What are you looking for?
neděle 27. září 2015

KOMONO EVENT AND OUTFIT

Předminulý čtvrtek jsem měla možnost zúčastnit se uvedení nové kolekce značky Komono. Akce se konala v jednom z apartmánů ve Fusion hotelu a všechno bylo naprosto dokonalý. Hlavně terasa s výhledem. Kdyby to teda nepokazil šílený vítr, díky kterému padalo ze stolů jídlo a Mie dokonce uletěl klobouk, haha. Celou akci a vlastně celej ten den jsem si neuvěřitelně užila, nafotila jsem milion fotek a smála se tak moc, až mě bolela pusa a byla jsem fakt 100% šťastná. Zdá se mi až neuvěřitelný, jak strašně dobře se v Praze cítím a přestože zažívám spoustu stresu ohledně školy a bydlení, užívám si každou chvíli a jsem vděčná za všechny skvělý příležitosti, který se mi za těch pár dní naskytly. Hrozně mě tenhle život baví a hodlám si naplno užít každou chvilku a zaměřovat se na to pozitivní, protože tak to přece má být, že jo? 


Když jsem vybírala outfitu na tenhle večer, byla jsem dost v rozpacích, protože po Komono eventu jsme s Miou šly ještě na vernisáž nočních fotek od Huawei a dresscode byl smart casual. Slušňácký outfit jsem teda doplnila Tomskama, k nim sladila rtěnku a cítila jsem se super.
Co na to říkáte vy? 


Pants - BERSHKA / shirt, bag - LINDEX / shoes - TOMS via URBANLUX / earrings - JEJ.SK / lipstick - SEPHORA

Add your comment

  1. Super fotky :) Strašne sa mi páčia tie tvoje čierne gate :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, opět ti to neskutečně slušelo! Chtěla jsem se zeptat, zda budeš pokračovat ve studiu v Olomouci nebo nakonec v Praze? Hezký den, Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc. Já se týhle otázce zatím pořád vyhýbám, protože to ještě stále nemám dořešený a mám s tím hrozný nervy. Pak Vám ale všechno napíšu, neboj :)

      Vymazat
  3. Ten outfit mi prijde skvele doplneny sportovnejsima tomskama) fotky jsem videla uz na ig a u ostatnich bloggerek. Komono ma super veci

    OdpovědětVymazat
  4. moc ti to slusi, krasa :) hlavne ta rtenka spolu s botama vypada super :) a nechces treba nekdy udelat navod, jak si delas tenhle super drdol? :D koukam na nej a porad ho obdivuju, ale nikdy se mi takhle hezky nepovede :/

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  5. Neskutecne ti to slusi a to snad ve vsem mi prijde :) a ta tetovani!

    OdpovědětVymazat
  6. super fotky :) ta akce musela být fakt skvělá :) a outfit se mi líbí.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Pozitivní myšlení je to nejdůležitější, tím se snažím řídit vždy a všude!!:) Jinak ta košile je úžasná, moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  8. Toužím po Komono hodinkách, ale ten tvůj outfit! Ten je super! Ty kalhoty jsou prostě bombácký! :)

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  9. No tak to muselo byt urcite skvele:)) a super fotky!;) sluselo ti to!

    OdpovědětVymazat
  10. Dokonalá od hlavy až k patě. :-) Já si značku Komono spojuji spíše se slunečními brýlemi, které se mi moc líbí. I možná proto, že mám jedny doma. ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Super outfit! Ta halenka je moc hezká :) A Komono jsou opravdu skvělé!
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  12. Tvoje pocity z Prahy úplně chápu, kdybych nedostala možnost pracovat v Anglii, tak jsem tam. Nejvíc Prahu miluju a vím, že se tam jednou odstehuji haha.

    OdpovědětVymazat
  13. Ten outfit je opravdu dokonalýýý! Hrozně se mi tenhle styl líbí a k tobě se navíc hrozně hodí :) a po tom vzoru na košili už jsem kolikrát koukala :( a to je super, že máš takový pohled na svůj život, má se přeci žít přítomností, že! :))
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  14. Outfit jsi moooc dobře vymyslela na takovou akci:) A jinak máme momentálně úplně stejnou náladu, taky mám stresy se školou i bydlením, ale i tak jsem nejvíc šťastná v jiném městě :))) a hlavně to není stereotyp, na víkendy občas domů, pořád se něco děje no nejsem prostě na jednom místě a to mě baví :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásne fotky ! :) Tá košeľa je nádherná :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný outfit a fotky vypadají super :) www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  17. Tento outfit jsem fotila strašně ráda. Miluju na tobě všechny výrazný rtěnky. A Tomsky potřebuju že jo... :D

    OdpovědětVymazat
  18. krasna jsi:)

    www.bridgeofmemories.blosgpot.com

    OdpovědětVymazat
  19. jaký je prosím přesný odstín té rtěnky? Děkuji

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤