What are you looking for?
sobota 5. září 2015

PRAGUE GIRL

1

Tak dnes Vás zdravím s prvním outfitem z Prahy. Pomalu se s přítelem zabydlujeme a zatímco on už začal chodit do práce, já každý den poznávám nové kouty Prahy. Naštěstí mám kolem sebe lidi, kteří mě tam provedou a ukážou všechno, co stojí za to. Brzo se chystám  dovézt i pejska, tak snad do té doby prochodím i pár parků a dog-friendly míst - nemáte tip na nějaký dog-friendly kavárny nebo restaurace, prosím pěkně? 
Outfit jsem zvolila ve svých nejoblíbenějších barvách a střizích. Volný šaty jsou super na celodenní pochůzky, obzvlášť když během dne zastavíte na jídlo v YamYamu, kde se já osobně vždy strašně narvu, protože to jejich jídlo miluju a porce jsou obrovský. Trench na mě můžete vidět každou chvíli, naštěstí mi zrovna včera přišel jeden novej kabátek, tak bude aspoň trochu změna! Po dlouhý době mám taky náhrdelníky. Tyhle dva mi spontánně koupil drahý, když jsme se byli podívat v Topshopu a já si je zamilovala hlavně díky tomu, že je jeden zlatý a jeden stříbrný. V tomhle outfitu bych ale vyzdvihla hlavně nový botky. Pamatujete si na článek, kde jsem Vás prosila o radu, jakou ze dvou variant vybrat (TADY)? Tak tady asi vidíte vítěze! Kupovala jsem je tedy na eshopu New Balance store, ze kterého už jedny mám a jsem s nimi moc spokojená. Myslím si, že boty NB  jen tak z módy nevyjdou a nikdy kolem nich nebude takovej love-hate vztah jako třeba u Airmaxů. Variantu, kterou jsem zvolila já najdete přímo TADY, velikost sedí parádně a tyhle jsou hlavně úplně ke všemu a já jsem s nima teď skoro srostlá. Jiný tenisky jsem neměla na noze snad dva měsíce! 
Jak jste na tom vy? Propadli jste taky New Balanckám?

2 3 4 5 6 7 8 9 10Dress - MOHITO / trench - H&M / bag - OBAG / shoes - NEW BALANCE STORE / necklace - TOPSHOP (MEN)

Add your comment

  1. Tak to je skvělý, že se vám daří :) Hrozně se mi líbí ten kabátek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je božÍ Domi! Ten kabátek, bože!! Myslíš, že ho ještě v hmku budou mít?

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  3. krásný, moc ti to sluší, nějaký návod jak děláš takový super drdol? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Volné šaty bych nejradši nosila nonstop. Nedávno jsem dokonce našla od táty delší tričko, které jsem si okamžitě musela přivlastnit, protože tak skvěle panoucí "basic" kousek bych hledala jen težko a udělala z něj nakonec mé nejmilovanější šaty :D:) Hrozně moc se mi líbí ta kabelečka a NewBalance si plánuji koupit už dlouho, ale mám k ním takový love/hate vztah, asi tak jako ty k Air Max a pořád si nejsem jistá, jestli je to něco, co bych vynosila. I když ty tvoje mají super kombinaci barev. A samozřejmě celkový OOTD je super. Sluší ti to jako vždy Domi:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že jsi nakonec zvolila právě tyto. Vypadají božsky, stejně tak jako celý outfit. Mimochodem, vítej v Praze :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Každý kousek je úžasný! (nejvíce mě zaujala kabelka) A dohromady jsou spolu prostě top.

    OdpovědětVymazat
  7. super! Až se vrátím tak se inspiruju, ale doufám že až se vrátím, přivezu s sebou ještě babí léto :) Tak ať se bydlí! Třeba tě zase někady potkám v YamYam a tentokrát budu otravovat a přijdu pozdravit :)
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  8. Tobě to zase tak sluší:)). A ten kabátek je neskutečnej, musím sehnat někde podobnej!

    OdpovědětVymazat
  9. Domi, máš uzasny styl! Obdivuji jak ti sluší snad kazdy outfit :). Kabatek je skvělý, hlavne prakticky a hodi se ke všemu, mam to uplne stejně. Jinak botkám od NB jsem take naprosto propadla a miluju je, uz mam doma jedny a ted se chystam na druhé. Ty tvoje jsou super!! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Naprosto skvělé!! Moc Ti to slusii!

    OdpovědětVymazat
  11. Super outfit Domčo, hrozně se mi líbí ten trend kombinace tenisek s něčím trochu "elegantním". :)*

    OdpovědětVymazat
  12. Tak si me navnadila a zitra objednavam moje prvni new balance :) maji je dokonce ve sleve takze super a snad mi velikostne padnou-podle tabulky je budu mit o 1cm vetsi...

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  13. Jů ty jsi v Praze? To by chtělo blogerské kafe! :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Tie tenisky vyzerajú super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Dominika, myslím si, že teba už nejde milovať viac! :)

    http://baribircak.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. ty tenisky mám taky, NB jsou super <3 a já tahám pejsáčky v podstatě všude a zatím jsem neměla problém, třeba v Můj šálek kávy potkávám spoustu lidí s pejskama :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤