What are you looking for?
čtvrtek 17. září 2015

FALLING INLOVE WITH PRAGUE (THE FARM, LETNA)

1

Dnes mám pro Vás takový malý report ze včerejšího parádního dne. Babí léto a poznávání Prahy s mým psíčkem a Miou
Ráda bych Vám teda ukázala na jaký skvělý místo jsme díky Vašim tipům na instagramu (největší díky tentokrát Terce!) narazily a já ho teď prostě nemůžu nedoporučit dál! Takže pojďte číst a doufám, že jste po jídle, protože jestli ne, tak nezaručuju, že se na mě nenaštvete a nebudete tam okamžitě chtít vyrazit!

2


Jedná se o kavárnu/bistro/něco-takovýho-mezi s názvem THE FARM. Nachází se vlastně mezi Stromovkou a Letenským parkem (aspoň doufám teda, nerada bych tady někoho mystifikovala, přece jen jsme se během dne asi 3x ztratily :D). Je to tam přesně podle mýho gusta a po tom, co jsem dva dny zpátky fňukala, že jsem ještě neobjevila žádný místo, který by mi okamžitě sedlo a který by bylo "ta moje pražská kavárna", přestože už jsem jich navštívila několik, tady to bylo prostě ono. Jak když do sebe všechno zapadne. O tom mluvím jak o vztahu, pro krista pána, co? Interiér přesně v mých oblíbených barvách, nepřeplácanost a zároveň ani extra hipsteřiny, kterejch je teď všude zbytečně moc, dokonale milá obsluha, několik pejsků na jednom místě, maličká roztomilá zahrádka a jídelní lístek, nad kterým se sbíhaj sliny.

(Jo a super článek jsem našla třeba TADY!)

3 45 6 7 8 9

U mě to nejdřív vyhrála citronáda a slanej brunch, zatímco u Mii melounová limonáda a francouzský tousty s jahodama a javorovým sirupem. Obojí to bylo naprosto luxusní a kdybych neměla chuť na slaný (mami, tuhle závorku dál nečti! a tak trochu pořádný jídlo, protože si sem sama doma líná vařit, haha), volila bych taky tuhle Mii variantu.

10 11 12

Kromě klasickýho jídelního lístku (ten je i v angličtině a asi i proto tam bylo i několik cizinců (a to já taky můžu, to určitě víte!) si můžete vybrat i z denního menu, který bylo teda taky uplně luxusní a opravdu jsme si po příchodu vybíraly snad dvacet minut.
 13

Nakonec jsme samozřejmě neodolaly a daly si další chod. U mě přišly na řadu právě ty sladký tousty a Mia zvolila trojpatrový sendvič. Obě jsme se výborně nadlábly a nejradši bychom tam teď chodily pořád, jak jsme z toho byly vedle. Často se mi totiž stane, že se mi někde líbí jen dvě věci, z těch základních tří pilířů, co po dokonalý kavárně požaduju - příjemnej interiér + výborný jídlo a pití + milou obsluhu. Farma má opravdu všechno, za to Vám ručím.

14

Následně jsme se vydaly na procházku, protože jsme chtěly objevovat nejen kavárny, ale i parky a místa na procházky, na čistění hlavy a únik od těch davů v centru a v metru, který mě občas opravdu dokážou vytočit k nepříčetnosti. Nechtěla jsem fotit vyloženě outfit, protože tuhle jednoduchou kombinaci teď nosím pořád a není na ní nic moc spešl, ale chtěla jsem mít zase po dlouhý době nějaký fotky s mým chlupáčem. Nejradši bych ho tady měla pořád, ty dny jsou o tolik bohatší, když kolem Vás pořád běhá takovej šmudla a vy na něm vidíte, jak hrozně šťastnej je. Já jsem v takových chvílích asi nejšťastnější. V Hradci jsem se teď naučila chodit s ním na procházky bez telefonu, jen tak s klíčema, abych byla opravdu offline a věnovala mu 100% pozornost. Je to jako očista a já si to strašně užívám. 
Tady je pro mě občas dost náročný zajišťovat jeho bezpečí, konverzovat s někým, kdo jde vedle mě a navíc na mobilu kontrolovat mapu, jestli jdeme správným směrem. Je to vlastně tak náročný, že se pořád někde ztrácím a pak mě sakra bolej nohy, protože toho nachodím dvakrát tolik, než bych musela, haha.
 15 16 17 19 20

A i v Letenským parku se mi strašně moc líbilo. Hlavně u kyvadla, protože takovej výhled jsem opravdu nečekala. Úplně mi to vyrazilo dech a já jen stála a koukala a připadala si jako někde na dovolený. O to víc ráda budu vždy chodit na Farmu a pak sem. Ať už se psem nebo bez psa, se společností nebo bez společnosti. Na takovým místě bych klidně seděla dvě hodiny sama a rozhodně by mě to nenudilo. 
A přesně takhle si tu Prahu zamilovávám. Den za dnem víc a víc.

21

No a následující 3 fotky jsou na ukázku, jak asi probíhá takový focení s mým psem :D Je sice fotogenickej a většinou pózuje suprově, to ale nesmí být v dohledu několik psů, protože pak to vypadá přesně takhle a já jsem z toho nervní. To ostatně asi poznáte sami :D

22fun 23fun 24fun

Tak co, jak se Vám takovejhle článek líbí? Vyrazíte Farmu omrknout? A máte to se svými psími společníky podobně jako já?

Add your comment

  1. Na Letny bydlim uz par let a nedam na to tady dopustit. Za barakem mam sady a Farm par kroku od bytu. Jinde bych v Praze asi bydlet nechtela. :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  2. To křeslo z The Farm miluju! :D A hrozně se mi líbí tahle barva jean, co máš, fakt super! <3

    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  3. Také miluju Prahu! Moc ráda tam jezdím :) Všechny ty malé domácí kavárničky a obchůdky ♥
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  4. krasny misto :) bydlim da se rict prakticky v praze, ale do okoli letny a stromovky skoro nezavitam, tak jsem radda, ze jsi to misto objevila a od priste jdu s kamaradkama tam! :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  5. Chápu, že jsi v Praze šťastná, taky ji miluju :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou dokonalý fotky. Vážně perfektní článek.<3

    OdpovědětVymazat
  7. Kavavárna vypadá úúúžasně, krásné místo! A ty fotky dole, k popukání :-D

    OdpovědětVymazat
  8. jjo, v The Farm se mi taky líbí, když jsem byla v Pze na schůzkách, tak jsem párkrát byla i tam :)
    vichy must have

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tam asi musím nutně vyrazit!! Vypadá to krásně, a to jídlo, achjoo :D Jinak Ti to moc sluší, ovšem jako vždy:)

    OdpovědětVymazat
  10. Z Prahy nejsem, takže tyhle tipy určitě oceňuji! A jako vždycky ti to moc sluší, ale přijde mi, že tentokrát obzvlášť, vypadáš tak krásně šťastně :-)

    Bella z Belliny tajnosti - můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto miluju tvuj blog! Mas strasne krasne clanky a fotky jsou super:) jsi moc krasna a sympaticka:)

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek, děkuju za tip na The Farm, v neděli se stěhuju do Prahy na kolej, a tak sbírám rady, kam vyrazit a tohle místo určitě nemůžu vynechat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  13. Včera jsem také zavítala do The farm a bylo to super, vážně jsem si pochutnala :) skvělý tip! www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to vypadá dokonale, přesně tenhle typ kaváren miluji a úplně chápu, že je těžké najít tu pravou! :D a pejsek je krásný :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  15. Ty sa zamilovávaš do Prahy a ja sa každým príspevkom zamilovávam do teba, Domčo :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, co máš prosím v tomto článku za rtěnku? moc ti sekne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol se světlým obalem, odstín 14 (taková cihlová červená) :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤