What are you looking for?
sobota 31. října 2015

OCTOBER RECAP

Jestli jsem někdy říkala, že jsem měla vyčerpávající, stresovej a zlomovej měsíc, tak jsem opravdu vůbec nevěděla, o čem to sakra mluvím. Protože to, co se dělo v tomhle uplynulým měsíci jsem nezažila. Ve zkratce by to bylo asi jako: zvykám si v Praze, bydlím sama, nemám kluka, jsem na nový škole na oboru, kde mi chyběj základy uplynulých třech let, vydělávám si blogem a svým dreamjobem, domů si jezdím jak se mi zamane a když jdu ven se psama, tak mám co dělat, abych jednoho z nich neztratila v polích. Do toho se mi naskýtá milion nových příležitostí ohledně blogování, cestování, psaní a seznamuju se s neuvěřitelnýma lidma. A víte co? Navzdory všemu, z čeho jsem myslela, že se dlouho neoklepu, můžu pořád říct, že miluju svůj život. A to dokonce víc než kdy dřív. Protože o těch snech a nočních můrách je to prostě pravda. A taky to, že není duha bez deště. No a já se zaměřuju hlavně na to dobrý, co mě tenhle měsíc potkalo a to byloooo tohle všechno:

Press akce Lushe. Nejmilejší lidi, nejvoňavější věci a nejlepší výrobky, který teď vlastním, Juch!

Teniskology a tyhle Reeboky, který jsem si zamilovala tak moc, že už jsou na cestě ke mně!

Noční romantika na Vyšehradě.

Workshop, na kterým jsem si vyrobila vlastní koženou kabelku.

Krásný dva dny s mamkou v Praze, plný dobrýho jídla, procházek a povídání.

Objevení hospody na Vyšehradě, kde mají ten nejlepší tatarák a houbový rizoto!

Otevíračka showroomu Claro, kde to má neuvěřitelný kouzlo.

Novej Toms batůžek a kecky. Mi-lu-ju. 

Hodiny mazlení s nejmilejším miminem.

A pohledy těch nejkrásnějších psích očí na světě. 

Můj pokus o zdravější životní styl, který se velmi zadařil díky tomu, že salát z Delmartu se mi objevuje snad i ve snech! (Polníček, avokádo, sušený rajčata, žampiony, oříšky a olivovej olej!)

Vařila jsem luxusní snídani. A nezkazila ji!!

Neočekávaně viděla jeden z nejkrásnějších výhledů na Prahu.

Zažila mega dobrodružnej večer na motocrossových závodech.

A protože bez jídla by to nebylo ono, tak přidávám i tuhle část - nejlepší čipsy ze sladkých brambor.

No a objevila jsem další z těch míst, o kterých víte, že je to "prostě ono" a že tady se budete cítit vždycky dobře. 

Co byste zařadili vy mezi svoje pozitivní události během října? Podělte se se mnou!

Add your comment

  1. Pozitivní události? Začala jsem chodit na cvičení tabaty, kde si vždycky pořádně dám do těla a mám pak hned lepší pocit a jinak mi taky dodávají energii procházky v krásném podzimním prostředí :)
    Z outfitů se mi úplně nejvíc líbí dvojka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit trojka jednoznačně nejlepší! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní článek! Máš nádherné fotky ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem byla v Lindexu a přišlo mi, že tam měli hrozně podobné věci těm, které vídám u tebe, nenakupuješ tam náhodou ráda? :) A baťůžek vypadá úžasně, těším se na samostatný článek! Zajímalo by mě, z jakého je materiálu, jestli je to taková ta látka, která se hned ušpiní a nebo je nějak... co se s tím dělá... prostě takové to, co nenasákne vodu, dá se otřít od špíny...a tak :D
    V.

    OdpovědětVymazat
  5. krasne fotky a velmi pekne oktobrove outfity. naviac sa mi pasi asi ten druhy.
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. fotky skvelé ako vždy ... Ten druhý outfit bol najviac top ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé fotky i outfity:) Jinak všechno špatné je k něčemu dobré, to si říkám pořád a pořád, když se mi třeba nedaří nebo vše nevychází tak, jak má!

    OdpovědětVymazat
  8. outfity 2,3,6,7 podle me patrily za uplnynuly mesic k tem nejlepsim :) a co se tyce dobryho nebo spatnyho, tak mam pocit, ze spis vsechno spatny co se kolem me posledni dobou deje neústí v nic dobryho. Prisla jsem o brigadu, takze momentalne hledam podobnou, a uz mesic jsem teda bez "brigádovýho příjmu" , coz mi sice umoznuje vic casu na psani bakalarky a vsech seminarek, ale je to nuda. zaroven nemuzu jit nikam ven se bavit, do kavaren, na akce, protoze nemam ty penize :/ do toho silenej skolni rok a tesim se uz na kveten, az to bude vsechno za mnou

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný článek! Kloboukový outfit je opravdu perfektní :)

    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  10. dvojku jsem mezi články nějak nestihla, ale tentokrát to u mě vyhrála :) zaujal mě hlavně ten barevný výběr mezi těmi neutrálními outfity - teda ne, že bych pro ti nim něco měla! ;)

    OdpovědětVymazat
  11. To je kouzelný článek, jsem za tebe moc ráda, užívej a užívej! :) Ta kavárna vypadá perfektně a všechny nové věci také - včetně pejsků! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé, 2 6 7 jsou na tobě TOP :) a taky 4, noo a ta 5 ti taky hrozně sluší... když tobě sedí všechnyy tvé věci nádhěrně :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj :) outfit 2 je naprosto famozni.. barevnej a trosicku jinaci nez vsechny ostatni, takze za me urcite top ! :))

    V rijnu me potesily hlavne zavody na kterych se mi darilo, a pak taky kuriozni prihoda, kdy jsem nejdriv vyhrala u Tebe na blogu poukazku (asi prvni vyhra v historii :D).. koupila jsem si super pradlo v Etamu, a pak v den mych narozek, kdy jsem ve sportovnich vecech prejizdela z jednoho treninku na druhy, tak jsem si tasku s civilnima vecma vcetne novyho pradla zapomnela na stadionu a nemohla jsem ji najit.... takze jsem hledala veci po satnach a okolo jeste v ten den asi v 9 vecer misto abych uz sedela doma a jedla dort..obrecela to, pak jsem se uklidnovala, ze jsou to jen veci a takhle porad dokola jak blazen :-D.. a asi o 2 dny pozdeji se cela ta taska nasla :-D takze jsem si to trosku zpestrila... Tak jeste jednou diky moc, i za skvele clanky a cely blog vubec ! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně pozitivní článek! Díky Tobě mě láká Praha i jako místo na život, což jsem si nikdy nemyslela, že by se mohlo stát :) Doufám, že budeš mít o něco lepší listopad a uvidíme se tady: https://www.facebook.com/events/495984207227726/ :)) Rickoluse budeš taky milovat (pokud tomu ještě tak není :D)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤