What are you looking for?
úterý 7. července 2015

RANDOM IX.


Po stopadesáti letech se Vám konečně hlásím s dalším random článkem! Je už devátej v řadě a já mám pocit, že jsem ho nepsala věky! Poslední byl TADY skoro dva a půl měsíce zpátky, jsem to ale ostuda, co? Máme co dohánět, tak pojďme na to! První fotka je samozřejmě můj nejkrásnější a nejmilejší pes, ze kterýho se stává totální modelka kdykoliv vytáhnu foťák, nahodí pózu, hezky hlavu nahorů a paničko, foť! Jak se říká, jaký pán, takový pes.


A pro změnu rovnou opět můj nejkrásnější pes! Hrozně mě baví teď všelijak blbnout s foťákem, jako třeba tady kompozice s tulipánama Já prostě miluju, jak ten foťák ostří! Sem by se hodil můj oblíbenej hashtag #lovelovelove (kterej čtu doopravdu lovelovelove a ne laflaflaf!)


S Barčou jsem fakt typický blogerský holky a jestli nás někdy někdo ve městě pozoruje, tak si musí ťukat na hlavu, protože někdy fakt vypadáme jak totální magorky. Třeba když se snažíme si vyfotit společně hodinky tak, aby tam byly vidět i boty :D


Jedna sushi večeře jako roztýlení ze stál0ho učení na státnice. Ach díkybohu, že už je tohle nejhorší období za mnou! Zato sushi bych mohla pořád, ale tak to asi každej, kdo mu propadl stejně jako já!


V Crosscafé se objevila nová letní kampaň a já jsem z těch věcí zas úplně nadšená! Alespoň z většiny! Třeba tenhle wrap je skvělá varianta rychlýho obědu, což mi v Cross do tý doby dost chybělo! A bezinková limča je taky naprosto top, dávám si jí pokaždý, když jdu okolo (a to je hlavně v Hradci fakt hodně často!).


Tohle je jeden z outfitů, na který se nedostalo s publikováním, protože bylo jen moc málo použitelných fotek, tak ho ukazuju aspoň takhle. Měla jsem poprvé na sobě ty zatracený pantofle z HáeMka a od tý doby jsem je na nohu nevzala - až dnes jsem se poprvé snažila je doma trochu rozchodit, protože z žádných bot jsem neměla do krve rozedraný nohy na tolika místech! Vždyť to jsou pantofle proboha, neměly by být nejvíc pohodlný?! Jo a ta bunda je Elizy a já jí totálně miluju! Neznám krásnější křivák a proklínám se, že jsem si ho v Mangu nechala uniknout!


Mojí nejoblíbenější kavárnou v Brně je V melounovém cukru! Není návštěva Brna, kdy bych jí vynechala! Tady jsme byli s mužem po mým přijímačkách a vztahuje se k tomu jistá příhoda s notebookem. Měla jsem ho s sebou a nechtěl se mi tahat, tak jsem ho dala do ruky Darkovi, navštívili jsme pár obchodů a pak zasedly na limču a dortík a chtěli jsme něco zkontrolovat na netu právě na notebooku - v tu chvíli jsme ale zjistili, že notebook nikde, že jsme ho někde po cestě ztratili. Já samozřejmě okamžitě hrozná panika, dortík na stole a notebook v prdeli! Naštěstí byl muž tak hodný, že okamžitě vyběhl po našich předchozích stopách, notebook úspěšně objevil a vítězoslavně se vrátil. Já už ho zbytek dne samozřejmě nepustila z ruky! Stalo se Vám někdy něco podobnýho?!


Nevynechali jsme ani návštěvu SKOGU (ne, nebudu to škrtnutý O hledat!), protože na tuhle levandulovou limču mám chuť naprosto trvale. Tuhle fotku jste už mohli vidět na instagramu s dost depresivním popiskem, k čemuž se teď chci vrátit. Snažím se tady být co nejotevřenější a psát věci na rovinu, proto víte, že jsem se hlásila do Brna a moc tam chtěla - jak kvůli příteli, tak kvůli novým možnostem a celkově potřebě pohnout se někam dál. Ne vše ale vychází podle našich přání a přestože si myslím, že jsem byla připravená dost slušně, opět se ukázalo, že prostě každá škola dělá přijímačky na míru svým studentů, což je sice fér, ale pro mě momentálně dost k vzteku, protože mi to o hloupých pár bodů uteklo a fakt mě to mrzí. Po zveřejnění výsledků jsem z toho měla emocionální krizi, ale už jsem to snad překonala a prostě jedeme dál. 


V záchvatu potřeby aspoň nějaký změny jsem si nechala udělat nový vlasy. Moje první dojmy byly dost rozpačitý, přišlo mi to míň vyrazný než předtím a rozhodně ne hodný těch peněz, co jsem za to dala. Každým dnem jsem se do nich ale zamilovávala víc a víc a teď jsem z toho fakt nadšená! Jen už zase zvažuju, jestli je ještě víc zkrátit anebo naopak nechat růst - nějaký návrhy?


Tahle backstage fotka se mi strašně moc líbí, tak jsem Vám jí chtěla ukázat! 


Další backstage, aneb holky fotěj a Domča je zase telefonistka - popravdě řečeno, telefonuju hrozně moc nerada! Jedinej, s kým jsem schopná mluvit dvě hodiny v kuse, je můj muž a pár minutovej hovor zvládnu i s mamkou. Nikdy jsem ale nekecala hodiny do telefonu s kamarádkama a vůbec nejhorší pro mě je nějaký domlouvání něčeho po telefonu s někým, koho ani neznám anebo znám jen zběžně, brrrr!


Na instagramu jsem se Vás taky ptala, jaký pití si ve Starbucks dávate nejčastějc, protože moje jediná volba je sojové chai tea latte. V létě teda volím ledový, ale vede u mě to teplý. Pokaždý si taky říkám, že zkusím zase něco jinýho, ale nakonec se mi nechce dávat tolik peněz za něco, co nevím, jestli za to stojí, tak vezmu tuhle svojí volbu a jsem s ní vždy naprosto spokojená. V minulým outfitu jsem ho měla i na fotkách, ale ne proto, že bych si chtěla zapózovat s kelímkem, ale proto, že jsme prostě fotily po cestě z kavárny a mě se nechtělo nechat roztát led, než nafotíme outfit, tak jsem u toho upíjela - no a na Dnes nosím se na mě za to okamžitě obořili, jak překvapivé!


Pamatujete si na TENHLE článek o Klorane šamponu, který jsem psala jako součást blogerské výzvy? Ukázalo se, že jsem výzvu vyhrála, když minulý týden mě doma překvapil výherní balíček, ze kterýho jsem fakt nadšená a už produkty používám! Dostala jsem masku na vlasy, krémový vyživující olejíček a suchý šampon, který se mi bude hodit hlavně teď v létě třeba na fesťák a na vodu!


Ano, ano, zase ten pes, ale už naposled, slibuju!


Moje mamka moc dobře ví, jak ráda fotím všechno jídlo v restauracích a v kavárnách a když doma nachystala k večeři tenhle luxusní salát ze samých dobrých věcí a já se do něj chtěla pustit, opatrně se mě zeptala, jestli si ho nechci vyfotit a dát na blog. A tak jsem ho vyfotila a dala na blog, protože kromě tý estetický stránky byl i naprosto vynikající - a to když JÁ řeknu o SALÁTU, tak už to musí být fakt něco!


O kočičí kavárně jsem Vám už taky psala (TADY) a pak jsem tam byla brzy znovu a to s Léňou, se kterou jsme pak fotily fotky pro kosmetický článek k ní na blog - ten článek najdete TADY! Ochutnala jsem tam oreo makronku a byla naprosto skvělá - a to já jinak oreo ani nejím :D


Po dlouhý době jsem měla sraz s mojí dlouholetou kamarádkou Terkou, se kterou jsem chodila na gympl a byly jsme super parťačky. Tentokrát mě poprosila, abych vzala na naše randíčko Olympus, aby si ho mohla prohlídnout a protože jí to strašně slušelo, tak jsem jí ještě přemluvila, aby mě nechala udělat pár fotek. Chtěla jsem z nich udělat samostatný článek, ale to mi nedovolila, tak Vám ji musím ukázat aspoň tady v randomu, který má prý sama hodně ráda (ahoj, Teri! :D)!


Tyhle vedra, kdy my všichni nadáváme a umíráme, pokud musíme opustit klimatizovanou místnost, si nejvíc užívá můj pes (a sakra, před chvílí jsem slíbila, že to byla poslední fotka - nevadí!) a to tak, že lítá z trávy do vířivky, kde si zaplave pár koleček a zas vyskočí ven, kde ho chytne klasickej rapl jako vždy, když je mokrej a běhá a válí se a dělá kraviny, zatímco já to celý fotím a zbytek rodiny brečí smíchy!


Moje klasický Crosscafe menu - dýňová kostka a sojové frappé. Tentokrát jsem našla jedinou chybičku na týhle kavárně - Terka si dala mojito limonádu do půllitru a zaplatila za to šedesát korun, což fakt upřímně nechápu, když je to jen sodovka s plátkem limetky a pár lístkama máty. 


Předposlední fotkou jsou Tomsky, který jsem od tý doby, co mi přišly, sundala asi tak dvakrát. Moje nohy se vzbouřily proti všem botám, co mám a totálně mě trestaj, takže jediný boty, který můžu nosit v klidu, jsou tyhle bačkorky! Díky denimovýmu materiálu se mi teda pěkně blbě laděj, ale aspoň se snažím vymýšlet trochu originálnější kombinace a taky už napjatě očekávám, až zazvoní pošťák s červenou variantou!



Tuhle fotku bych zařadila mezi jednu z mých nejlepších! Seděli jsme s našima na večeři na zahrádce v restauraci u golfovýho hřiště a zrovna zapadalo slunko a mě při čekání na jídlo napadlo vytáhnout foťák a zkusit to nějak zachytit. Různě jsem si s tím hrála a vzniklo toto, z čehož jsem fakt uplně nadšená a na sebe pyšná! Už jsem říkala, že ten foťák miluju?

Add your comment

  1. Popravdě tě obdivuju, že posíláš outfity na ,,Dnes nosím". Já mám pocit, že ať pošleš cokoli, tak se najde někdo kdo to zkritizuje. Přijde mi to zbytečný takhle si kazit den (teda já bych ho určitě zkaženej měla :D). Hlavně, že se líbíš sama sobě v tom co nosíš. ;)
    Vlasy máš parádní. Sama takhle v létě uvažuju o ostříhání, ale pořád na to nemám odvahu. :D
    A ta poslední je fotka vážně parádní. Jen tak dál. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Domi, úžasné fotky! Dnes ten pošťák zazvonil u mě! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Domi, nádherný, nádherný fotky! Asi Tě úplně zbožňuju, protože ten Tvůj styl je TOP, ať už co se týče oblékání nebo focení. Jinak s tím voláním to mám stejně. Snesu hovor jenom s rodinou a přítelem, jinak cizí čísla neberu a mám hrůzu z volání s někým neznámým :D. Měj se kočíí :-*
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. Domčo, parádní fotky :) Pejska máš teda fakt fotogenickýho :) Já bych si dala všechny ty dobroty a limče

    OdpovědětVymazat
  5. Ten fotak fakt dela mazecky fotky! jsi ohromna inspirace, kocko! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Domi, super fotky! Je to blby sledovat takove dobroty v deset vecer:-D A kam se hlasis na navazujici, zustavas v Olmiku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Olomouce už jsem přijatá, takže nejspíš zůstanu no :)

      Vymazat
  7. Taky jsem k volání taková skeptická, nebaví mě to a vždycky když někomu zvoní to typický ajfouňácký vyzvánění, tak se modlím, ať to není ten muj! :D Ta poslední fotka je vážně pecka :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  8. Pejsek je bozan a ten psi rapl po koupani, to jsme se taky vzdy mohli doma potrhat smichy. Nekdy se nam podari i rapl "nasucho" :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Vlásky máš pěkný, proč se ti nelíbily? :) Škoda těch přijímaček, říkala jsem si, že se třeba na škole někdy potkáme! :) Ale život jede dál, jak píšeš, takže nevěš hlavu! Já si vždycky říkám, že všechno se děje z nějakého důvodu - a na tvé další cestě tě určitě čeká něco dobrého :) (i když to člověka v daný moment štve a myslí si, že se proti němu spiknul celý svět)

    OdpovědětVymazat
  10. safra, teď mám akorát tak hlad :/ :D Tvé vlasy se mi neskutečně líbí, hlavně tím, jak hrajou různými tóny, to je nádherný :) jinak musím moc pochválit fotky - je to krása pohledět!

    OdpovědětVymazat
  11. Hrozně nádherný fotky! Ty backstage jsou dokonalý a pejsek je roztomilost sama! :) já jsem v Hradci nikdy nebyla, ale když vidím to jídlo z té kavárny, tak se tam chci čím dál víc podívat! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. zlatíčko, to Brno mě mrzí, ale víš, co se říká.. "všechno se děje z nějakého důvodu.." (říká ta, co nebyla připuštěna ke státnicim :D), takže jednou poznáš, proč to nevyšlo a s mužem budete přece nejvíc nejsehranější dvojka nehledě na to, kde budete <3
    každopádně jsi mě nejvíc překvapila s Tvým "odporem" k telefonování.. do Tebe bych to vážně neřekla a moc mě těší, že v tom nejsem sama! :D
    jinak.. všechny fotky jsou naprosto úúchvatné, Andynkovi za mě dej pusu a už se sakra konečně musíme vidět, protože pro Tebe ještě pořád mám dárek :D :*

    OdpovědětVymazat
  13. ty fotky jsou z toho Olympusu fakt neskutečný! <33 jo a s těma pantoflema z Hmka to mám úplně stejně, říkala jsem si, že super pohodlný boty konečně za pár šupů a zrovna teď jsem je před pár dny měla a tak mi sedřely nárty, že tam určitě budu mít skvělý jizvy :DDD achjo, asi si budu muset pořídit birkenstocky někde ve slevě :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ty mas tak hezky fotky, ja uz se s tim svym fotakem taky musim konecne naucit :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Domčo, prosím tě, ty máš Olympus Pen E-PL 7 že? A dokupovala sis k tomu nějaký objektiv? Mohla bys sem případně prosím hodit odkaz na objektiv?
    Díky moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano ano, tady to mám vše sepsané v článku: OLYMPUS PEN E-PL 7 i s odkazy na objektiv a všechno :)

      Vymazat
  16. ten pes je jednoducho na zožratie :D skvelé! :) aj ja som bola pozrieť tento víkend v mačacej kaviarni v Prahe :) škoda, že na taký veľký byt tam mali iba 4 mačky, ktoré celý čas čo sme tam boli iba spali... snáď nabudúce :D
    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj:) najlepší článok aký som u teba videla!:) môžem sa spýtať aký máš presne foťák?:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤