What are you looking for?
pátek 2. října 2015

DIARY DAY: LUSH AND URBANLUX

Dnes mám pro Vás report z uplně skvělýho blogerskýho dne, kterej jsem včera prožila. Tyhle články jsou celkově jedny z nejčtenějších, tak doufám, že se Vám bude líbit a pojďte to teda se mnou omrknout - čeká Vás nahlédnutí do zrekonstruovaného Lushe v Palladiu a do showroomu Urbanluxu!
(Tady v závorce se ještě vrátím k minulýmu článku - outfit s kombinováním délek - kde bych Vám chtěla moc poděkovat za reakce, protože si fakt vážím toho, že to není pořád jen slepá chvála, ale že mi klidně napíšete, že se Vám to moc nezdá a že ten svetr je prostě dlouhej až moc. Neznamená to, že to tak přestanu nosit, ale jsem ráda, že jste upřímný, holky moje, takže za to fakt dík :))


Hned ráno jsem měla naprosto skvělý díky donášce nádherných květin od Magnifique bouquet. To je prostě taková krása, že se to nedá ani popsat! A hezký ráno znamená hezkej den, což se mi zas a znova potvrdilo!

Hned ráno jsme s Miou vyrazily na snídani do Costy. Já tam sama o sobě vůbec nechodím, ale tímhle ránem se to nejspíš změnilo, protože tak dobrou bezinkovou limču a karamelový twist jsem nikdy neměla! Rozhodně si minimálně na ten twist skočte!

Pak jsme se sešly s Lindou a vydaly se do Palladia, kde byla press akce k příležitosti otevření zrekonstruovaného Lushe. Kdybych měla říct svůj nejoblíbenější obchod v celým Palladiu bude to právě Lush. Miluju kolem něj jenom procházet, protože ta vůně, proboha, ta vůně! Z týhle akce jsem teda byla uplně vedle, byly nám představeny všechny nový produkty, všechno jsme si mohly osahat nebo přímo otestovat na sobě.

Lush víly a vílák (hahaha) se nám celou dobu úžasně věnovali a nestalo se, že bych chvíli jen tak stála a koukala. Navíc byla sranda i s ostatníma holkama blogerkama a bylo to prostě nejvíc parádní odpoledne.

Já jsem si vyzkoušela třeba tenhle tělový kondicionér s vůní máty, kterej mě (trochu ironicky, když máta chladí) prohřál a nechal uplně krásně jemnou a vyživenou pokožku. Pro mě tím pádem stal prvním jasným must-have kouskem!

A v tomhle koutku jsem málem od každýho ochutnala. No řekli byste snad, že to není k jídlu ale na pleť?

Pak jsme na nádraží nafotily outfity a vyzvedly Léňu a pokračovaly dál do showroomu Urbanluxu, kterej je v nádherným bytě na Zborovský, což je jedna z mých nejoblíbenějších částí Prahy. A Urbanlux je můj nejoblíbenější eshop, takžeeee - parádní kombinace!

Na místě pro nás bylo nachystaný úžasný dobroty včetně dokonalý švestkovo-levandulový limonády, takže jsme se jako správný blogerky vrhly hned k tomuhle stolečku a před prezentací novinek se rychle občerstvily. 

Rovnou tady vidíte to, co mě zaujalo na první pohled naprosto nejvíc je tenhle žlutej batůžek od značky Toms, která kromě světoznámých bot přišla na trh s novými produkty a těmi jsou batohy, psaníčka a peněženky. V tomhle rohu jsem já strávila snad víc času než u bot a to je teda co říct! Co říkáte na ten batoh? Hodí se Vám ke mně? Holky na to měly dost rozličný názory, ale já jsem touhle barvou teď posedlá a je to prostě Toms, takžeee... Navíc za každej zakoupenej produkt z týhle edice se dostane do Afriky jeden birth-set, který má pomáhat se zdárným příchodem dítěte na svět.

Druhej horkej favorit! V týhle a ještě stříbrný barvě. Protože to zpravování a ten styl! Potřebuju nutně!

No a konečně se dostáváme i k botkám samotným, že anooo.

Vzhledem k tomu, že z těch klasických mám už dva modely, tentokrát mě maximálně dostal tenhle model tenisek. Jejich povrch je takovej kobercovej a ta šedá prostě <3 Kromě nich mě taky hodně zaujaly ty následujících dvou fotkách.

No a tohle jsou ty botky, které podle konceptu One for one putují po každém zakoupení jedněch Tomsek do chudých oblastí. Tak abyste nemuseli (jako já, haha) přemýšlet nad tím, jestli mají ty děti taky červený Tomsky, když je mám já. Pro mě bylo skvělý tohle vidět a uvědomit si tak zas a znovu jak moc super tyhle projekty jsou a jak si vážím všech, co se snaží něco takového vytvořit.

Urbanlux nabízí kromě Tomsek i jiné značky. Například Crocs, jejichž holinky jsou fakt stylový a pohodlný, já si je akorát sama na sobě neumím představit.

Happy socks koutek včetně spodního prádla a božích kalhot na doma.

Když už jsme načerpali všechnu tu krásu (a povzdechly si nad tím, že zas musíme všechno mít a budeme totálně chudý!) a pokecaly s ostatníma holkama, rozloučily jsme se showroomem tímhle vynikajícím makovým raw dortíčkem, kterej byl stejně tak dobrej jak dobře vypadá.

Já jsem si celej den ohromě žila, moc děkuju Lushi i Urbanluxu za pozvání a doufám, že se Vám článek líbil a jsem zvědavá, co z toho třeba zaujalo Vás!

Add your comment

  1. No tak ten dort na konci vypadá úplně úžasně!
    A když píšeš o limče, musim doporučit rebarborovou limču z mamma coffee, byla jsem tam se ségrou a jejim 6 letým synkem, kterému ji objednala a já mu ji skoro celou vypila, haha :D
    Verča

    OdpovědětVymazat
  2. Domčo,

    Lush zbožňuju! Je to vždycky první obchod, kam zamířím, když jednou za dlouhý čas navštívím Prahu :-) . Nové produkty vypadají skvěle. S holkama jste si to moc užili, jde to vidět ;-) .

    A ten batoh je takový originální, metradiční...já bych do něj šla ;-)

    Krásný víkend, Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Skvely fotky:))! To jidlo vypada uplne bajecne a Lush je opravdu skvelej ty vune taky uplne zbozmuju:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec se nedivím, že mají tyto články největší úspěch, všechny ty blogerské akce musí být skvělé! :) A batůžky Toms vypadají opravdu skvěle, mně se moc líbí ten vínový :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Domčo, tvůj blog se mi stále víc líbí! Květina je nádhená, hrozně se mi líbí, když máš vlasy v drdolu nahoru a zaujaly mne Toms batohy a Crocs gumovky!

    OdpovědětVymazat
  6. Tie druhé topánky sú dokonalé :O Inak pekné fotky .. aj ja chcem fotku s Miou :/ :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. i love lush products...
    very nice pics...and beautiful hairstyle
    kisses

    OdpovědětVymazat
  8. Ja bych tyhle clanky radsi vuuubec nemela otvirat!

    OdpovědětVymazat
  9. haha taky jsem přemýšlela, jestli ty děti dostanou přesně ty stejný barevný Tomsky! :D Je to skvělej projekt, na příští léto bych taky jedny chtěla:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo, fakt jsi tenhle článek udělala za tu chvilku včera u mě? :D Ty jsi fakt supervýkonná. Jsem ráda, že se od tebe můžu učit. :) A že to s tím časem vážně neumím.. víme. :D Moc hezky si vše napsala. Líp to určitě nesvedu.
    Těším se na další podobný bloggers day!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc povedený článek, muselo to být super! Já jsem v Lush byla tohle léto poprvé a taky jsem se málem učmuchala k smrti :) a ty žlutá taška Toms je dokonalost, k tobě se mi navíc hrozně hodí!! :) Ale i všechny boty co tu máš, nhh! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahaaa, děkuju moc, už ho mám zamluvenej, takže bude můůůj <3

      Vymazat
  12. Tyhle akce v Lush vždyky trošku závidím, musí to být vážně super :)) A třpytivý Tomsky jsou nádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je taky vždy všem záviděla, tak jsem si to strašně moc užila <3

      Vymazat
  13. lush mam taky v palladiu nejradsi, zrovna ve ctvrtek jsem sla kolem a divila se, jak to, ze je zavreny,,, tak proto:) jinak mam nejradsi jejich masky, sice mi treba i smrdi ale ta konzistence a ucinek je super :) jinak toms, aach! mam jedny klasicke barevne, tak premyslim, ze cerne by se mi taky hodily :D ale ani ty tenisky nevypadaji zle :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  14. LUSH je úžasnej, nejradši bych ho celej vykoupila..a následně snědla! :D Je to asi moje nejoblíbenější kosmetika v poslední době. Ten batůžek od Toms se mi teda nějak vůbec nelíbí, ale ty třpytivý botky jsou suprový! Jinak hrozně ti závidím tu jednu blogerskou akci za druhou...musí to bejt bezvadný potkávat všechny ty lidi, co známe jen z blogů a virtuálního světa :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fakt bezvadný a já si strašně vážím, že tuhle možnost mám, je to boží <3 děkuju moc!

      Vymazat
  15. Tobě ten drdol taak sluší!! <3 Skvělé fotky, Tomsky jsou super a ten batůžek si upřímně nedovedu moc představit, k čemu bych ho vzala...ale barva je super!!

    OdpovědětVymazat
  16. Nee, ten baťůžek je divnej :D ale ty třpytivý Tomsky teda asi nutně potřebuju, ty se mi fakt líběj ;) a akci v Lush závidím, já bych tam nejradši byla každej den ale bohuzel nejsem z Prahy :(

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky Domčo, můžu se zeptat, jakou jsi měla na sobě rtěnku v Lushi ( např. hned na první fotce )? ten odstín je peckovní a tobě strašně sluší.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zdeni, to mám rtěnku od Rimmelu, odstín Cutting Edge a mega ji doporučuju! :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤