasují :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě osobně by se ten look víc líbil bez tý modrý bundičky, ale bez tý už by to zas nebylo takový barevný:D jinak tyhle drdoly ti strašně sluší:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká pastelová kombinace!! Moc se mi líbí bundička a košile!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny nežný outfit! Bundička a boty sú skvelé <3

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. No jo, pudrové kabelky, to je moje slabost! Moc se mi už na Insta líbila ta linka, jen mi přijde trošku do červena, což pozor, může to dělat uplakaný vzhled.

    Držím ti s učením palce, neboj, to zvládneš a pak si budeš užívat zasloužené volno :-)

    OdpovědětVymazat
  7. pekný makeup! tá linka je suprová!

    OdpovědětVymazat
  8. Ta linka vypadá moc dobře ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Linka se mi líbí a nějžnejší kombinace taky jednou za čas neuškodí :) tak držím palce při dalším studiu!

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně ráda čtu tvůj blog. Máš úplně jedinečný styl, který jsem popravdě snad ani na nikom neviděla :D Každopádně mou pozornost vždycky upoutají ta tetování - ta jsou mega boží!

    http://veass.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. mě nenapadá žádné jiné slovo než roztomilý! :) ty barvy, ten tvůj úsměv a melky <3 jednoduše je to krásný, jemný a roztomilý! :))
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezke :) necekala bych na tobe pastelove barvy, ale slusi ti :) akorat bych asi vzhledem k tve vysce a postave volila jiny strih kalhot, mozna i barvy, nevim, prijde mi, ze te zbytecne rozsiruji a zaroven zmensuji.. Ale jinak parada :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤