What are you looking for?
úterý 13. října 2015

BURGUNDY IS BACK ON TRACK

Když si něco zamiluju, potřebuju to pořád. Ať se jedná o cokoliv! Objevím suprovou kavárnu, musím tam každý týden. Koupím novou boží rtěnku, nosím ji nonstop. Začne mi chutnat avokádo, cpu ho do všeho. Koupím si dlouhou černobílou košili, nosím ji pořád a na několik způsobů. Tenhle článek je důkazem toho posledního bodu. Dlouho se mi nestalo, že bych si nějaký kousek tak oblíbila. Naštěstí se nemusím cítit blbě ani když si ji vezmu několikrát po sobě, protože můžu libovolně střídat košili rozepnutou jako jednu z vrstev (vidno v minulém článku TADY) nebo zapnutou jako šaty, což uvidíte právě dnes. Jako šaty je to fakt ohromně pohodlný a ještě se dají samozřejmě přepásat páskem anebo nechat úplně volně jako oversized. Já jsem přes ně v tomhle outfitu přehodila nový pončo v černo-fialové barvě, ke které jsem doladila svou nejoblíběnější podzimní/zimní rtěnku od Rimmelu (odstín Cutting Edge) a přidala boty, který jsem dostala od mamky předčasně k Vánocům a jakmile se mi zahojej puchýře (ano, opravdu mám tak debilní nohy, že se mi odřou i v kvalitních kožených botách..), vyvenčím je znovu. Co na takovej outfit říkáte vy?


A co říkáte na soutěž BLOGERKA ROKU? Já si pořád pohrávám s myšlenkou, že nebýt téhle soutěže, tak mezi náma blogerkama nepanuje vůbec žádná konkurence a jsme prostě všechny na jedný lodi a pomáháme si, zatímco takhle se snažíme urvat hlasy pro sebe a dostat se aspoň do té TOP10. Na druhou stranu uznávám, že i já bych se tam dostat chtěla, protože je to přece jen velká čest...No však je Vám to určitě jasný. Takže pokud někoho z Vás oslovuje můj blog natolik, že byste mi k tomu chtěli pomoct, budu MOC ráda za hlas přímo TADY.

Dress, bag - LINDEX / poncho - SIX / shoes - VAGABOND / watches - KOMONO via 24TIME.CZ

Add your comment

  1. Jo o těchto košilo/šatech jsem psala!! Jsou božíííí !! :))

    OdpovědětVymazat
  2. tak ta košile je úžasná :)
    http://www.shoesmaniac.cz/2015/10/makeup-battle.html

    OdpovědětVymazat
  3. amazing pics..i love this color

    OdpovědětVymazat
  4. Tá košela ja skvelá, no ten burgundy kúsok je lepší :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Ta košile, to byl kup <3 A na 5 fotce jsi strašně roztomilá!!

    OdpovědětVymazat
  6. to je boží Domi! <3 ta košile se mi moc líbí a ty boty jsou taky úžasný! celý je to perfektní a hrozně ti to sluší <333

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně moc ti to sluší a celkově moc krásné fotky! :)
    Také jsem nominovaná na blogerku roku v kategorii beauty a pořád tomu nemůžu uvěřit! :D Být v top 10 by byl sen, třeba se jednou splní. :) Hlasovala jsem pro tebe, jsi skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Košilové šaty jsou boží! A burgundy u mě teď také vede, nejlepší barva na podzim :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  9. Ta košile je fakt super, taky bych jí nosila pořád :) A stejnou rtěnku jsem si nedávno koupila, je to boží odstín :))

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny outfit! ♥ A bordovú obľubujem momentálne aj ja, ale dokážem ju nosiť iba na jeseň.:)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásny outfit, krásne prostredie na fotenie a burgundy a army green sú moje srdcovky na jeseň <3 Domči, opäť skvelý príspevok, len tak ďalej!

    Bari Bircak GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  12. Přesně na takovouhle košili furt koukám v bílém :D je fakt úža! A fotky jsou fakt super, moc pěkně zvolený pozadí :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ten burgundy přehoz je vážně parádní! :)

    VEA

    OdpovědětVymazat
  14. naprosto skvělý outfit! A ty boty se mi hrozně líbí:)

    OdpovědětVymazat
  15. to pončo je krásný a ty taky! Jenom záříš :)

    OdpovědětVymazat
  16. Popravdě ten drdol je příšerný, hodí se leda jako účes do sprchy a tvoji zalíbenost v něm nechápu, protože ti nesluší. Blogerské mozky možná tvrdí že ano, ale člověk s dobrým estetickým cítěním musí mlátit hlavou do zdi pokaždé, když s ním vyjdeš na veřejnost. Ale boty opravdu pěkné ;) Zdraví, LS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě by stačila ta první věta, nemyslíš? ;)

      Vymazat
    2. Mně se ten drdol líbí! Ale já jsem vlastně taky jenom ten blogerský mozek bez estetického cítění co? :D Dovolím si však naopak tvrdit, že blogerky to estetické cítění mít musí a rozhodně ne jen průměrné :P

      Vymazat
  17. Takže jelikož se na tvem blogu rozjela anonymni manie uražení, budu psat taky jako anonym, ale z jineho soudku. Myslim, ze si skvela mas smrnc, styl a uprimne( tim nechci urazit zadnou blogerku) jsem nikoho, kdo by psal lepe jak ty jeste nenasla. Si vtipna a velmi napadita a proste krasna a drdol ti moc slusi mohla by jsi na nej udelat nejaky postup :) a na ty hloupy anonymy se vyprdni, jsou to jen chudaci co si zde honi ego a zavidi ti uspech. I Love DombyDom <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooooooch <3 tak jsem byla včera smutná, tak dnes si mě neskutečně potěšila a uplně se tady rozplývám! Úžasnej vzkaz a přesně pro tohle já rozhodně anonymy zakazovat nebudu. Kdo si chce rejpnout, tak si rejpne, ale pořád tady mám Vás ostatní, kteří jsou pro mě hlavní <3 děkuju MOC a postup na drdol bude, slibuju :))

      Vymazat
  18. Kosilo/saty jsou krasnyy! Taky si neco vzdycky oblibim a pak nenosim nic jinyho:D)
    A to ponco je super, burgundy barva ti strasne slusi!)

    OdpovědětVymazat
  19. tyhle šaty jsou zářným příkladem nějakého kusu oblečení, o kterých bych například já osobně v obchodě ani nezavadila pohledem a Ty z něj dokážeš udělat hlavní hvězdu! paráda, jsem fakt nadšená, moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak mi dneska přišly Komono hodinky 😍 strašne se mi libily uz od leta :) A kdyz jsem zjistila, že je na Woodies 30% sleva hned jsem si je objednala :D Hodinky jsou krásný, akorat se mi na mé ruce zdály hrozně veliký :( Bylo mi líto, že nejde pořádne vidět ten pásek :( No ale jak vidím, tak to tak má nejspíš být :) takže si je nechám pod stromeček 🎄😊 Děkuji za inspiraci Domi 💙

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤