What are you looking for?
neděle 11. října 2015

LEATHER BAG WORKSHOP


Ve čtvrtek jsem měla spolu s pár dalšíma blogerkama možnost zúčastnit se workshopu v brašnářství Tlustý. Vůbec jsem nevěděla, co mám od akce očekávat a protože se mi noc před ní podařilo naspat 12 hodin, jela jsem tam nabitá energií a zvědavostí, co se tam vlastně bude dít. Hned po příchodu mě nadchl vzhled místa, vůně a zapálení všech, co tam pracovali. Na nás čekalo občerstvení, přípitek a rychlá prohlídka prostorů s hlavními informacemi o značce.





Pak nastal čas na naší vlastní práci. Na velkém pracovním stole na nás čekalo několik obrovských krabic "od pizzy". Po nahlédnutí dovnitř jsme zjistily, že se tam ukrývá velká kožená kabelka rozdělená na několik částí, které jsme k sobě měly přišít a kabelku si různě dozdobit.


Přijde mi to jako naprosto boží nápad. Kabelka, kterou si sama vytvořím a navíc personalizuju podle vlastního uvážení a stylu. Do dírkovaného vzoru se dá cokoliv "vyšít" a pokud Vás motiv po nějaké době přestane bavit, párkrát cvaknete nůžkama a máte zase kabelku čistou a připravenou na motiv nový. Jak vidíte v návrzích, přemýšlela jsem o vzoru DOM nebo třeba samostatném D. Bohužel to na vyšití nebylo příliš ideální a vzhledný, tak jsem skončila u minimalistickýho a zároveň ke-mě-se-hodícího hashtagu.



Normálně nám na každý akci celou dobu jedou pusy jedný přes druhou, ale tentokrát nastaly dlouhý momenty ticha, jak jsme se každá pekelně soustředila na svůj výkon a abychom ty naše výtvory nějak nepokazily v důsledku nepozornosti.


No a výsledek se samozřejmě musel náležitě dokumentovat, však nás všechny znáte! Nejdřív každá zvlášť...


...potom na jedný hromadě...

... #fromwherewestand styl...

...a nakonec všechny pověšený jakoby byly v prodeji, haha. Celý odpoledne se strašně vyvedlo, s holkama jsme si pak ještě zašly do kavárny na "popracovní dýchánek" a vše tak suprově zakončily. Mě pak ještě čekala cesta do Hradce, další den zase zpátky a dnes už zase do Hradce. Aspoň, že to mám z Prahy takovej kousek a když se mi stejská po čumáčkách, můžu sednout na vlak a jsem za chvíli u nich. A vy teď sledujte instagram, beru si s sebou do Hradce totiž vzácnou návštěvu!

Add your comment

  1. To je hrozně super nápad! :) Všem se vám to moc povedlo, vypadá to krásně :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Ježííííš to musela být strašně fajn akcička :). U toho bych se asi skvěle zabavila :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tie tašky sú super :D
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Páni. Tyto tašky jsem ještě nikde neviděla. Všechny jste je měly krásné! ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Hashtag super nápad, pak se mi moc líbí ta lodička a ta poslední černá.

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi sa mi páči ten nápad a aj tvoj výtvor! Je to vážne originálne a jednoduché, určite by bola zábava, keby som si mohla vytvoriť aj ja vlastný design;)

    OdpovědětVymazat
  7. nejvic se mi libi napad a odstin kabelky u tebe a holek z WNB :) je super, ze nikdo nebude mit stejnou jako vy :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle se mi opravdu moc líbí! Je pravda, že brašnářství je dnes trochu zapomenuté, a tak je super, když ho i vy prostřednictvím blogů ukážete! Kabely jsou skvělý, hned bych si jednu takovou pořídila a sama vyzdobila ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Je to super nápad a tašky vypadají skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  10. To je supeer, už jsem tašky a super nápad obdivovala u ostatních blogerek. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc se mi líbí barva tý tvojí kabelky, taková nevšední :)

    OdpovědětVymazat
  12. V Brašnářství Tlustý jsme moc rádi, že se vám náš nový koncept líbí, jsou k objednání na našem eshopu http://www.romantlusty.cz/svec/eshop/37-1-NOVE-Kabelky-MONI , těšíme se na vaše vlastní designy a nápady, podělte se o ně se světem na instagramu #tlustyleatherworks Díky!

    OdpovědětVymazat
  13. To vypadá na zajímavou akci, takový workshop jsem snad ještě neviděla! Tvoje kabelka a od holek z WNB jsou skvělý :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤