What are you looking for?
čtvrtek 23. července 2015

ALMOST ALL WHITE

1

Mám pro Vás předfoceno docela velký množství příspěvků a přesto se mi k nim z nějakýho důvodu vůbec nechtějí psát články, jsem teď náladová jako blázen. Ale to se tak občas stane a stejně určitě víte, že nejradši píšu příspěvky s fotkama, který jsou uplně čerstvý, respektive ten den vyfocený. A to tyhle jsou, šalala! Jsem teď na docela dlouho v Hradci u rodičů, takže je o mě zas pěkně postaráno, trávím dny se svým chlupáčkem a mohla jsem taky vyrazit na další z řady kavárenských srazů, které mě čekají!
No a na dnešek hlásili konečně trochu ochlazení, takže jsem mohla zvolit bílý boyfriendy (dlouhý kalhoty proto, že mám koleno totálně oteklý od štípanců, to fakt nechcete vidět!) a celkově bílej look, co jsem snad ještě na sobě neměla a jsem si jistá, že jednou to bude fakt all-white. Kalhoty jsem doplnila volným topem a přidala ještě vestu pro ozvláštnění a taky pro to - interní informace - abych si nemusela brát podprsenku, haha. Tady jsem tu bílo-bílou rozbila psaníčkem Muxu z loňských Colours a novýma botkama, kterýma jsou balerínky značky Crocs. No čtete dobře. Crocs totiž nedělá jen ty děravý pantofle, co nosíme na doma nebo když jdeme s košem, dělá i balerínky, žabky nebo parádní platformy - jedny si zrovna pořídila Léňa, mrkněte TADY. Já jsem ve svým botníku doteď žádný baleríny neměla, nemám ráda zavřenou nohu v létě a ani mi nikdy nebyly moc pohodlný. Ale Crocsy na doma mi samozřejmě pohodlný jsou, tak jsem vyzkoušela i jejich balerínky a bingo, jsou pohodlný, dělají hezkou nohu a navíc se ta barva snad s žádnou netluče. Co vy na to jako na celek? :)

2 3 4 5 6 6a
7 8 9 10 Jeans - BERSHKA / top - PRIMARK / vest - CHOIES / bag - MUXU / shoes - CROCS via URBANLUX / earrings - JEJ.SK / lipstick - SEPHORA

Add your comment

  1. Balerínky i celý outfit je boží! Krásný fotky asi dobrej fotograf haha... Ještě hlavu vejš a můžeš na vyšší level! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty si neskutečná! Strašně ti to sluší si vážně nádherná!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já snad ani tolik bílé barvy v šatníku nemám :D Skvěle zkombinovaný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to úplně suprově! A hlavně bomba fotky! :) a to psaníčko!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Ta vesta je skvělá! Dnes jsem si takovou zkoušela bílou, ale vypadala jsem v ní strǎsně. Achjo, proč!!!!:D Ale tobě moooc sluší a máš taky super džíny.:)

    OdpovědětVymazat
  6. wowo toto je krásne! aj ty, aj outfit aj prostredie

    OdpovědětVymazat
  7. super! biela je v lete top, a aj topánočky sa mi páčia :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. krásný, Domi :)

    Crocs překvapil, vypadají trošku jako Melky :)

    holiday ootd

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tento outfit sa ti teda podaril dokonalo !! ♥ Tá vesta ma dostala, je krásna ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tento outfit vyzerá fantasticky, táto almost all white kombinácia sa ti podarila, najmä boyfriendy s vestou sa mi velice lúbia (haha a interná info prečo máš vestu fakt pobavila :D

    Basha

    OdpovědětVymazat
  11. nemáš prosím odkaz na tu vestu z choies? :-) nemůžu ji tam najít..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ne, já jsem jí kupovala na jednom blogerským bazaru :(

      Vymazat
  12. Ty jsi kouzelná Domčo! Nechápu jak ti to vždycky může tak slušet, to není fér :D A ještě jsi nejvíc roztomilá. Jo a super kabelka:))

    OdpovědětVymazat
  13. Outfit je dokonalý... ale nejlepší je ten bobek na hlavě :))) jak to děláš? mě z toho vždy bolí vlasy, když je mám tak moc nahoře!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤