What are you looking for?
středa 30. září 2015

SEPTEMBER RECAP

Poprvé píšu tenhle článek až poslední den v měsíci ráno, jsem ostuda! Vůbec nic teď nestíhám a nezvládám. Dělám věci, co bych si nikdy nemyslela, že budu dělat a i když se snažím jít do všeho naplno a s úsměvem, tak jsem fakt hodně vyčerpaná. Dnes mě navíc čekají další přijímačky v řadě a jsem z toho poměrně nervní. Fakt bych chtěla, aby se to už všechno usadilo a abych měla klid. Dnes teda můžete vidět souhrn mých zářijových outfitů a stručnej přehled nejlepších událostí uplynulého měsíce.


Jednoznačně nejlepší dny byly ty v Bratislavě s Elite Bloggers, kde jsem si dokonale užila tu bezstarostnost a úsměvy od ucha k uchu.. Všechno se dočtete v TOMHLE článku a doporučuju omrknout vlogy Nikči a Lucky. 

Další super akce byl Huawei večírek, kam mě vzala Mia a kde jsme se nejvíc vyblbly u hraní se světlem a užily si dobrýho jídla a pití.

Taky jsem měla v Praze Andyho, což bylo nejvíc nejlepší. Mě by asi stačil ke šťastnýmu životu jenom pes. Nic bych s ním nemusela nikdy řešit, vždycky by mě viděl rád a vždycky by nám spolu bylo dobře :D

Komono event jsem popisovala v posledním článku, takže ten asi nijak víc připomínat nemusím.


Po několik týdnech domluv jsem se konečně sešla s Kačkou, zašly jsme na výborný dorty do Styl&Interiér a taky jsem jí nafotila outfit, který můžete omrknout v jejím článku TADY.

Balíček, který mi udělal rozhodně největší radost byl box od Šmakujto. O něm jsem článek taky psala a brzo můžete čekat nějaké pokračování, tak doufám, že vás jídelní témata také baví!

No a největším štěstíčkem byl tenhle malej šmudla, kterýho máme doma asi tak týden. Já jsem teď bez něj pár hodin a skoro jsem to obrečela. Podle mě není normální, jak strašně rychle si vytvářím k lidem a zvířatům vazby. Možná to je nějaká nemoc, haha. Každopádně už se zas nemůžu dočkat, až pojedu domů a bude mě zase v 5 ráno budit.

A ještě jedna věc, kterou musím zmínit. Tou je focení pro norskou sportovní značku Kari Traa, které jsem absolvovala s Domčou a Terkou. Fotily jsme naprosto překrásný věci a strašně se těším na výsledný fotky. Ty však bohužel uvidí světlo světa až v březnu, protože šlo o letní kolekci. 

No a tím se s Váma pro dnešek loučím a slibuju, že co nejdřív dám do kupy všechny svý starosti a začnu se zase pořádně pravidelně přispívat i jinam než na instagram! 

Add your comment

  1. Krásne fotky, Domčo, zlepšuješ sa každým príspevkom! :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  2. Štěnátko je roztomilýýý <3 Jinak všechny outfity jsou skvělý!!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké fotky! Outfity byly tento měsíc opravdu velmi vydařené :) Tak přeju hodně štěstí u příjimaček!
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek, z toho pejska pořád nemůžu a tvoje outfity jsou nejlepší! :))
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky :) Ten váš novej šmudlík je úplně boží, já na štěnátkách úplně miluju tu jejich vůni. Jestli se tomu dá říkat vůně :D Jinak z outfitů se mi nejvíc líbí ten poslední, děsně ti to sekne a je to skvělá kombinace, taková zajímavá a člověk si toho na ulici všimne, i když je to jen černá s kapkou bílý a červený. Těším se na další články :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný článek! Tyhle mě u tebe baví. Ty fotky z baru se skleničkami jsou fakt super. Kačku si nafotila moc pěkně. Styl&Interier je super. Tam jsem se seznámila s Lindou. :D A tvé outfity mě baví. Nemůžu se rozhodnout jaký víc. <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤