What are you looking for?
středa 15. července 2015

OBAG AND WEDGES

1

Občas se mi stane, že mě na něčím blogu něco zaujme tak moc, že se po tom musím jít podívat. Jednou takovou věcí byly tyhle kraťasy, které jsem viděla na Nikče z ACOS. Spojte si khaki barvu, příjemnej materiál, volnej střih a vysokej pas, co dělá mnohem lepší postavu a dokonalý letní kraťasy pro Domču jsou na světě! Mám dojem, že bude nejnošenejší kousek tohohle léta, protože už doteď jsem je měla tolikrát, že to ani nespočítám! Na tohle focení jsem si k nim vzala vysokánský platformy, na kterejch div nepřepadám dopředu a jako naschvál mi zrovna nejel autobus až domů, ale musela jsem jít dvě zastávky pěšky - zlo!! :D Každopádně bez těch bot je to taková moje momentální uniforma, která navíc suprově pasuje k obag (a já už nedočkavě vyhlížím novou objednávku!). Na rtech mám sytě červenou Inglot rtěnku, co mi hodná Lenička darovala, protože ví, že já tyhle výrazný odstíny fakt můžu! Jsem moc ráda za všechny ty svoje hradecký holky, díky kterejm si chvíle doma užívám mnohem víc než dřív, i když mám taky najednou mnohem míň času, články píšu po nocích a na liště se mi hromadí záložky s videaama, který si chci pustit a nějak na ně pořád není čas. No a ta představa, až se v pondělí vrátím z Colours a budu dohánět skoro celý týden článků a videí, olalá, to bude zábava tak na tři dny a já si aspoň naordinuju pořádnou regeneraci v posteli! Co vy, taky musíte nutně všechny dohnat a nevynechat jedinej článek, když se vrátíte po několik dnech odněkud, kde nemáte notebook?

2 3 4 5 6 7 8 10 11 Top - H&M / shorts - C&A / obag - obag.cz / shoes - RIVER ISLAND / bracelets - H&M, WAYFARER

Add your comment

  1. Supr čupr a ještě víc mě baví ty fotky, já chci taky takový! :-)

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, no vidis, tyhle jsou zrovna foceny jen ve spechu pred barakem a moc nadsena z nich nejsem! Jsem zmlsana dost :D

      Vymazat
  2. No ty kraťasy vypadají opravdu extra pohodlně a dobře! Vůbec se nedivím, že sis je oblíbila, taky miluju vysoký pas :) A i když jsou ty platformy podle popisu ne moc pohodlný, tak vypadají super, mám ráda tuhle barvičku :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzeráš super:) ...a práve som zistila, prečo sa mi tak páčia tvoje outfity - sledujem tvoj blog ešte len pár týždňov, ale všimla som si, že máš presne rovnaký vkus na farby ako ja:)) Len tak ďalej, teším sa na nové príspevky:)) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šortky jsem v CA viděla a taky jsem po nich pokukovala! :) jinak jsem se úplně zamilovala do té rtěnky, je to nádherná barva a moc ti sluší :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlas, rtěnka je báječná :)

      Domi, sluší ti to :)

      Vymazat
  5. O bag kabelky se mi hrozně nelíbily, ale nakonec jsem se na ně byla podívat v obchodě a vyzkoušet si ji do ruky, jak vypadá a odešla jsem s ní... mám černou s černým lanem a nemohu si ji vynachválit.

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se teda nejvíc líbí boty, ty jsou fakt krásný

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit :) Boty jako tyto naprosto miluju - jsou pohodlné a vysoké ALE vždycky si zlikviduju tu špičku a už to není ono. Nějaký tip jak tomu předejít ?
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujuu :) a s tou spickou moc nevim jak to myslis... Jedina rada je asi nezakopavat :D

      Vymazat
  8. BOŽE TY BOTY !!! PRÁVĚ JSEM SE ZAMILOVALA !!!

    OdpovědětVymazat
  9. domčo jsi fakt krásná :) sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  10. Tá taška je super !!! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk - na blogu prebieha aj giveaway, kde ťa pozývam :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tie kraťásky sú páradne a taktiež tie topánočky! Skvelé Domi, strašne rada čítam tvoje príspevky, už strašne strašne dlho, ale to už vieš. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
  12. Ty kraťasy jsou naprosto nádherné, už jsem jich pár podobných zkoušela ale příjde mi, že mi ten střih prostě nějak nesedí nebo se v nich necítím, přitom na ostatních a na ramínkách jsou tak krásné :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tie topánky sú dokonalé ♥ Keby som vedela chodiť na vysokých opätkoch určite by som si také zaobstarala.

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Ty jsi chodící dokonalost! Ty kraťásky jsou peckový, podobný jsem viděla na x fotkách z weheartit a dělají fakt super postavu. Jinak v čem upravuješ fotky Domi, jestli to teda není tajný :D? Máš je tak krásně barevný a jasný..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi nejvetsi zlato <3 upravuju ve Photoshopu, ale jen vytahuju cernou a pridavam svetlo, tot vse, nic moc vic s tim neumim :D

      Vymazat
  15. Vypadá úplně skvěle, celý outfit je prostě skvělý, mužů se jen zeptat kolik přibližně staly ty kratasy? :) asi si mě taky inspirovala k jejich koupi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤