What are you looking for?
čtvrtek 2. července 2015

LET'S MAKE IT CLEAR

1

Mám módní blog? Asi jo, že jo. Outfitů je tu jednoznačně nejvíc. Tak předpokládám, že proto sem vy, čtenáři, chodíte. Nepředpokládám, že ode mě čekáte poselství, jak máte žít. Nepředpokládám, že považujete můj život za perfektní a že ho všichni chcete mít taky takový. Nevíte toho o mě sice málo, ale nevíte zdaleka všechno, tak to přece v online světe funguje. Nikdy jsem se necítila jako někdo, kdo by měl ostatním radit s jejich životy (a proto studuju psychologii, ehm ehm!) a na jednu stranu mě trošku děsí, jakou moc teď mají právě blogy. Jedna věc je se blogem inspirovat a druhá věc je si myslet, že když budu mít všechno jako TA blogerka, tak budu mít TAK skvělej život, jako má NAPROSTO JISTĚ ona. Mohou dávat pocit, že smyslem života v dnešní době jsou hadry a instagram. Ten pocit je ale mylnej. Když si někdo založí fashion blog, nemůžete na něm hledat poselství do života, nemůžete se jím řídit a snažit se podle něj žít, můžete se leda tak inspirovat outfitovejma kombinacema. Já jsem to z módního blogu posunula i trošku do osobní sféry, i když - jak osobní jsou zápisky z posezení z kaváren?! Moc ne, že jo, ale nevím. Vy máte pocit, že mě znáte, já mám pocit, že mě znáte a že já znám spoustu z Vás. Ten pocit se mi líbí, ale moc reality v něm asi nebude. Píšu tenhle blog moc ráda, je to teď taková moje jistota a záchytnej bod, kde se odreaguju a cítím se fajn, je to můj osobní kousek virtuálního světa, který tvořím čistě podle svého aktuálního rozpoložení. Chtěla bych ale, aby žádný z blogů nebyl brán jako úkaz dokonalého života. Sice taky ke spoustě holkám vzhlížím a občas se přichytím u pocitů závisti, ale pak si uvědomím, že nevím, co za tím je. Nevím, co je za fotkama z luxusních dovolených, nevím, co je za drahými kabelkami a rozesmátými obličeji, nevím, co je za luxusními dary od mužů ani jaké je vlastně zákulisí té rádoby práce snů. Vím jen to, co blogerka napíše, co vypustí do světa. A dělám přesně to stejný. Obag sem, selfíčka tam, dortík tady a Starbucks kafe támhle. No a co? Neznamená to, že je to smysl života, znamená to, že to jsou věci, co si užívám a co dělají můj život příjemnější. Možná teď kroutíte hlavou, co to tady ze sebe sypu, ale co, nějak to muselo ven... Chtěla jsem si to s Vámi jen ujasnit a stačí.


Co se týká dnešního outfitu, poprvé jsem vyvenčila svoje úzký midi šaty, jejichž koupi jsem hodně dlouho zvažovala. Pořád si tak nějak myslím, že tyhle střihy slušej hlavně vysokým-hubeným-dlouhonohým, ovšem třeba to, jak je umí nosit Ejvi, mě přesvědčilo k tomu, abych jim dala šanci! Musím uznat, že čistě jen v nich jakožto světlým obepínajícím kusu látky se uplně dobře necítím, ale takhle doplněné trenchcoatem mě to fakt baví a celej outfit jsem si hrozně užila. Jediný, co si neužívám, jsou tyhle debilní boty, který jsou tak strašně tvrdý, jako žádný jiný a já mám pokaždý chuť je po cestě zout, vyhodit někde do popelnice a dojít domů bosa!!

2 3 4 5 6 7 8 9 11 Dress, trench - H&M / bag - RESERVED / shoes - CROP / sunnies - TIGER

PS: posledních pár dní GIVEAWAY O OPS!OBJECTS !!

Add your comment

  1. Veeľmi sa mi páči tvoj outfit, si nádherná! :) <3 Blog je niečo osobné, no máš pravdu, veľa ľudí sa nielen inšpiruje, ale snaží sa byť presne ako tá a tá bloggerka. Bloggerky sú však stále viac populárnejšie, možno niektoré prekonávajú slávu herečiek, speváčiek a modeliek. Je to preto, lebo ľudia považujú bloggerku za akúsi kamarátku. Vedia, že to nie je vyretušovaná bohatá modelka, "na ktorú nikdy nebudú mať", ale úplne normálne dievča, ktoré môžu stretnúť len tak na ulici. Práve preto sa snažia byť ako tá bloggerka, ktorá je taká "reálnejšia" postava, inšpirácia... (napísala som to asi trochu nezrozumiteľne, no snáď vieš, čo som chcela povedať...) :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  2. Ja tvuj blog miluju (a musim rict, ze posledni dobou je muj opravdu nejoblibenejsi) prave proto, ze do clanku davas neco vic, nez ostatni bloggerky, ktere jen napisou, co si zrovna oblekly a proc. Tvuj blog je proste jinej a jedinecnej, ty jsi jedinecna! :) vzdycky se sem rada vracim a cteni clanku je pro me relax, kterej mi zprijemni den :)

    OdpovědětVymazat
  3. Konečně to taky někdo napsal! :) Proto jsem ráda chodím, protože se nám nesnažíš vnutit, že když budeme mít tohleto a tamhleto budeme nejlepší. :) Prostě buďme virtuální přátele, ale v mezích :)
    jo a sekne ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že to u mě tahle vnímáš, děkuju ti :)

      Vymazat
  4. Tvuj blog se asi stal mym nejoblibenejsim, neni to jedna propagace a reklama za druhou, ale jsou to hezke fotky a mile cteni :) kez bych umela psat jako ty, aby to ctenare taky vic zaujalo :D

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  5. Tvůj blog jsem původně začala číst, protože se mi líbil tvůj styl oblékání. Připomínal mi mě a bylo mi sympatické, že to není samá drahá značka. Později si začala psát i "deníčkové" články a já si tě oblíbila ještě více. Vidím, že jsi prostě také jenom člověk. Že nejíš v kuse jen saláty a samé zdravé věci, ale že si ráda posedíš u dobrého kafe a zákusku. Neznám tě osobně a určitě máš i své problémy, ale vším co píšeš, si mě jednoduše získáváš víc a víc.

    PS: Včera jsem si na tebe vzpomněla v Reserved, když jsem si kupovala kabelku ve slevě a zahlédla přesně tu, kterou máš :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit je náhodou super a ty šaty ti moc sluší! :) A to s botami znám - nemám snad jediný boty, který by mě něčím neštvaly :D A já si myslím, že je dobře, co jsi napsala do první části článku. Hlavně je to pravda a každý by si to měl dřív nebo později uvědomit. Nikdo, nikdo nemá perfektní život. Může mít perfektní fotky na blogu, ale jak říkáš, nic to o něm neříká :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. Napsala jsi to skvěle, úplně si mi vzala slova.

    OdpovědětVymazat
  8. jee, tak na to jsem se těšila, až uvidím ty tvoje midi :D super kombinace a sluší ti! <3
    a k těm blogům - myslím, že blogy jsou tady prostě od toho, aby inspirovaly a aby skrz ně mohli lidé vyjádřit své názory a zájmy, takže v tom s tebou naprosto souhlasím.. nepíšu blog kvůli tomu, aby všichni věděli, co dělám, kam chodím, s kým se bavím a aby to pak opakovali... jde tady o to, že nás blogery něco baví, v našem případě hlavně móda a lifestyle, a to se snažíme z našeho pohledu předat dál, sdílet to s ostatními a v lepším případě je dokonce i inspirovat nebo posunout k něčemu, v čem si do teď nevěřili a podobně. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezky napsáno.. :)
    A taky nerada nosím podobné sukně či šaty, jelikož nejsem vysoká a ani nejhubenější :D Ale když to někdo umí nosit i přesto, vypadá to dobře stejně jako tvůj outfit :))

    OdpovědětVymazat
  10. Já obdivuju, že jdou lidi takhle na své stránce s kůží na trh. Na druhou stranu jsem občas v depresi, jak spousta z Vás skvěle vypadá. Ale to je můj problém.
    Njeduležítější je, že tě to baví. Zbytek jsou jen druhořadý věci. :)
    A přidávej fotky s rozpuštěnými vlasy, strašně ti to takhle sluší. O těch perfektních šatech ani nemluvím. ;) :3

    OdpovědětVymazat
  11. ať se podívám na kteroukoli fotku, tak jsi prostě úplně "ňuňu", totálně k sežrání! :D neuvěřitelně Ti to poslední dobou sluší, bejby! :)) a úvod článku je perfektní.. taky si občas říkám, že (obzvlášť na instagramu) je to celé jen přehlídka dokonalých životů a ten můj je přitom "jen normální" a občasnýma prvkama absurdnosti :D, ale jak jsi řekla - nikdy nevíme, co za tím vším je, tak nač něco závidět!

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem tu poprvé a už se mi tu líbí. Není totiž nad upřímnost, takže ode mě máš palec nahoru! Na šaty mám stejný názor. Asi bych si takové nekoupila, kdybych je zahlédla v obchodě, ale s tím trenchcoatem jsou prostě boží :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤