What are you looking for?
úterý 14. července 2015

SUMMER NEW IN


Přeju krásné úterý a jsem tu s novým příspěvkem, ve kterém Vám ukážu, co se mi nastřádalo nového v šatníku a kosmetické taštičce. Je to takový mix letních věcí, některé mi klasicky přišly poštou - už jsem tam jak doma, protože když mi balíčky doručujou, tak zrovna NIKDY nejsem na příjmu - ale většinu jsem si pořídila v kamenných obchodech. Takže pokud Vás zajímají moje novinky, tak pojďte číst dál!


Chtěla jsem věci seřadit podle oblíbenosti, protože obvykle to tak nějak jde, ale tentokrát to prostě nešlo, protože skoro každičkou věc bych mohla dát na první místo! Takže prostě začnu Tomskama, protože jsem si je včera konečně vyzvedla na poště a nemůžu se jich nabažit! Sice teď nemůžu nazout vůbec žádný boty, jelikož z toulání Krumlovem mám puchýř přes celou spodní část malíčku, což bolí jako čert, ale nemůžu se dočkat, až si v nich budu vykračovat a ladit s mužem a jeho červenýma Converskama. Teď vlastně nechápu, proč ho tady zmiňuju, protože mi na tyhle botky stačil říct, že vypadaj jako boty pro chudý, tss :D Objednávala jsem si je opět z Urbanluxu, stejně jako ty minulé (v outfitu TADY) a původně jsem zvažovala růžovou variantu, protože ty denimový se prostě neladěj uplně lehce a nakonec jsem zvolila červenou z části právě kvůli ladění s mužem a z části kvůli tetovačce na nártu, ke který tyhle prostě dokonale laděj!


Úlovky z brněnského Stradivadia (skloňuje se to takhle?), které chci hned dnes nafotit i v outfitu, protože jsem z nich uplně na větvi! Konečně jsem našla klobouk, co mi sedne a cítím se v něm dobře a další midi šaty, který jsou z poměrně pevnýho materiálu a krásně tvarujou postavu, takže se mi v nich ta moje dokonce líbí, což je dost s podivem! Khaki barva je teď moje oblíbená (a nejvíc k ní jde moje volcano obag, takže chápem se!) a v kombinaci s tím kloboukem to vypadá, jako když se chystám na safari, haha!



Jakooo, tady ani nevím, co mám pořádně napsat! Po dlouhatánský době jsem udělala objednávku na aliexpressu. Když jsem totiž tenhle overal viděla u Terezky na instagramu a následně i ve videu, byla jsem z něj tak nadšená, že mu nešlo odolat! Kdyby někoho zaujal, tak ho najdete TADY a já jsem brala velikost L s tím, že bych teda klidně snesla i větší, protože od sedu k výstřihu mi je fakt tak tak! Naprosto jsem si ho ale zamilovala a nejspíš mě celý Colours nepotkáte v ničem jiným!


Na Wayfareru jsem si objednala tyhle šílený (v dobrém slova smyslu!) plavky! S mamkou jsme zhodnotily, že dělají super postavu, tím jak jsou střižený a barevně skládaný, akorát je využiju až když budu opálená, protože s tou bílou kůží to uplně ono není, nečekaně :D Každopádně jsem moc ráda, že jsem se konečně odhodlala pořídit si nějaký výrazný plavky a nebudu zas celý léto trávit v černých!


Jedny bílý sandálky jsem si pořídila ve slevách v H&Mku, bohužel mi ale pro změnu totálně oddělaly nohy, takže jsem vyhlížela nějaký jiný, pohodlnější! A tyhle z Botova byly ideální volbou, chodí se v nich naprosto famózně a přestože jsou bílý, tak jsem neodolala a beru si je i na Colours, abych pořád nebyla v tmavých zavřených botách, jak je tam nejpraktičtější! Můžete se tedy určitě těšit i na nějaký outfit s nima!


I do mýho kosmetickýho koutku mi něco přibylo! Už mám pocit, že to je trochu úchylka, ale kdekoliv jsme, tam musím zavítat do nějaký drogerie a omrknout, co tam mají (všechno, co mají i v Hradci a Olomouci, samozřejmě!) a pokaždý prostě s něčím odejdu! Aspoň mě tyhle nákupy ale nestojej až tak moc peněz!


Paletku od Essence jsem sehnala v akci za nějakých třicet korun, což mi přišlo až směšný! A radost byla o to větší, jak jinak! Tyhle odstíny já můžu, natož takhle v létě jsem fakt ujetá na ty třpytivý místo matných, co nosím většinu roku (tu letní make-up rutinu nafotím hned příští týden, slibuju!) a se stínama od Essence mám tu nejlepší zkušenost! Jsou mega pigmentovaný a s bází drží jako přibytý. Zatím jsem nepochopila, proč bych měla investovat do high-end kosmetiky co se stínů týká, protože tyhle mi prostě vyhovujou dokonale a za tu cenu je to prostě bomba! 


Po tom, co jsem po půl roce dala na rty růžovou Dermacol rtěnku (v článku TADY) a uvědomila si, jak suprově drží a zároveň vyživuje rty, pokukovala jsem po dalších odstínech. Bohužel mi přišly všechny na jedno brdo a až teď jsem objevila tuhle černou edici (nebudu říkat, že je nová, protože jsem ji prostě možná jen dlouho přehlížela) a vybrala si tam nádherný tmavě-červeno-nude odstín, který teď nosím pořád! Klasika.A neříkejte, že to tak s novýma rtěnkama nemáte taky! To mi připomíná, že taky chystám článek o své TOP10tce rtěnek!


Poslední věcí jsou sluneční brýle od Bati. Aby bylo jasno, sháněla jsem přesně takový, ale černý. Tygrovaný už mám totiž dvoje a každou chvíli se rozčiluju, že mi k něčemu neladěj. To jsem si tak ale u Bati v Krumlově uplně náhodně zkusila tyhle, protože mě zaujaly tvarem a pak už jsem je samozřejmě nedokázala sundat a odejít bez nich. Stála jsem tam u zrcadla snad dvacet minut, než mi to Darek dvacetkrát schválil a konečně jsem se mohli odebrat k pokladně a jít! No řekněte, nejsou super?

To by bylo z mých novinek prozatím (doufejme že nadlouho!!) všechno a mě už teď zbývá jen předpřipravit pár článků na dobu, kdy budu na Colours a doufat, že mě tam do areálu pustěj s Olympusem a já budu moct spamovat instagram a fotit festivalový outfity přímo v areálu, ať to má tu správnou atmosféru! Co vy, chystáte se někdo do Ostravy?

Add your comment

  1. Brýle jsou od Bati?? Nene, jdu se tam dnes podívat :D Parádní věci jsi vybrala :*

    simply the best

    OdpovědětVymazat
  2. how many lovely things..i like white sandals

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný věci, ty boty jsou úžasný a overal už bych nesundala! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. ten klobouk je skvělý, kolik prosím stál?

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, úplně tě vidím v tom klobouku a midi šatech! ..přesně tvůj styl, těším se na outfity s těmito kousky! :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se Toms tolik nelíbí, ale ty červené jsou super a klidně bych je brala taky :D! A dermacol rtěnky jsou skvělé, podle mě nejlepší v drogerii. Mám dvě a nosím je moc ráda :).

    OdpovědětVymazat
  7. Tomsky jsou nejlepší, nedám na ně dopustit:-).

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno naprostá pecka! Vážně se mi každej kousek děsně líbí a v obchodě bych po něm sáhla taky :) Nejvíc top jsou podle mě ty bílé sandálky a černý overal, který už jsem taky u někoho obdivovala :) Btw, když jsme s přítelem byli na procházce po Krumlově, taky se mi udělal brutální puchýř na malíčku :D Při tom se mi normálně z těch bot, co jsem měla nedělají a ani jsme nechodili nějak výrazně dlouho :D
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to je mazec :D ja to fakt vubec nechapu, asi nejaka divna zem tam!!

      Vymazat
  9. ten overal a ty midi šaty :O <333 a i ten klobouk vypadá super, těším se na outfity!
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  10. Oooo:)) Páči sa mi klobúk, khaki šatočky, okuliarky, rúž aj biele topánočky... Vlastne, nevidím tu nič, čo by sa mi nepáčilo:) Už sa teším, keď budeš mať tie khaki šaty oblečené, na ne som najviac zvedavá:)) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  11. Sluneční brýle, Tomsky a overal se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já pořád nechápu, co na těch Toms všichni vidí. :D Věřím, že budou mega pohodlný, ale na první pohled vypadjí tak strašně ošklivě. :D Ale tahle červená barva je vážně parádní, to jo!
    Už se nemůžu dočkat, až se ukážeš v klobouku! Já je teď v létě pomalu nesundavám z hlavy. :3 :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nějaký pěkný Tomsky si chci taky pořídit, ale jsem strašně nerozhodná co se týče barvy :D a strašně se mi líbí ty bílý sandálky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc se mi líbí klobouk a romper! Plavky jsou také super!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤