What are you looking for?
pátek 31. července 2015

JULY RECAP

x07

Červenec, tak nějak hlavní měsíc prázdnin, je u konce a já přináším opět souhrn outfitů plus něco navíc! Pro mě to byl uplně fajn měsíc, abyste věděli, zažila jsem super dny s mužem v Ostravě na Colours (přečíst si o tom můžete TADY), zároveň taky spoustu super klidných dnů doma strávených vyrážením na kafíčka s hradeckejma holkama a užíváním si našeho domovského městečka v plné parádě. Třeba objevováním nových kaváren (pokud jste nečetli článek o kočičí kavárně - šup SEM) a probíráním všeho možnýho i nemožnýho. V neposlední řadě jsem taky došla k hlubokému uvědomění a to tomu, že už je na čase vymanit se ze stereotypu a nezvolit tu nejjednodušší cestu, která se nabízí, ale trochu se tomu vzepřít, dát životu novej směr a vrhnout se do toho naplno. Jak to všechno dopadne se snad brzy dozvíte (vy a vlastně i já :D). Zatím Vám tady přidávám ukázku dvou outfitů právě z festivalu, které se mi nepodařilo nafotit tak, jak bych chtěla do samostatných příspěvků, ale zas Vám je chci ukázat aspoň takhle.

Tak pojďte mrknout!

V prvním outfitu hraje roli kimono z Lindexu, který bezmezně miluju a strašně mě mrzí, že nemám víc příležitostí, kam ho nosit. Zjistila jsem, že mám ve skříni spoustu kousků, co se hodí na tak málo příležitostí, až je mi z toho smutno. Třeba tenhle outfit bych si prostě jinam než na festival nevzala, sama jsem ani nevěřila tomu, že jsem si ho s sebou sbalila, protože krátký kraťasy a crop top? Na mně? Jako fakt? No jako fakt no. Kimonovej přehoz tomu totiž dodal uplně jinej nádech a do toho vedra to bylo nakonec parádně zvolený kombo!

1 2 3 4

Druhým outfitem je kombinace několika vzorů (nebo jak to říct?) a to krajky na overalu, třásní na kabelce a kytek ve vlasech. Opět něco, co bych si do města určitě nevzala, ale na festivalu mi to prostě přišlo uplně v pohodě a cítila jsem se v tom dobře. Overal je z Aliexpressu a jsem z něj fakt nadšená, dokonce i Dára zkonstatoval, že mi sedne a že dělá hezký nohy. Kouzelná krajka, ach ach! Najdete ho kdyžtak TADY (overal, ne Dáru!!) a doporučuju XL velikost, já mám Lko a je mi troškuu krátkej ve smyslu od výstřihu po rozkrok a to jsem malý pívo, tak bacha!

a b c

Tak jakej outfit se Vám líbí víc? A jakej vede z měsíčního souhrnu? Otravný otázky, co? Klidně mi napište jen jak se máte :D 
xxx

Add your comment

  1. Ty černé šaty jsou prostě nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejako sa neviem rozhodnúť:)) Páčili sa mi všetky outfity, no najviac asi 4. a 5.:) Agggghhhh... Mať tak tie veci vo svojej skrini...:)) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  3. Práve som sa zamilovala do toho kimona♥ Lindex? Aspoň si urobím malý výletík, a budem sa modliť, aby som ho tam ešte našla. Inak mám to presne tak ako ty, kopu vecí mám takých, čo som mala na jednej akcii a už nemajú inú využiteľnosť, aj keď sú strašne skvelé. A z mesačného súhrnu sa mi páčia všetky, neviem si vybrať jeden, hah. Inak držím palce, nech ti to všetko dopadne podľa tvojích predstáv. ;-)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se nejvíc líbí ten s červenýma Tomskama a kimonem! Tam ti fakt šíleně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zvědavá na tvůj směr, kterým se vydáš a budu se těšit až nám to všechno prozradíš :*. Hlavně ať všechno vyjde, tak jak si představuješ. Odcestovat do světa, je asi ta nejlepší věc, kterou jsem v životě udělala..takže směle do toho Domčo! No a k outfitům zase nemám co říct, je to prostě super a moc mě to baví!:)

    OdpovědětVymazat
  6. mě dostalo to kimono s třásněmi! je úžasný <333
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se moc líbí to kimono, bylo by super, kdyby jsi ho nosila i normálně ve všední dny, vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Oba outfity jsou super a myslim si, ze s klidem bezne nositelny :)

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris&Prague

    OdpovědětVymazat
  9. Dvojka - princezna! Osmicka - super pecka delo nejlepsiiii! :)

    OdpovědětVymazat
  10. super fotky a overal sa ti hodí :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Já prostě miluju Lindex a jejich věci a tobě celá ta kombinace neskutečně sluší. Upřímně jsem hlavně zvědavá na boj se stereotypem, ale držím palce ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  12. Najviac sa mi páčili 3. a 6. outfit bol top ! ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Oba dva festivalové outfity jsou super! Těším se jak dopadne boj se stereotypem! Mně čeká větší změna v polovině září!

    OdpovědětVymazat
  14. tobě sluší vážně úplně všechno!! ty festivalové outfity, no jeee ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤