What are you looking for?
neděle 18. října 2015

MAT FLOWERS GIVEAWAY

Dneska mám pro Vás uplně tu nejhezčí soutěž, jakou jsem na blogu kdy měla a mám z toho ohromnou radost! No řekněte, co udělá ženám větší radost, než květiny? Někdo z Vás má možná to štěstí, že má doma partnera, který pravidelně nosí pugéty, někdo (třeba já) si dává kytky vzájemně s kamarádkama a někdo si je (taky jako já) kupuje prostě jen tak od sebe pro sebe. Já jsem naposled při procházce Prahou zapadla do náhodného květinářství a koupila kytičku mamce. Jen tak, pro radost. Aby se usmála ještě víc, až se objevím ve dveřích. A hádám, že takhle nějak se asi cítí i kluk, když se k nám s takovýmhle dárečkem blíží. Mě kytky pokaždý neskutečně rozněžněj (to je slovo, panečku!) a udělají mi nádhernej den - tak mi už někdo nějakou kupte, jo?! :D
Jedna z nejhezčích kytek, jakou jsem kdy dostala, byla ta na úvodní fotce, která přišla jako překvapení od Elite BloggersMat Flowers. Uplně si pamatuju, jak jsem balíček otevřela, vykulila oči a chtělo se mi brečet štěstím. Něco tak hezkýho jsem totiž dlouho neviděla a hlavně nikdy nedostala. Nejspíš jste na instagramu zaregistrovali tu kytkovou lavinu, která se potom rozběhla, nicméně na tuhle první prostě jen tak něco mít nebude. Když se mi teda naskytla možnost udělat soutěž pro Vás, neváhala jsem ani minutu.
Mat Flowers je překrásný miloučký květinářství a to Vám můžu říct uplně jistě, protože bych to nebyla já, kdybych se nešla podívat i do jejich kamenného obchůdku. Ten se mimochodem nachází na Francouzské nad Mírovým náměstím v podstatě hned vedle Marthys Kitchen. Víte, ne? Nemůžete to minout, protože tak hezkej obchod je v ulici jen jeden. Tak jsem si to tam pro Vás hezky nafotila a teď už se můžeme podívat na to, o jakou soutěž se teda jedná, co?




Líbí se Vám květinové boxy? Jo?
Jo?
Fakt?
No mně taky! A dvě (nebo i dva!) z Vás mají možnost ho vyhrát!
Stačí se podívat na jejich web (přímo TADY) a vybrat si jeden z boxů. Jeho odkaz nebo klidně jen název mi napište do komentáře a klidně tam připište i proč zrovna ten. K tomu přihoďte email a já za týden vyberu dva výherce. Jediný co, tak je potřeba si potom hotový box vyzvednout v Praze v obchodě na Francouzské. 
Tak kdo nejste z Prahy, tak asi aspoň uděláte výlet na vánoční (hahaha, to tak!) nákupy.
Docela super, ne?

PS: Apeluju na těch 6% čtenářů, kteří jsou mužského pohlaví, aby se taky zapojili, protože pokud takovou kytici přinesete svojí tajný lásce, kamarádce, ségře nebo mamce, zaručuju Vám, že z toho bude uplně, ale uplně vedle. 

A i když nevyhrajete, kupte občas někomu blízkému kytku, jo? Potěší je to. Strašně moc, slibuju!



Add your comment

  1. Krásná soutěž Domi! :) Já květiny dostávám jen na svátky (ten mám zítra, takže už mi jedna růžička stojí na stole :)) a na narozeniny (ty mám za týden), takže si to hezky odbudu v říjnu a pak celý rok zase nic :) Když jste tedy vy blogerky postovaly na instagram svoje boxy, tiše jsem vám záviděla, opravdu jsou moc krásné :) Takže i když se většinou soutěží moc nezúčastňuji, tentokrát vážně musím!
    http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-fialovych-odstinech/
    Vybrala jsem si tenhle box! Mám nově pokoj vymalovaný na šedo (+ bílý nábytek) a tenhle box s mou oblíbenou fialovou by se tam přímo vyjímal :)
    vavrinovamichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádhera, já jsem zase dlouho nesoutěžila v tak krásné soutěži :-), květiny miluji, takže už vidím jak bych si tuhle nádheru s radostí nejraději naaranžovala do pokoje, ale myslím, že největší radost bych udělala mamince, takže bych ji věnovala právě jí a myslím, že nejvíce by potěšila krabice v tmavě růžových odstínech, odkaz zde: http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/
    email: vendulpopelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. To je úplně super soutěž! Já bych si kytici pořádně nafotila, ať z toho taky něco mám, haha :D a pak ji dala své 88 let staré babičce, protože už dlouho žije sama a vždy má radost, když si na ni někdo takhle vzpomene :)
    A vybrala bych tu v oranžových odstínech, když je ten podzim...
    Verča
    nehladu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle boxíky jsou prostě dokonalost! Neustále je musím obdivovat na instagramu, protože jich je opravdu plný :D Do Prahy to mám sice přes celou republiku, ale mám v Praze sestru. Ta by koukala kdybych jí řekla "jdi do květinářství nad Mirovým náměstím a dostaneš tam dárek." :D Vybrala bych krabici ve světle růžových odstínech, protože ty ona může.
    Moc krásná giveaway :)
    clarainstyle@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. já květiny naprosto miluju a klidně si je kupuju sama a nebo je kupuju moc ráda mamce. vždycky, když jdu já nebo ona do obchodu, tak si navzájem koupíme nějakou kytičku pro radost a potom to u nás doma vypadá jako v květinářství, což přesně milujeme:) a taky vždycky na narozeniny, svátky nebo výročí dostanu já, mamka nebo ségra obrovskou kytici jakýkoliv žlutých kytek, protože taťka zastává názor, že ty vydrží vždycky nejdýl:)) a proto jsem si vybrala tuto kytici, protože hýří barvami:
    http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-oranzovych-odstinech/
    jinak já si myslím, že když je kytka darovaná z lásky, tak vždycky vydrží dlouho, aby přinášela radost!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :)
    Mat Flowers je mym oblibenym kvetinovym obchodem. Jeste nedavno jsem pobliz bydlela a kazdy den cestou z prace jsem se kochala tou nadherou.
    Vybrala bych si zluty kvetinovy box a donesla bych si ho do prace. Jsem ucitelka v materske skole a zluty kvetinovy box by nam do tridy vnesl slunicko :)
    Az by kvetina uvadla, vyuzila bych krabicku na nejake poklady nebo drobnou stavebnici pro deti :)
    Hezky den
    Jana

    j.blazkov@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, nad boxíky s kytičkama slintám každý den na IG. Snad od přivítání v Elite bloggers 🙈, nebo ještě dřív. Máš pravdu, že kytičky vždy potěší jen tak, zrovna nedávno jsem jednu kupovala kamarádce na přivítanou, když jsme se po škole rozdělily Brno- Praha.
    Mě se zalíbilo tato kytička, protože mám ráda světlé odstíny 😊. http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-svetle-ruzovych-odstinech/

    OdpovědětVymazat
  8. Teda Domčo, tak tahle giveaway mě opravdu pobavila, spíše teda na bráchovo účet... Po ,,Instagramové vlně´´ jsem se do těhle boxíků naprosto zamilovala (květiny miluju a mám je v pokoji prakticky pořád :D). No a tak jsem poslala bráchovi odkaz s tím, že by sestřičce udělaly třeba pod stromečkem radost :D Brácha odpověděl, jestli to myslím vážně a když jsem mu nadšeně napsala, jak se mu to líbí odpověděl, ,,no já nevím no, prostě kytky v krabičce´´. :D S mamkou jsme to ukončily větou ,,nojo, prostě chlap...´´ a dále se kochaly nádherně slazenými boxy... ☺

    Jsem veselý člověk, který má rád barvičky, a proto by mě nejvíce potěšila krabice plná barev, myslím, že by mi i při pochmurném podzimním dnu vykouzlila úsměv na tváři ♥

    dutyofbeauty.blog@gmail.com ☺

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. tyjoo, tak tohle je vazne krasna soutez!!!:) ja jsem kytku naposledy dostala..taky nevim kdy! takze se zapojuju a doufam, ze muj stul v praze bude o to hezci:))))) vybrala jsem tuhle http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-fialovych-odstinech/ protoze mi prijde takova jina, kdyz tam ma i sukulent a fialky.:) A kamo!!!!! doufam, ze vyjde to kafe, moc casu sice nemam, ale urcite chvilku najdu a nejakou sedmikrasku taky sezenu ;)))))) mej se!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  11. Nááádhera ♥ Souhlasím, já když dostanu kytku i úplně nějakou malinkou, tak mám takovou radost
    Koukala jsem na stránky a nejvíce se mi líbí právě tato : http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-svetle-ruzovych-odstinech/ . Na první pohled se mi líbila nejvíce, je taková něžná :)
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Úpně nejhezčí je tato http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/, ale krásné jsou všechny. :-)
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasné květiny a moc hezký článek a soutěž v jednom. Já květiny moc nedostávám, přítel je více na praktické dárky, o to víc si darovaných kytek vážím. A tuto bych tedy brala všemi deseti! Květinová krabice v tmavě růžových odstínech - to by bylo bájo! Tak tady i můj email petru.viktorinová@seznam.cz a budu doufat, že se na mě usměje štěstí. krásnou neděli přeji, P.

    OdpovědětVymazat
  14. To je parádní soutěž :) Vždy tyto boxy plné květin obdivuji na instagramu a vůbec by mi nevadilo udělat si výlet do Prahy :D
    Nejvíce mě zaujala tato: http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/ <3
    Krása!
    anyzzzz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ten obchůdek je vážně boží a tenhle nápad je dost dobrej :) Za poslední tejden si mě sice přidali asi 4 takovýhle květinářství na instagramu, ale stejně je to supr a nevadilo by mi takový dárek někdy dostat :D Každopádně do Prahy si pro to nepojedu, takže vám ostatním přeju hodně štěstí :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Mně by se asi nejvic libila tahle http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-plna-barev/ , i kdyz barevne jsem chtela spis nejakou do modra, aby mi ladila do pokoje, tak tahle je stejne super :) a do Prahy na Mírák to mam kousek, takze si tam klidne udelam rada vylet :D ale koukam, ze to je dobry napad i treba pro mamku na vanoce nebo k narozeninam, tak dekuju za inspiraci :)
    a presne jak rikas, kazdou holku snad potesi kvetiny, nezalezi na veku nebo na prilezitosti .. ja mam treba ted v pokoji bile chryzantemy, a hned mam den lepsi, kdyz se na ne rano podivam :) od kluka jsem dostala kytku asi jen jednou v zivote a to ruzi.. a stejne mi udelala obrovskou radost, skoda, ze to kluci nedelaji casteji , protoze by mile prekvapily spoustu holek a nemuseli by si lamat hlavu nad tim, co jim koupit :))

    email: claudiaoleriny@seznam.cz
    blog: www.claudiasnewlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to je krása. Díky tvému blogu jsem se dozvěděla, kde koupit originální a moc krásnou kytici!! Děkuji ti. Nádhera na podzim. Ach! Já osobně bych si vybrala tu v tmavě růžových odstínech a udělala někomu radost:)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Krásná soutěž! je těžké si vybrat, protože jsou všechny nádherné. Mě by nejvíce potěšila květinová krabice ve žlutých odstínech, zpříjemnila by mi zamračené podzimní dny :)
    claue@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem se úplně zamilovala do té http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-fialovych-odstinech/ fialové !! Modrou tam bohužel neměli, ale fialová je naprosto bombastická a tak mi padla do oka přímo ta, hlavně mi bude ladit s designem, kdybych ji vyhrála a fotila bych ji na blog :D:D. No a puntíky jsou moje, takže ty krabičky jsou naprosto boží. :)
    dede.stinglova@gmail.com
    www.jezkovy-voci.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkná soutěž :-) Já miluji fotky s květinovými krabicemi, vypadá to vždy tak nádherně, bohužel jsem žádnou takovou nikdy od nikoho nedostala.
    Nejvíce mě zaujala tmavě růžová variace (http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/), protože miluji růžovou a taková veselá kytice by mi v tomto počasí určitě rozveselila den. :)
    h.knapcokova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Tak to je parádní soutěž! A protože jsem si živé květiny moc oblíbila, tak tahle krásná barevná krabička by mi udělala velkou radost (a doma by se mi jakože dost dobře vyjímala... :)) ). Těžké si vybrat jen jeden barevný odstín, tak bych zvolila asi tu nejbarevnější - http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-plna-barev/ - je třeba se ještě barevně naladit před zimou... :) ladykerstyn @ seznam.cz :)
    Díky za fajn soutěž a hezký den přeji! :) Kristýna

    OdpovědětVymazat
  22. No jéje, to je krása :3 To určitě potěší více jak kosmetika, která nakonec třeba ani nesedne, nebo cokoliv dalšího. Jinak za mě je to asi krabice ve světle růžových odstínech, jelikož si budu malovat pokoj začátkem listopadu na růžovo, tak aby se mi krabička hodila. :)
    vendula.jirmannova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Ach, tohle je neskutečná nádhera. Miluju květiny, ale kdo by je nemiloval, že. Naneštěstí naprosto postrádám jakékoliv tvůrčího ducha a výtvarné cítění, o to víc ale obdivuju floristky, že takovou krásu dokážou vytvořit.
    Kdybych mohla, vybrala bych si tuhle krabici. http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-plna-barev/. Je v ní trocha překvapení a tajemství, protože člověk neví, co mu vlastně přijde, a to se mi líbí:) Ale všechny krabice, které nabízejí jsou neskutečně krásné.
    suzannee@centrum.cz
    Měj se krásně a děkuju za úžasnou soutěž:)

    OdpovědětVymazat
  25. Já už kytku nedostala tak dlouho, že už si ani nevybavím, jaký je to pocit nějakou dostat :D Hnedka jsem si zamilovala tuhle krabici: http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-fialovych-odstinech/ :)) ..fialová, to je prostě moje ♥
    Another Dominika

    anotherdominika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. To je snad nejhezčí soutěž, kterou jsem kdy na jakým blogu viděla!!:))) já úplně miluju kytičky a patřím přesně mezi ty lidi, kteří si je kupují sami, nebo si je dáváme s kamarádkami :)
    http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/ nejvíce se mi asi líbí tenhle, protože je tam nejvíc růžové, do které jsem fakt blázen :D :)
    email: aneta.kratka18@gmail.com
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  27. Tak na tyhle fotky se prostě nemůžu vynadívat! A když si představím, jaká krása to musí být naživo, tak mi to nedá a zkusím se taky zapojit :)) Když bych náhodou vyhrála (a to by byla velká náhoda, protože já mám na tohle fakt neskutečnou smůlu :D:D), tak bych box s květinama věnovala mamce. Moje mamka si to prostě strašně moc zaslouží a vím, jakou by ji to udělalo radost... A pokud nevyhraju, tak až se budou blížit mamčiny narozky, vypravím se tam a jeden ji koupím :)
    http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-bilych-odstinech/
    barboraduskova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherná soutěž! Mně se moc líbí tento box http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-zlutych-odstinech/ barevně by mi ladil do pokoje :)
    korinkova.anna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Wau, Domi! :) Tak tato soutěž je opravdu jedna z nejkrásnějších! Květiny miluji, ale můj přítel tvrdí, že koupě řezaných květin je zbytečnost. Za těch necelých 5 let jsem dostala jednu Orchidej v květináči (moje první narozeniny s ním), pak dlouho nic, pak k Valentýnu kytici růží...a pak zas nic. Letos měl šancí hodně. Svátek a výročí o prázdninách, promoci a narozeniny v Září..a stejně nic. :D Nejhorší na tom je, že ví moc dobře jak květiny miluji, a právě proto mi je natruc nekoupí. Hold, co se škádlí..

    A jakou kytici si vybrat? To je hodně těžký. Nejen, že jsem váha, ale vybrat si navíc z něčeho tak překrásného je samo o sobě hodně těžké. Naštěstí jsem se zamilovala do fotky kytice v tomto článku (fotka nad krámkem). Takže můj výběr je červená kytice. :)

    http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-cervenych-odstinech/
    martina@freecoolina.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Wauuu super soutěž. I já jsem navštívila obchůdek mat flowers. A neodešla jsem s prázdnou😉 Velmi příjemná obsluha, paní majitelka mi poradila s výběrem květin. Nabídla mi podzimní a zimní kurzy, které určitě využiji😉 a už se těším.
    Přála bych si krabici http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-zlutych-odstinech/
    Žluté odstíny mi krásně budou ladit s doplňky v kuchyni😉
    děkuji
    machovamarcela1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. To je vážně úžasná soutěž :) Ty jejich kytice jsou překrásné, škoda že u nás v Ostravě nic takového není (nebo o tom zatím nevím). Ale tahle výhra by určitě stála za výlet do Prahy :) Nejvíc se mi líbí asi tahle: http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-plna-barev/

    OdpovědětVymazat
  32. Oh, to je nádhera. Tu bych si moc přála, ale ten můj nemá vkus aby mi něco takového koupil :D zkusím se tedy také zapojit, do prahy se stejně chystám, tohle by byl takový krásný bonus navíc. Jé, to by byla paráda <3 nejvíce mě zaujal tento boxík ve fialkové barvě http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-fialovych-odstinech/ :)

    OdpovědětVymazat
  33. jedna z najkrajších súťaží vôbec, ja teda skúsim šťastie, do Prahy zas nemám tak ďaleko :D.
    myslím, že to bola láska na prvý pohľad - http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-plna-barev/ - škatuľka plná farieb a tých úplne najkrajších, ktoré sú môjmu srdcu najbližšie! :). neviem, či by vydržala môju 12-hodinovú cestu domov... ale moju maminu by určite nesmierne potešila! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  34. Já vůbec netušila, že mají obchod! Tam se musím jít podívat! : )

    OdpovědětVymazat
  35. Nádhera!!! Nedá mi to se nezapojit. Moje volba je:
    http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-bilych-odstinech/
    Ať už vyhraje kdokoliv, každopádně velké díky i za potěchu oka ( případná výhra by byla i potěcha ducha :-))

    sarka.chlubnova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Tyhle boxy jsou tak překrásný!
    Já bych si vybrala tenhle http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/
    A to asi proto, že mám ráda růžovou a v těchto šedivých, pošmurných dnech je potřeba růžové co nejvíc :))
    e-mail: janadvorakova02@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. No taky ty jsou nádherné. :) Vybrala bych si box http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-fialovych-odstinech/ ve fialových odstínech neb doma vše vyladěné do fialové. :) E-mail: trejtnarka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Asi nejkrásnější a zřejmě nejvoňavější soutěž, kterou jsem za posledních pár týdnů viděla :-), takže Domčo určitě palec nahoru, nejen že si potěšila oka svých čtenářech, ale i soutěživé duchy. Já bych si vybrala nejspíš tuto (i když rozhododvání je opravdu oříšek!): http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/, vybrala bych si ji, protože květiny miluju, můžu je mít v kuchyni, obýváku, ložnici i koupelně, všude, kde vykouzlí úsměv na tváři, ať už mají jakoukoliv barvu :-). A u MAT FLOWERS se mi líbí nápad a kreativita, která se odrazí v každé kytici, která odejde z jejich krásného květinářství :-). Mám vždy pocit, že každý, byť jen malý kvítek, má v té velké kytici své místo a dokresluje tak celkový roztomilý dojem :-). Email: peda.minarikova@gmail.com.

    OdpovědětVymazat
  39. Na začátek musím ocenit nádherné fotky!
    Z obchodu bych si vybrala určitě tyto krásné fialové: http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-ve-fialovych-odstinech/
    A proč?
    V květinách se moc nevyznám (dokážu poznat leda tak jestli jsou hezké nebo ne), ale za to moje maminka je velkou milovnicí všeho barevného se stonkem a listím :) A hned jak jsem tuhle nádhernou krabičku uviděla, napadla mě právě ona - a proč neudělat radost někomu, kdo se o vás od mala stará a často dává přednost vaší radostí před tou svojí? :) Proto si myslím, že si to určitě zaslouží a já bych měla velkou radost, kdybych jí mohla vykouzlit úsměv na tváři :)
    A proč fialová? Miluje levandule, miluje fialovou barvu a podstatná část jejího šatníku je taky fialová :D
    Výhra by mi udělala neskutečnou radost a myslím, že mojí mamince ještě větší - kontaktovat mě můžeš na tomto mailu: "nicol.fleisig@gmail.com" :)

    OdpovědětVymazat
  40. Když tedy na nás apeluješ tak se zapojím. Myslím, že tento box http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/ by přítelkyni opravdu velkou radost udělal! :)
    filip.jenik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. To vypadá tak krásně!!!
    http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-plna-barev/ , protože vypadá uplně nejlíp! a mamka je má ráda, tak příště do nemocnice nepůjdu s prázdnou! :) lucie.hartmannova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Domi. Květiny jsem nedostala už strašně dlouho takže by mi tahle krása udělala nesmírnou radost a byla bych moc ráda. Nejvíc se mi líbí tyhle,miluju růžovou takže je to jasná volba :-) http://shop.mat-flowers.cz/kvetinove-krabice/kvetinova-krabice-v-tmave-ruzovych-odstinech/
    maca.toma@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Kdy vyhlásíš soutěž?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem ji vyhlásila na facebooku, úplně mi to vypadlo, omlouvám se :X

      Vymazat
    2. a jaký máš facebook? Ty máš fanpage? :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤