What are you looking for?
středa 19. srpna 2015

CRETE / PART 1

1

Tak Vás dnes vítám u první části fotek z naší rodinný dovolený na Krétě! Naši každý rok říkají, že už je to poslední dovolená, na kterou nás berou a my se s bráchou modlíme, aby to další rok říkali zase a pak zase a pak zase. No zatím to vychází! Tentokrát už se nám to chýlí ke konci, v sobotu ráno odlítáme a já jsem si řekla, že je teda nejvyšší čas sepsat článek. Nebo aspoň jeho první část, kde Vám ukážu, jak to tady vypadá a co tady vlastně děláme nebo spíš neděláme.

Začnu hned cestou tam, letadlem jsem cestovala už mnohokrát a miluju to, hlavně ten ruch na letišti a pozorování lidí, co se těší na nová místa a zážitky. Vždy mi ale vyšel let na nějakou rozumnou dobu, což letos zrovna nedopadlo. Letěli jsme v 5 ráno, tudíž na letišti jsme byli kolem půl třetí a z domu vyráželi v jednu ráno. Takže po Vídni další nonstop cesta! Většinu noci jsem nadávala, v autě jsem nemohla usnout, však to znáte - když máte přesně dvě hodiny na spaní, tak usnete až tak po hodině a půl, přestože jste fakt unavení. Špatná nálada mě nepřešla ani na letišti, kde bylo samozřejmě všechno zavřený. Vše se zlepšilo až ve chvíli, kdy jsme vzlétli a mě došlo, že poprvé uvidím východ slunce vysoko nad mrakama. A víte co? Bylo to dokonalý a já fotila jak o život. Proto tady máte rovnou tři postupný fotky. Ta druhá, s tím srpečkem je nejvíc!


2 P8120046 P8120051

Shodnout se na hotelu, když mají čtyři lidi čtvero naprosto odlišných požadavků (např. mamka - hezký moře, táta - golf, brácha - posilovna, já - rušný městečko poblíž) je naprosto nadlidskej úkol. Nakonec hotel vybrala mamka a přestože se tím splnil jedině její požadavek, jsme tady všichni moc spokojení. Jde o Kakkos Bay Hotel a je to tady opravdu nádherný. Ani nevím, jestli jsme někdy v tak krásným rezortu byli. Sice se tady kromě opalování, plavání a jedení nedá dělat vůbec nic, ale aspoň máme klid na pořádnou relaxaci. Já jsem přečetla už několik knížek a dokonce se začínám i učit na přijímačky, haha. A plavu. A jím. Jím hodně, hlavně sladký, kterýho tady je spoooousta. A to místní ovoce, dokonalá vůně i chuť, to ani nejde popsat!

P8120066 P8120077 P8120083 P8120094 P8130125 P8130130 P8130143

My s mamkou se každý ráno v sedm sebereme a jdeme si zaplavat do moře, kde v tu dobu samozřejmě není ani živáčka, protože všichni spěj nebo snídaj. A my plaveme a mžouráme do vycházejícího slunce. Je to boží, naprosto. Tyhle rána mi budou strašně chybět!


P8130159

Na pláž tahám samozřejmě obag, klasicky se do ní vejde všechno a ještě to vypadá dobře - narozdíl od většiny plážových tašek, co tady vídám!

P8130165 P8130218

Každý čtvrtek tady probíhají tradiční řecké večery, ten první jsme vydrželi fakt jen chvíli, ale aspoň jsme ochutnali nějaký míchaný drinky, protože pít alko v tom horku přes den je totálně nemyslitelný. Na ten následující večer se docela těším, seznámila jsem se tady s holkama ze Slovenska, co tu jsou v resortu na praxích, tak tentokrát snad posedíme společně.

P8140249

To se fotí samo, no uznejte! Tady zrovna dopoledne pršelo a pak bylo celej den tahle bílý nebe. Když jsme se snažili pohledem najít konec moře a začátek nebe, skoro se nám udělalo špatně, jak to bylo strašně divný. Jakoby to byl oblouk, kterej nás pohltí, haha.

P8140280 P8140311

Zkoušela jsem si udělat červený linky místo černých a strašně se mi to líbilo! Asi budu takhle experimentovat častějc!

P8150327

Výbava na pláž. Řekla jsem si, že ty boty prostě rozchodím, protože když ne tady, tak kde? Zatím se mi to docela daří, žádný nový jizvy na nártech nemám :D

P8150373 P8150397 P8150399 P8160409 P8160416 P8160418

K týhle fotce jsem na instagramu (TADY) začala psát o tématu, který chci dál rozvést i v samostatným článku, dokonce už k němu mám i fotky, tak jsem zvědavá, co na to pak řeknete!

P8160530 P8160556

No a taky tady občas fotíme outfity, bráchu jsem naučila s Olympusem a většinu času fotí všechno ostatní jen ne mě. A když už mě, tak podle sebe a ne podle mejch pravidel, prý má oko umělce a nemám do toho kecat. Musím uznat, že se pak u prohlížení fotek docela pobavíme. A některý jsou fakt dost povedený, ale to Vám ukážu až v dalších článcích. Taky si fotím jeho, protože nám za pár dní zmizí na několik měsíců do Ameriky, tak ať máme památku. Ani to ale není nijak jednoduchý, řeknu mu, ať si sedne na zídku a myslím samozřejmě klasicky jako člověk a on si sedne jak malý děcko nohama do keře. Ale co, fotky taky dobrý :D

To je ode mě prozatím vše a pozítří čekejte další outfit! 
xxx

Add your comment

  1. Dovolenkové články miluji a ten tvůj mě moc bavil :) Krásné fotky a místo, kde se nacházíte :)

    OdpovědětVymazat
  2. To musí být krása! Nejsem sice úplně klasickej "plážovej člověk", ale tady bych možná názor změnila! :D

    A s bráchou musí být taky sranda, oko umělce a nohy v keři mě pobavily:D

    OdpovědětVymazat
  3. skvelé fotky .. si to tma užívaj :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Úplně jsi mě naladila na Krétu..vypadá to tam krásně podle fotek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné fotky :) Jenom užívejte

    OdpovědětVymazat
  6. Domi, ohledně fotky a povídání na Insta - jsi nádherná ! Mám dvakrát víc než Ty (zhruba), pořídila jsem si díky Tobě kérku na ruku a O Bag a moc Ti fandím :-) už proto, že miluješ Olomouc !

    OdpovědětVymazat
  7. Brácha je boží! A musím říct, že jsem nevěřila, že je to on! Víš, kdy jsem ho naposledy viděla? Takový malý a kudrnatý! :D. Těším se na special článek:).

    OdpovědětVymazat
  8. supeeer :)
    A děkuju za tip na resort, v září bychom ještě chtěli na chvíli odjet, tak doma mrkneme :)

    preppy

    OdpovědětVymazat
  9. Právě teď také hledám nějaké útulné místečko, kam odjet za sluncem a mořem a tohle nevypadá vůbec špatně =)
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny post! Tá terasa vyzerá strašne lákavo... úplne si dokážem predstaviť kde by som trávila každý podvečer s vínkom v ruke :D
    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  11. Haha s bráchou jste si podobní, mi přijde :D moc krásné fotky a všude ti to hrozně sluší! užívej :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. Skvelé fotky. Máš pekné plavky a na fotke tvojho brata som sa zasmiala. :D Uži si posledné dni dovolenky :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Super fotky a ta s bráchou na zídce mě fakt pobavila ;) A máš moc krásnou postavu! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Fotky super, hned bych jela taky. A s bráchou vypadáte jako povedená dvojka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤