What are you looking for?
pátek 11. září 2015

NEW IN: KOMONO, OBAG, NATURALIUM, LIPSTICKS ETC.

Po hodně dlouhé době opět přicházím s článkem plných novinek. Hodně jsem teď šetřila na ten zabydlovací měsíc v Praze a proto trvalo, než se nastřádalo víc věcí, ze kterých by mohl vzniknout článek. Nakonec jsem až překvapená, kolik jich je, takže pojďme na to!


První  věcí, ze které jsem naprosto nadšená (a zdaleka ne jen já!) jsou nový hodinky značky Komono. Už dlouho jsem uvažovala nad jednoduchýma stříbrnýma hodinkama a prohlížela mnoho různých značek. Díky tomu jsem nakonec využila služeb webu 24time.cz, kde najdete snad každou značku, která Vás napadne. Já na tom webu strávila v podstatě několik dní a nakonec vybrala tyto unisexové stříbrné s tím, že je pořídím jako dárek příteli, který o nich pořád básnil a budu si je od něho půjčovat, když se mi zrovna budou hodit do outfitu. Už když jsem se dávala na instagram (TADY), tak jste z nich byli unešení, ostatně stejně jako jsem já i přítel. Tohle byla teda jednoznačně dobrá investice!

Obag. Vlastně teda Obasket. Novinka, po který jsem toužila celý léto a konečně jsem si ho pořídila. Vlastně mamka mi ho pořídila jako opoždenou odměnu za státnice. Tak roztomilou kabelku snad ještě nemám a díky tomu, že nemá lanová ucha, bude se parádně hodit i teď na podzim. Do "košíčku" jsem si tentokrát vybrala i vnitřní tašku, která se mi v těch klasických obag taškách nelíbí, zatímco k téhle to pasuje dokole a vytváří to super celek. Co vy na to? Těšíte se, až ji uvidíte v outfitu?

Od holek z Bechick.com mi přišel překrásnej náramek jako dárek. Když jsem na tu jejich kolekci koukala, tajně jsem doufala, že mi přijde právě tento kulatý a neumíte si představit mou radost, když jsem balíček rozbalila. Nejen že bude dokonalý v kombinaci s hodinkama, ale ještě k tomu ta myšlenka! Pořád jsem si svoje přání pořádně nepromyslela, ale pracuju na tom a pak se uvidí, jak mocná je mysl a víra v tyhle karma náramky. Jakej na to máte názor vy?

Další věcí, u které se musím přiznat, že jsem klasicky opět podlehla marketingovým schopnostem značky, je Naturalium a jejich kosmetika. Rozhodně však tohoto podlehnutí nelituju, právě naopak! Tahle voňavej balíček mi ještě nikdy nepřišel a já jsem si zamilovala každou jednu věc! Jestli něco dokonale vystihuje tyhle věci, tak je to právě slogan BODY TO EAT. Je až neuvěřitelný, jak dokonale ovocně každej přípravek voní.

Nejvíc nadšená jsem zatím z těchto tělových sprejů a to hlavně toho jablečného, u kterého jsem opravdu nečekala, že to bude můj favorit. Ale ta vůně! Ta vůně se nedá popsat jinak, než ta, kterou cítíte po kousnutí do toho nejčerstvějšího jablka.

Melounoví nadšenci by se jistě mohli utlouct po téhle kombinaci. A já se pořád kochám, jak tyhle lahvičky skvěle laděj k mojí dokonalý kytce z Le Bouquet.


No a sprchový gely se nikdy neztratěj, proto jsem musela vyzkoušet i nějaké právě od Naturalia. Kokos je moje oblíbená dobrota a přestože jako vůně svíčky mi vadí, tak u sprchových gelů a šampónu se ho nemůžu nabažit! A broskev? To je jednoznačně moje nejoblíbenější ovoce, takže není co řešit. Mňam


Jeden z "jen tak dárků" od muže, aneb jak mě vzal do Topshopu, abych mu pomohla něco vybrat a já si tam místo vybírání věcí pro něj vybrala tyhle pánský náhrdelníky.


Po několika měsících jsem znovu neodolala skvělý aplikaci Printic, kterou mám v iPhonu už víc jak rok. Miluju fotky, miluju ty vyvolaný, miluju ty, co dělá instax a tohle je tak nějak propojení toho všeho. Fotky jsou neuvěřitelně kvalitní a mě strašně moc bavěj. Pořád se na ně dívám a už samozřejmě přemýšlím nad další objednávkou. Přijde mi, že nejsou ani moc drahé, jedna vyjde na nějakých 0,39 euro, což se mi zdá za tak super věc uplně v pohodě. Rozhodně to má asi tak milionkrát větší kouzlo, než si prohlížet fotky v telefonu, což dělám pořád, žejo.

Na Wayfareru jsem asi zapomněla, kolik mi je a objednala jsem si tohle perfektní tílko na doma nebo na spaní a ujetou minitaštičku na drobný nebo makeup. Z obojího se pořád rozplývám a Darek mi to tričko dokonca závidí, cha.

Crosscafe už ke mě prostě patří a proto jsem si nemohla nechat ujít novej tumbler!

Před dovolenou jsem zavítala do drogerie a utrhla se tam ze řetězu u rtěnek. Klasika. Nic není větší klasika než tohle, alespoň teda u mě. A abych to vzala postupně - oranžovku jsem tam nejdřív nechala, ale pak jsem se pro ní vrátila, přestože to absolutně není můj odstín a doma jí na mě vyloženě nesnášejí, mě prostě baví. Nude mám v odstínu 45, tudíž nejtmavší, pokud se nepletu a zatím mi teda moc nevyhovuje. Možná tím, jak jsem opálená, tak mi teď moc nejde k pleti a hlavně mi hrozně zalézá do rtů a nevypadá to ani trochu pěkně. Snad se mi to nějak povede pořešit, protože jinak se mi odstín fakt moc líbí. Poslední je ta, kterou jsem kupovala s tím, že je to tmavě červená a teprve pár dní zpátky jsem jí poprvé použila a zjistila jsem, že je to vlastně tmavě růžová, přesně ta, kterou už pár týdnů marně sháním. Juchuchů, z tý jsem teda opravdu nejvíc nadšená!

Růže do vlasů se hodily spíš na léto, ale když na ně na Wayfareru narazila a uvědomila si, že mě ještě čeká jedna svatba, nemohla jsem jim odolat!

Krém z extraktu z Chlorelly mě na webu blogerky.cz zaujal natolik, že jsem zatoužila po jeho otestování. Chlorellu (a taky zelený ječmen) jsme totiž jeden čas doma hodně konzumovali a zatímco na ječmen jsem si nikdy nezvykla, chlorella mi dělala fyzicky hodně dobře a proto bych se k ní chtěla teď vrátit. Krém by měl být ideální pro každodenní péči a to zejména pro problematickou a citlivou pleť, což je přesně ta debilní kombinace, kterou já mám. Letáček uvádí, že má protizánětlivé a zklidňující účinky, což mohu i já sama potvrdit po pár dnech používání. Já mám často problém s tím, že si koupím nějaký pečující krém a nakonec se po něm ještě osypu, místo aby se mi pleť uklidnila, takže tohle považuju za super produkt a jsem moc ráda, že jsem na něj narazila a mohu ho doporučit dál.

Z Aliexpressu jsem si objednala další hloupost za euro a to tenhle hipsterskej přívěsek na krk. Nastává čas, kdy mám chuť jen na černý outfity a proto se mi tenhle doplněk bude fakt hodit. A za ty prachy ho klidně budu mít jen tak položenej na poličce, haha.

Dostáváte od svých partnerů kytičky? Jo? To máte prima. Já dostávám chilli papričky. Asi jsem moc ostrá nebo co :D Dělám si srandu, touhle "kytičkou" mě přítel překvapil včera na nádraží a já se fakt musela smát a moc mě to potěšilo. Navíc je to nádherná dekorace, co se nám hodí do bytu - to mi připomíná, že už mám nafocenou i ukázku našeho bydlení, takže brzy čekejte fotky. A rádoby dřevěný sešitek v pozadí je další dáreček od přítele, který jsem si zamilovala v Tigeru a nemohla bez něj odejít. Udělám si z něj blogový zápisníček.

A konečně se dostáváme ke konci a poslední věci. Nevím, jestli někdo znáte značku Just, mě k ní přivedla mamka, která mi právě pořídila i tenhle sprej. Ani nevím, jak bych Vám to popsala, ale nic dokonalejšího doma nemám. Dokonce jsem měla období, kdy jsem na něm byla závislá a neusnula jsem bez toho, abych si ho v pokoji stříkla. Má ohromně intenzivní a uklidňující vůni. Jakoby byl člověk někde v lázních a celý jeho tělo se oddávalo relaxu. Miluju si ho jen tak stříknout během dne a chvíli si prostě odpočnout. Ne nadarmo se říká, že vůně dělá strašně moc. Mě tahle fakt skvěle uvolní a taky uklidí, když jsem zrovna v nějaký emocionální krizi. A kdo mě zná, tak ví, že tohle uklidnění potřebuju poměrně často, haha.

Tak snad se Vám moje novinky líbily a pokud Vás něco zaujalo, budu moc ráda, pokud mi necháte nějaký komentář! 

Add your comment

  1. Skvělé nákupy! Všechno se k tobě dokonale hodí, kord ten Obasket ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný, miluju ty hodinky!! Máš strašně krásný fotky, obdivuju tě, jak to dokážeš tak všechno nakombinovat a udělat zajímavou kompozici. Super!! A náramek s tím kroužkem je prostě boží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, hrozně mě to aranžování baví, tak jsem ráda, že se fotky líbí :))

      Vymazat
  3. To sú teda skvelé úlovky! Veľmi sa mi páčia jednoduché hodinky i šperky a kabelku Obag som už u Teba obdivovala :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto nádherné věci, ty náhrdelníky bych hned taky brala! :) a ten pug, panebože, ten komentář snad ani nepotřebuje! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou nádherné dárečky, obzvlášť hodinky a app na fotografie mne zaujala - musím se na to mrknout. Just znám a jejich účinky jsou opravdu skvělé - přesně jak popisuješ. Těším se na outfit s Obag, jelikož tyto kabelky mám opravdu moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  6. naramek s krouzkem je roztomilej, presne spada do myho vkusu :) nad obag jsem premyslela, ale celkove bych ji asi nemela k cemu nosit, tak budu jen tise zavidet a tesit se, jak ji zkombinujes :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  7. mně se nejvíc líbí ty čili papričky :D to má prostě svý kouzlo <3

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Sympaticka a puvabna Dominiko,

    jsi velmi inspirujici a zajimava, proto nechapu tvou zalibu v Obag :-D. Pro me prisernost nejvetsi, predrazenej kus plastu. Snad ta prakticnost je jediny plus.
    Proc si temer vsechny blogerky kupujou ty stejny veci? Vzdyt napr. na Fleru je tolik vyrobcu originalnich veci a zrovna kabelky tam maji nadherny. To se predhanite, kdo nasbira nejvic znacek? Na toto tema jsi sama napsala zamyslenihodnej clanek...
    Fandim ti, jen jsem chtela napsat svuj nazor na to, co mi pripada divny ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      víš jak, každýmu se líbí něco jinýho a tak jako já neodsuzuju lidi za to, že nosej něco, co se nelíbí mně, tak čekám, že nikdo nebude odsuzovat mě. Pro mě je obag něco jako náhrada designový kabelky, kterou si dovolit zatím nemůžu. Celej obag koncept mě baví, kabelka mi přijde kvalitní, vleze se do ní spousta věcí a ty provazový ucha mi přijdou i maximálně stylový. Hlavně kolikrát dodá šmrnc jednoduchýmu outfitu, kterej by s obyčejnou kabelkou zanikl. To je můj názor a proto si v nich tak libuju. Ale je mi jasný, že ne každýmu se líbí, takže tvůj názor beru.
      Co se týká těch věcí - na to odpověď nemám. Já se s nikým nepředháním ani nějak extra moc značkových věcí nemám. Spíš mi přijde, že se blogerky navzájem hodně inspirují a tím inspirují i ostatní a to se mi zdá super. Já bych si třeba asi New Balance boty nepořídila, kdybych je na někom předtím neviděla a teď jsou to mý nejoblíbenější a nejpohodlnější boty :)

      Vymazat
    2. Joj, to jsem fakt nechtela, aby to vyznelo, ze te odsuzuju za zalibu v obag, proto tam je ten smajlik.
      S tou vzajemnou inspiraci to beru, ty sama jsi v necem inspirovala me ;-)
      P.S. Vcera jsem videla mladou matku s kocarkem, na kterym mela misto klasicky prebalovaci tasky pripnutou ruzovou obag. Tak za me snad jedine takhle :-D

      Vymazat
    3. Haha, no vidíš, aspoň nějaká varianta :D

      Vymazat
  9. Krásné nákupy! Ty hodinky jsou úplně nádherné :) A tílko vypadá strašně roztomile :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  10. Ty hodinky jsou nadherne a priznavam se ze tricko se Stichem ti taky zavidim! Je uzasne :3 mimochodem nevim, jestli to mel pritel naplanovane, ale moje babicka mi vzdy rikala, ze chilli papricky jsou talismanem pro stesti. Takze originalni a kouzelny darek zaroven. Snad ti to vazne splni, co si prejes!

    OdpovědětVymazat
  11. Ten náramek je boží! Já měla tenkrát jeden z Floridy, který byl taky 's přáním' ve tvaru infinity znaku a tak trochu na jeho štěstí a nějakou tu moc věřím:)) Tak snad přinese štěstí i tobě! :))

    OdpovědětVymazat
  12. parádní úlovky :) o tom náramku také přemýšlím, ta myšlenka je vskutku kouzelná a nějaké to splněné přání by se mi aktuálně hodilo! kosmetika Naturalium je mi hodně sympatická a přemýšlím, že sama také nějaké produkty vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné fotky, pekný obsažný príspevok. Čím prosím ťa fotíš? Plánujem kúpu foťáku :) Ďakujem!
    www.fromlenka.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤