What are you looking for?
středa 28. října 2015

ANOTHER TOMS CRUSH

Dnes se hlásím s jednou outfitovou oddechovkou. Musím se Vám totiž pochlubit svojí novou botovou láskou! Mé nadšení ohledně značky Toms už jste nejspíš dávno zaregitrovali, akorát že doteď šlo vždycky o klasický espadrillky. V nový kolekci se ale objevily TYHLE tenisky a ty jsem si nemohla nechat ujít. A díky tomu, že se nám počasí na pár dní ještě umoudřilo, můžu si jich ještě dosyta užívat. Fakt mě totiž baví kombinace holých kotníků a chlupatýho svetru, jako zrovna v tomhle outfitu! Kromě toho mám taky novou košili s bíločerným kostičkovaným vzorem a zase tu tmavě tělovou rtěnku, která se mi zdá specielně divná na těhlech fotkách. Zničehonic jsem si odvykla na ty výrazný a kolikrát teď nemám pusu namalovanou vůbec, divný. Ale jsem ráda, že kromě těch velkejch životních změn můžu řešit i takovýhle hloupý maličkosti. A taky jsem ráda, že se mám pořád na co těšit! Momentálně třeba na víkend v Amsterdamu, kam se chystáme společně s Domčou s Eurotrips a já si tak budu moct odškrtnout další splněnej sen. 
Napište mi do komentářů, na co se teď nejvíc těšíte vy, jo? 

Jeans - H&M / sweater, bag - LINDEX / shirt - LUCLUC / shoes - TOMS via URBANLUX /

Add your comment

  1. Tyjo, tak tyhle Tomsy se líbí i mně! Ale nejdřív baťůžek, na kterej jsi mě nalákala minule :D
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ten už mám taky nafocenej, počkej příště :)))

      Vymazat
    2. Takže sis ho koupila, jo? :D No super, těšim se :) Já koukala, že v Americe jsou tak o tisícovku levnější a mají víc barev, ale prostě ta žlutá... <3 No, do Vánoc času dost :)
      V.

      Vymazat
  2. já se těším, až se mi konečně uzdraví kotník a budu moct zase hrát volejbal. Zdraví většinou beru jako samozřejmost, ale jakmile se mi něco stane..tak si uvědomuji, že zdraví hodně důležité a všechno ostatní jde stranou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, taky to takhle mám! Tak ať se ti uzdraví co nejdřív!

      Vymazat
  3. Tie boty sú fakt skvelé ! :) Také minimalistické, no stále originálne :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. já se momentálně netěším na nic, asi bych si měla něco najít protože když se člověk na něco těší tak jde hned všecko líp :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto skvělý fotky i outfit:)

    OdpovědětVymazat
  6. Pohodový outfit a moc pěkný boty :) Užij si Amsterdam

    OdpovědětVymazat
  7. Ty seš v tom drdolu vždycky tak roztomilá, to snad ani není možný :D :)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit je to pěkný, ale módu odhalených kotníku a zachumlanýho vršku nechápu. Tak buď je mi zima a vezmu si normální ponožky a nebo mi je horko a neberu si svetr :D Chápu, že to český blogerky okoukaly na zahraničních blozích a děsně se jim to zalíbilo, ale my tady počasí vhodný na tyhle paradoxy vážně nemáme :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, to nemůžeš brát takhle podle sebe a vztahovat to na všechny. Já zahraniční blogy moc nesleduju, protože mi tam přijdou divný kombinace jako třeba zimní kabát a lodičky, ale holý kotníky v případě, že máš normálně botu s ponožkou a je ti na nohu teplo, jsou podle mě v poho. Mně na samotnej kotník zima není, rozhodně ne v tom počasí, co je teď a i v zimě jsem si občas dala ke kabátu a šále jen tenisky s nízkou ponožkou a přežila jsem to. Já zimu nesnáším a rozhodně nebudu chodit v něčem, v čem mi bude kosa a v tomhle jsem ok, takže tak :)

      Vymazat
    2. Neberu to podle sebe, řekla jsem to jako příklad, v čem mi to přijde totoálně ujetý. Odhalené kotníky vypají pěkně, ale pro mě je to stejný jako právě lodičky a kabát. A co si budem povídat i u nás se najde pár frajerek, který tohle v zimě nosí.

      Vymazat
  9. Super outfit, sluší ti to! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Na Domču bez rťenky si prostě nějak nemůžu zvyknout :D

    OdpovědětVymazat
  11. Dominicko, ja se nejvic tesim az zvednu svuj liny zadek z postele a pujdu se ucit, abych napsala zitrejsi proverku z rustuny. Osobne moc nevim co bude dalsi den, takze si kolem sebe dost utvarim tyto malickosti :).
    Outfit ti slusi a tenisky jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásnej pohodovej outfit :)) a kérka za uchem... ach :*

    OdpovědětVymazat
  13. Boty jsou nejvíc super!! Jinak už se těším na fotky z Amstru!! Já se teď momentálně asi nejvíc těším domů do Brna, už cítím, že potřebuju vypnout :D

    OdpovědětVymazat
  14. Super outfit, moc se mi k tobě hodí a sluší ti to :) Taky mi možná vyjde cesta do Amsterdamu, tak si to užij!! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤